Goede enthousiaste verkoper

Prima contact gehad met de verkoper Miquel.

• Product

Meer verstand van verkopen dan van auto's..

Drie maanden geleden heb ik een Volvo V50 gekocht bij Vaartland Stolwijk. Ik was daar terecht gekomen kwam via een advertentie op de website van de ANWB. Proefrit zonder problemen. Vraagprijs was 3K te hoog maar volgens verkoper Marijn wisten ze precies wat deze auto waard was. De auto zag er goed uit en had volgens historie recent een onderhoudsbeurt gehad. Daarom ervoor gekozen niet te gaan voor de geadviseerde beurt bij aflevering en daarmee ook af te zien van drie maanden garantie op motor en aandrijving. Binnen een week na aankoop stond ik langs de weg met een verbrande dynamo en een kapotte accu. Bij de ANWB werd ik er vervolgens op gewezen dat de bandenspanning wel erg laag leek. Na vervanging van dynamo en accu dus toch maar even door naar de garage voor een volledige check. De olie bleek bij controle oud en zwart dus alsnog die grote beurt laten doen waarbij bleek dat: De draagarmrubbers versleten waren, de rechter voorband lek was en de achterbanden gemonteerd waren op vuile velgen waardoor die langzaam leegliepen. Verder lagen beide halogeenlampen los in de koplampen en werkten de verstralers in de bumper niet omdat de stekkers loshingen. Samengevat: De Volvo zag er mooi uit en was gewoon veel te duur. Of zoals de wijze meneer van de Wegenwacht het samenvatte: ‘Ze hebben daar gewoon meer verstand van verkopen dan van auto’s’.

• Product

Vriendelijk geholpen en goed advies

Ik ben goed geholpen en het een mooie auto voor een goede prijs!

Geweldige service

Een geweldige service, vriendelijke medewerkers en goede garantie voordelen

• Product

Mooie auto, prima service!

Hele goede ervaring met Vaartland en in het bijzonder dankzij Thijs, de verkoper. De advertentie bevat gedetailleerde info over de auto. Toen ik initieel belde kreeg ik Thijs aan de lijn, die al mijn vragen correct kon beantwoorden en zeer eerlijk was over de staat van de auto. De transactie zelf verliep ook zeer soepel, inclusief het regelen van een exportplaat en tijdelijke verzekering. Tgv vertraging in dat proces is Thijs speciaal voor mij naar het hoofdkwartier gereden om dit alsnog op de afgesproken datum klaar te krijgen. Kortom, uitstekende service, waarvoor dank! Ik kom met plezier langs voor een volgende aankoop.

Ik ben erg blij met Varland.nl een met de mede wereker Miquel de Keyzer

• Product

Een zeer vriendelijke en behulpzame verkoper,Thijs, die alle moeite en aandacht geeft.

Er wordt de tijd genomen om alle te bespreken zaken goed uit te leggen.

Uitstekende ervaring !!!

Hele vriendelijke mensen ik heb mijn auto gekocht van Gerben van vaartland ik ben zeer zeker tevreden met mijn nieuwe auto !!! Top Service

Duidelijk en netjes

Alles zoals besproken uitgevoerd. Scherpe prijzen. Goede uitleg van Gerben

Top service

Netjes en goed geholpen!

• Product

Super geholpen door bekwame verkoper!

Zeer fijn geholpen. Deskundig advies en zeer nette aflevering

Al jaren klant bij Vaartland

Top service!

Thijs heeft mij goed geholpen! Ik kon met al mijn vragen bij hem terecht.

• Product N.v.t.

Een geweldige service en hulp!

Thijs van Vaartland Apeldoorn heeft ons fantastisch geholpen bij de aanschaf van onze auto. Deze werd vanuit stolwijk speciaal opgehaald en gereserveerd voor ons. Onderhandelingen waren snel gedaan. Niet moeilijk doen over kleine dingetjes. Ook de tenaamstelling kon eerder vanwege de snelle service. Kortom een zeer prettige ervaring. Daarom kunnen wij Vaartland Apeldoorn en met name Thijs echt aanbevelen.

• Product

Goed en vakkundig geholpen.

Gerben ontving me netjes met koffie en nam de tijd om alles met door te nemen. Het kijken bij de auto's (inruil en de gekochte auto) was ook goed met extra toelichting waar nodig. Bedankt!

Leuke ervaring

Goed geholpen door Gerben, mooie auto gekocht en een mooie deal gesloten

Zeer vriendelijk geholpen. Top service

Good

Mr. Thijs was very friendly and helpful. Did everything very fast to get a new car as fast as possible.

• Product

Goede ontvangst, schone garage, meedenkend.. punten aan auto opgelost.

• Product

Goede service en auto wordt perfect afgeleverd

Fantastisch

Top geholpen, helemaal vlot verlopen. Super vriendelijk !!

Goeie zaak!

Mensen zijn vriendelijk. Onze auto opgehaald voor een goeie prijs

• Product

Zojuist mijn nieuwe golf opgehaald! Top geregeld!

Vriendelijk en snel geholpen

Snel en vriendelijk geholpen door de mensen van Vaartland bij het kopen van onze nieuwe Ford Fiesta

• Product

Hele fijne medewerkers en goede service!

Wij konden direct terecht om een nieuwe auto te kopen. Snel en goed geholpen. Super tevreden met de nieuwe auto!

t Vaartland 7

2821 LH Stolwijk