Alles top geregeld en netjes afgeleverd
Bijzondere dank aan verkoopadviseur Mark van de vestiging in Breda. Deze adviseur heeft ons op allerlei manieren geholpen bij het vinden van de juiste zakelijke auto.
Vandaag de nieuwe auto opgehaald. Daarbij vriendelijk welkom geheten door Sem. De auto stond keurig gepoetst, opgeladen en met een grote strik erop, voor ons klaar. Na een kop koffie, formaliteiten en een nette uitleg vanuit Sem, met een heel tevreden gevoel in Den Haag vertrokken. Dank voor de keurige service!
Beste Ralf, Bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de aflevering in Den Haag. Goed om te lezen dat Sem jullie vriendelijk heeft ontvangen en dat de auto keurig gepoetst, opgeladen en met een strik klaarstond. Dat is precies de ervaring die we willen bieden. We wensen je veel rijplezier met je nieuwe occasion en waarderen het dat jouw positieve ervaringen Vaartland.nl bijdragen aan mooie reviews Vaartland.nl. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Vriendelijk geholpen, snel geregeld, denken mee, nemen de tijd.
Beste klant, Bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling. Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen, dat alles snel geregeld was en dat onze collega’s met je hebben meegedacht en de tijd voor je namen. Dat waarderen we enorm. We wensen je veel rijplezier met je occasion en hopen dat jouw positieve ervaringen Vaartland.nl blijven bijdragen aan mooie reviews Vaartland.nl. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
We waren in eerste instantie tevreden met de aankoop van onze auto. Bij de verkoop werd gezegd dat er een volwaardige reservesleutel bij de auto zat, dit bleek niet het geval. Doordat de juiste reservesleutel ontbreekt is het niet mogelijk om de auto middels een app te koppelen en volwaardig eigenaar te worden. Daarnaast ontbrak er een stroomkabel om de auto te laden bij een laadpaal, uitsluitend bij een stopcontact. We hebben ons bij een officiële merkdealer laten informeren en die gaf aan dat er normaalgesproken wel een juiste kabel en tweede sleutel bij hoort te zitten. De kosten om dit in orde te maken waren bij elkaar €500. Best vervelend zo direct na de aankoop en de pret van de nieuwe auto was direct over. De medewerkers van Vaartland waren niet op de hoogte van het ontbreken van de juiste sleutel, ze dachten dat een noodsleutel om de auto alleen te openen voldeed als reservesleutel en hebben dit ook zo aan ons verkocht. Pas bij het registreren van de auto kwamen we er achter dat de sleutel niet voldeed. Vaartland kon hier niet meer in meedenken. Het ontbreken van de kabel hadden wij volgens hen als kopers zelf beter moeten zien. Een beetje advies was hierin alleen wel leuk geweest.
Beste M., Vervelend om te horen dat je hier na de aankoop tegenaan liep. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen goed dat dit de pret van een nieuwe auto kan drukken. We kijken dit graag met je na om te zien wat er precies is misgegaan en of we hierin alsnog iets voor je kunnen betekenen. Wil je hierover contact opnemen via [email protected] of via www.vaartland.nl/klantenservice ? Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Wat een fijne auto handelaar. Goed en vriendelijk ontvangen na een proefrit aan vraag. Aan de telefoon al vriendelijk door een dame geholpen en op de dag zelf door een heer die alles netjes uitlegde. Auto was tip top in orde en klaar om mee weg te rijden. Na de proefrit dit dan ook zonder enige twijfel gedaan en rij nu nog steeds heerlijk in mijn nieuwe Skoda!
Beste Jocko, Bedankt voor je prachtige 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zowel telefonisch als in de vestiging zo vriendelijk en duidelijk bent geholpen. Mooi ook dat de auto tiptop in orde stond en je zonder enige twijfel bent weggereden. Dat je nog steeds met veel plezier in je Skoda rijdt, is precies waar we het voor doen. We wensen je heel veel veilige kilometers en rijplezier met je occasion. Fijn dat jouw positieve ervaringen Vaartland.nl bijdragen aan mooie reviews Vaartland.nl. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Mooie Mercedes E klasse in vestiging Den Haag gekocht. Contact gehad zowel met verkoper Den haag alsmede Breda, beide heren niet alleen plezierig in omgang doch ook goede gastheren. Belangrijk punt was voor mij de nazorg vanuit Vaartland en garantieregeling via Autotrust. Er is altijd wel iets tijdens zo'n transactie dit werd echter door Vaartland professioneel geregeld en de afspraken via Autotrust werden keurig nagekomen. Dus, zoals ik in aanhef schreef, het was voor mij een Topdag.
Beste Peter, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat goed om te horen dat de aankoop van uw Mercedes E-klasse voor u echt als een topdag voelde. Fijn dat zowel onze collega’s in Den Haag als in Breda u prettig en professioneel hebben geholpen en dat u de nazorg en de garantieregeling via Autotrust als netjes en correct heeft ervaren. Een tweedehands auto blijft een complex stukje techniek, daarom vinden we het belangrijk dat afspraken helder zijn en netjes worden nagekomen. We wensen u heel veel rijplezier met uw occasion en waarderen het dat uw positieve ervaringen Vaartland.nl bijdragen aan mooie reviews Vaartland.nl. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
De autoverkoper Casper heeft ons in totaal 3x geholpen op verschillende dagen in de showroom te Breda. Gewoon heel, héél erg prettig, geen gladde verkooppraatjes maar eerlijke informatie zonder poespas. We kregen alle aandacht terwijl wij écht geen dure auto zochten. Maakte dus niets uit, zijn behandeld met veel respect. Mocht het weer nodig zijn komen wij hier zéker terug! Casper, hártelijk bedankt.
Beste Anita, Bedankt voor je prachtige 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te lezen dat Casper jullie meerdere keren zo prettig en eerlijk heeft geholpen in onze showroom in Breda. Geen gladde verkooppraatjes maar duidelijke informatie zonder poespas, dát is precies hoe we willen werken. Mooi ook dat jullie aangeven alle aandacht en respect te hebben gekregen, ongeacht het budget of type auto waar jullie naar op zoek waren. Casper zal het zeker waarderen dat jullie hem zo persoonlijk bedanken. Een tweedehands auto blijft een ingewikkeld stukje techniek, daarom vinden we het belangrijk dat klanten zich gehoord en op hun gemak voelen bij elke stap in het proces. Fijn dat dit bij jullie precies zo is gelopen. Dank voor het delen van jullie ervaringen Vaartland.nl. Reviews Vaartland.nl zoals deze helpen andere klanten enorm bij het maken van een keuze. We wensen jullie veel rijplezier en zien jullie graag terug als het ooit weer tijd is voor een nieuwe occasion. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Bij Het filiaal Zwolle een Volvo XC40 hybride uit 2020 gekocht en het bevalt prima, een goed uitziende en lekker frisse auto! Ik ben fijn geholpen door verkoper Jacco, hij kwam met een goed inruilvoorstel (bij anderen kreeg ik veel minder) voor mijn auto en wij kwamen snel tot zaken. Bij aflevering stond de auto netjes in de showroom met een strik op de motorkap en mijn naam op een bordje erbij, dat vond ik ook een leuke ervaring. Nog even een korte uitlag van Jacco gehad en tevreden weggereden. Als ik weer een auto koop ga ik zeker eerst bij Vaartland Zwolle kijken, dat is zeker!
Beste Oscar, Bedankt voor je prachtige 5-sterren beoordeling. Wat goed om te lezen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad bij onze vestiging in Zwolle en dat de Volvo XC40 hybride je prima bevalt. Een frisse, goed uitziende occasion waar je meteen tevreden mee wegrijdt, dat is precies waar we het voor doen. Mooi ook dat Jacco je zo prettig heeft geholpen en met een sterk inruilvoorstel kwam. Fijn dat jullie daardoor snel tot zaken kwamen. De aflevering met de strik en je naam op het bordje maken het moment extra bijzonder, dus goed om te horen dat je dat hebt gewaardeerd. Een tweedehands auto blijft een ingewikkeld stukje techniek, daarom vinden we het belangrijk dat alles duidelijk wordt uitgelegd voordat je vertrekt. Dank dat je jouw ervaringen Vaartland.nl deelt. Reviews Vaartland.nl zoals die van jou helpen andere klanten enorm bij hun keuze. We zien je natuurlijk graag terug als je in de toekomst weer een auto zoekt. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Naar aanleiding van een onduidelijkheid over (de verhoging van) de prijs van verlenging van garantie heb ik contact gezocht met Vaartland. Mijn vraag ('klacht') werd zeer snel en naar volle tevredenheid opgelost. Hulde! Al met al zeer tevreden over de aankoop van de auto, de auto zelf natuurlijk, maar ook met de nazorg en klantvriendelijkheid.
Beste Alfred, Bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat de onduidelijkheid rondom de prijs van de garantieverlenging snel en naar volle tevredenheid is opgelost. Goede nazorg en klantvriendelijkheid vinden we belangrijk, zeker omdat een tweedehands auto een ingewikkeld stukje techniek blijft en duidelijke afspraken rondom garantie essentieel zijn. We zijn blij dat je tevreden bent over zowel de aankoop, de auto zelf als de opvolging achteraf. Reviews Vaartland.nl zoals die van jou helpen andere klanten enorm bij het maken van een keuze en waarderen we zeer. Veel rijplezier gewenst met je occasion. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
We zijn super geholpen door Ali Mohamed. Onze auto mooi kunnen inruilen voor een nieuwe en een prettige ervaring gehad.
Beste Sam, Bedankt voor je mooie beoordeling met een 10. Wat goed om te horen dat jullie de auto fijn hebben kunnen inruilen en zo super zijn geholpen door Ali Mohamed. Mooi dat de hele ervaring, van inruil tot aflevering, zo prettig is verlopen. Het is fijn om dit terug te lezen in de ervaringen Vaartland.nl. We wensen je veel veilige kilometers en rijplezier met jullie ‘nieuwe’ auto, een tweedehands auto blijft tenslotte een ingewikkeld stukje techniek. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Geen klachten tot nu toe.
Beste Milan, Bedankt voor je mooie beoordeling met een 9. Fijn om te horen dat je prima bent geholpen door Fred en dat je tot nu toe geen klachten hebt. We hopen dat je met veel plezier en vertrouwen de weg op gaat met je occasion. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over nazorg of garantie, dan denken we uiteraard graag met je mee. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
verkoper Ali Mohamed
Beste Harriet, Bedankt voor je mooie beoordeling met een 9. Fijn om te horen dat je zo super bent geholpen door Ali Mohamed. Dat soort ervaringen met Vaartland.nl zien we graag terug in onze reviews Vaartland.nl. We hopen dat je met veel vertrouwen en plezier de weg op gaat met je occasion, een tweedehands auto blijft tenslotte een ingewikkeld stukje techniek. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over nazorg of garantie, dan denken we natuurlijk graag met je mee. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Het was fijn ervaring vriendelijke verkopers die hebben mijn geholpen Ali van vaartland. Stolwijk en Niko van vaartland Zwolle
Beste Elvir, Bedankt voor je mooie beoordeling met een 10. Wat fijn om te lezen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze vriendelijke verkopers, en dat zowel Ali in Stolwijk als Niko in Zwolle je zo goed hebben geholpen. Dat waarderen we enorm binnen de ervaringen Vaartland.nl en onze reviews Vaartland.nl. We hopen dat je veel plezier en veilige kilometers zult hebben met je occasion, een tweedehands auto blijft tenslotte een ingewikkeld stukje techniek. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Net een auto gekocht, en ben netjes geholpen door Ali Mohamed
Beste John, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling en het delen van je positieve ervaring. Fijn om te lezen dat je netjes bent geholpen door Ali Mohamed en dat je tevreden bent over de service. Goede begeleiding vinden we belangrijk bij de aankoop van een occasion, omdat een tweedehands auto een ingewikkeld stukje techniek blijft. Mooi dat dit ook zo is overgekomen in jouw ervaringen Vaartland.nl en reviews Vaartland.nl. We wensen je veel rijplezier met je nieuwe auto en bedanken je voor het vertrouwen in Vaartland.nl. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Gerben heeft ons heel goed geholpen.
Beste Linda, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling en het delen van je positieve ervaring. Fijn om te lezen dat Gerben jullie zo goed heeft geholpen en dat jullie dit als een goede ervaring hebben ervaren. Bij de aankoop van een occasion vinden we duidelijke begeleiding belangrijk, omdat een tweedehands auto een ingewikkeld stukje techniek blijft. Mooi dat dit terugkomt in jullie ervaringen Vaartland.nl en reviews Vaartland.nl. We wensen jullie veel rijplezier en bedanken jullie voor het vertrouwen in Vaartland.nl. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
L.S., Ben als autoconsument een man met zéér veel ervaring qua merken en garages van allerlei kaliber. Inmiddels op leeftijd gekomen heb ik uitgerekend dat ik zowel privé als zakelijk 32 verschillende voertuigen heb gehad. Gestart met een kevertje tot enkele Aziaten van anderhalve ton toe. Nooit merkentrouw geweest. Wel met een enige voorliefde relatief veel Japanse en Franse merken gekozen. Eerst enkele gebruikte, toen een lange periode uitsluitend nieuw, daarna weer occasions. Mede omdat de jaarkilometrage stilaan terugliep naar zo’n jaarlijkse 5000 km.. Fietsen werd mijn nieuwe hobby. Allerhande services meegemaakt. Van schuurverkoop tot red carpet. Nu voor het eerst bij Vaartland medio januari ‘26 een in schitterende in nieuwstaat verkerende cabriolet gekocht. Weer een Duits merk. De negende. Rijdt als de brandweer met behoud van topcomfort. Ook het stuurgedrag is bovengemiddeld goed. En de afwerking na een serie Franse equivalenten verbazend zorgvuldig. Dat laatste trof ik ook bij een medewerker aan die gemotiveerd met veel diepgang gepassioneerd met mij meedacht. Mij als belangstellende aspirant koper perfect hielp. Onderhoudend en transparant zonder gevoelsmatig commerciële intentie aan een representatieve droomauto hielp. Welke qua prijs-kwaliteitsverhouding mijns inziens als zeer aantrekkelijk bestempeld mocht worden. Wat mij bovendien frappeerde was de transparantie in zowel het mondelinge onderhoud als de schriftelijke en digitale informatie. Dat was volledig geschreven vanuit de klant. Die toch volledig qua oordeel&keuze op de knowhow van de leverancier steunt. Kortom ik ben -tot nu toe- een zeer tevreden klant. Als ze er na verloop van tijd er met de pet naar gooien dan laat ik dat hier ook even weten. Lijkt me een eerlijke zaak. Vooralsnog ben ik een fan geworden van Vaartland. Nota bene in mijn eigen dorp. Altijd vanaf de oprichting ontelbare keren langs gereden. Tot vorige week na een lange nationale zoektocht het een straat verder meteen ráák was…
Beste Piet, Hartelijk dank voor deze zeer uitgebreide en bijzondere 5-sterren beoordeling. Wat mooi om te lezen hoe rijk je ervaring is als automobilist en dat juist deze aankoop bij Vaartland zo positief voor je uitpakt. Dat je na zoveel verschillende merken, garages en vormen van service nu bewust fan bent geworden van Vaartland, waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de cabriolet, de rij-eigenschappen, het comfort en de afwerking. Juist bij de aankoop van een occasion is transparantie en vertrouwen belangrijk, omdat een tweedehands auto een ingewikkeld stukje techniek blijft. Mooi dat je onze manier van informeren, meedenken en begeleiden als zorgvuldig, inhoudelijk en klantgericht hebt ervaren. Dat is precies waar we voor staan en wat we graag terugzien in ervaringen Vaartland.nl en reviews Vaartland.nl. We wensen je heel veel rijplezier met deze prachtige auto en hopen dat je er nog lang van kunt genieten, zowel op de weg als daarbuiten op de fiets. Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Recent auto aangekocht, 2 dingen ontbraken. Melding gemaakt bij verkoper direct nadat auto afgeleverd was. Zou allemaal netjes opgelost worden. Na meerdere malen bellen en appen met verkoper werd er niets geregeld. Toen maar vaartland service gebeld en die hebben een terug bel verzoek achter gelaten. Enkele dagen later contact via app. Zou allemaal Opgelost worden. Nou het is inmiddels 4 maanden verder en nog niet opgelost. Flut bedrijf koop staat / service valt om. Nou bedankt vaartland!
Top service gehad We zijn geholpen door gerben. Nu mogen we gaan rijden met ons nieuwe auto.
Beste Manuela, Bedankt voor jullie mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie een geweldige ervaring hebben gehad en dat Gerben jullie zo goed heeft geholpen. Goede service en duidelijke begeleiding vinden we belangrijk bij de aankoop van een occasion, omdat een tweedehands auto een ingewikkeld stukje techniek blijft. Mooi dat dit ook zo is overgekomen in jullie ervaringen Vaartland.nl en reviews Vaartland.nl. We wensen jullie veel rijplezier met de nieuwe auto en bedanken jullie voor het vertrouwen in Vaartland.nl. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
15 Januari 2026. Via mondreclame terecht gekomen bij Vaartland Stolwijk bij heer Ali Mohamed. Hij heeft tijdens een kop koffie veel informatie gedeeld over BMW X1 Autotrust. Uitleg daglimiet ING op een duidelijke relaxte manier. Top! Afgelopen dinsdag 13 Januari onze BMW X1 opgehaald, de verkoper Ali heeft de tijd genomen voor uitleg over dashboard & instellingen. Tevens heeft hij onze beide GSM gekoppeld. Mochten wij nog vragen hebben over instellingen auto, even bellen. Ali, bedankt voor de service!
Beste Imb, Hartelijk dank voor deze uitgebreide 5-sterren beoordeling en het delen van jullie positieve ervaring. Fijn om te lezen dat jullie via mondreclame bij Vaartland Stolwijk zijn uitgekomen en dat Ali Mohamed jullie onder het genot van een kop koffie zo uitgebreid en duidelijk heeft geïnformeerd over de BMW X1 en de Autotrust-garantie. Dat soort persoonlijke aandacht vinden we belangrijk, zeker omdat een occasion en een tweedehands auto een ingewikkeld stukje techniek blijven. Mooi om te horen dat bij de aflevering alle tijd is genomen voor uitleg over het dashboard, de instellingen en het koppelen van de telefoons. Dat draagt bij aan een zorgeloze start en prettige ervaringen Vaartland.nl, zoals we die ook graag terugzien in reviews Vaartland.nl. We wensen jullie veel rijplezier met de BMW X1 en bedanken jullie voor het vertrouwen in Vaartland.nl. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Een review plaatsen doe ik bij voorkeur als de aanschaf geweest is, dit betreft de derde keer deze vraag terwijl dit pas de eerste keer is nadat ik de auto ontvangen heb. De verkoop ging netjes, de overdracht zonder veel poespas dat ik wel aantrekkelijk vond. Jammer dat ik nog niet aangemeld ben met mijn kenteken bij Autotrust voor de eventuele garantie uitvoering.
Beste Christoph, Bedankt voor je review en het delen van je eerlijke ervaring. Fijn om te lezen dat de verkoop netjes is verlopen en dat je de overdracht als prettig en duidelijk hebt ervaren. Dat waarderen we. Wat betreft de aanmelding bij Autotrust, dit wordt administratief verwerkt na levering en kan soms iets tijd kosten. Mocht dit nog niet zichtbaar zijn of als je hier vragen over hebt, dan kijken we dit graag even voor je na zodat alles correct wordt afgerond. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Snelle reactie en duidelijke uitleg etc Dank ali
Beste Thomas, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling en het delen van je positieve ervaring. Fijn om te lezen dat je de service als super snel hebt ervaren en dat alles duidelijk is uitgelegd. Mooi dat Ali je hierbij goed heeft geholpen. Bij de aankoop van een occasion vinden we heldere en snelle begeleiding belangrijk, omdat een tweedehands auto een ingewikkeld stukje techniek blijft. Dit soort ervaringen Vaartland.nl en reviews Vaartland.nl waarderen we enorm. We wensen je veel rijplezier met je auto en bedanken je voor het vertrouwen in Vaartland.nl. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Goed helpen. Alles netjes in orde. Meedenken in het proces. Kortom, gewoon dikke prima.
Beste PT, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je alles als netjes, snel en eerlijk hebt ervaren en dat er goed is meegedacht tijdens het proces. Dat vinden we belangrijk bij de aankoop van een occasion, omdat een tweedehands auto een ingewikkeld stukje techniek blijft. Mooi dat dit terugkomt in jouw ervaringen Vaartland.nl en reviews Vaartland.nl. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Voor de kerst een mooie Polo gekocht in de vestiging in Den Haag. Het auto kwam vanuit de vestiging in Zwolle en is voor mijn proefrit naar Den Haag vervoert. Het was het eerste auto dat ik op het oog had...en ook het laatste - want ik heb hem direct gekocht. Kleine mankementen, die ik achteraf vaststelde, via chat gemeld en heel netjes teruggebeld. Deze worden gewoon voor mij opgelost. Ik voel me er dus zeker geen nummertje maar echt een waardeerde klant. BEDANKT
Wij zijn erg goed geholpen door Ali Mohamed van Vaartland Stolwijk. Op een hele ongedwongen, relaxte en fijne manier, totaal geen druk ervaren wat ik erg waardeer. Ik heb een mooie Skoda Superb gekocht waar ik al langer naar op zoek was en nu eindelijk gevonden!
Beste Jochem, Hartelijk dank voor deze 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je de service als relaxed en ongedwongen hebt ervaren en dat je zo prettig bent geholpen door Ali Mohamed bij Vaartland Stolwijk. Goed om te horen dat je zonder druk rustig je keuze hebt kunnen maken, zeker bij de aanschaf van een occasion, want een tweedehands auto blijft een technisch product waarbij vertrouwen en duidelijke uitleg belangrijk zijn. Mooi dat je de Skoda Superb hebt gevonden waar je al langere tijd naar op zoek was. Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen Vaartland.nl. Deze reviews Vaartland.nl helpen ook andere klanten bij het vinden van een passende tweedehands auto. We wensen je veel rijplezier. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl