Goed geholpen door Gerben

Alles top geregeld en netjes afgeleverd

Top Service

Bijzondere dank aan verkoopadviseur Mark van de vestiging in Breda. Deze adviseur heeft ons op allerlei manieren geholpen bij het vinden van de juiste zakelijke auto.

Heel tevreden.

Vandaag de nieuwe auto opgehaald. Daarbij vriendelijk welkom geheten door Sem. De auto stond keurig gepoetst, opgeladen en met een grote strik erop, voor ons klaar. Na een kop koffie, formaliteiten en een nette uitleg vanuit Sem, met een heel tevreden gevoel in Den Haag vertrokken. Dank voor de keurige service!

Behulpzaam en meedenkend

Vriendelijk geholpen, snel geregeld, denken mee, nemen de tijd.

Aankoop perfect, toch teleurgesteld

We waren in eerste instantie tevreden met de aankoop van onze auto. Bij de verkoop werd gezegd dat er een volwaardige reservesleutel bij de auto zat, dit bleek niet het geval. Doordat de juiste reservesleutel ontbreekt is het niet mogelijk om de auto middels een app te koppelen en volwaardig eigenaar te worden. Daarnaast ontbrak er een stroomkabel om de auto te laden bij een laadpaal, uitsluitend bij een stopcontact. We hebben ons bij een officiële merkdealer laten informeren en die gaf aan dat er normaalgesproken wel een juiste kabel en tweede sleutel bij hoort te zitten. De kosten om dit in orde te maken waren bij elkaar €500. Best vervelend zo direct na de aankoop en de pret van de nieuwe auto was direct over. De medewerkers van Vaartland waren niet op de hoogte van het ontbreken van de juiste sleutel, ze dachten dat een noodsleutel om de auto alleen te openen voldeed als reservesleutel en hebben dit ook zo aan ons verkocht. Pas bij het registreren van de auto kwamen we er achter dat de sleutel niet voldeed. Vaartland kon hier niet meer in meedenken. Het ontbreken van de kabel hadden wij volgens hen als kopers zelf beter moeten zien. Een beetje advies was hierin alleen wel leuk geweest.

Wat een fijne autohandelaar

Wat een fijne auto handelaar. Goed en vriendelijk ontvangen na een proefrit aan vraag. Aan de telefoon al vriendelijk door een dame geholpen en op de dag zelf door een heer die alles netjes uitlegde. Auto was tip top in orde en klaar om mee weg te rijden. Na de proefrit dit dan ook zonder enige twijfel gedaan en rij nu nog steeds heerlijk in mijn nieuwe Skoda!

Topdag

Mooie Mercedes E klasse in vestiging Den Haag gekocht. Contact gehad zowel met verkoper Den haag alsmede Breda, beide heren niet alleen plezierig in omgang doch ook goede gastheren. Belangrijk punt was voor mij de nazorg vanuit Vaartland en garantieregeling via Autotrust. Er is altijd wel iets tijdens zo'n transactie dit werd echter door Vaartland professioneel geregeld en de afspraken via Autotrust werden keurig nagekomen. Dus, zoals ik in aanhef schreef, het was voor mij een Topdag.

De autoverkoper Casper, helemaal tóp

De autoverkoper Casper heeft ons in totaal 3x geholpen op verschillende dagen in de showroom te Breda. Gewoon heel, héél erg prettig, geen gladde verkooppraatjes maar eerlijke informatie zonder poespas. We kregen alle aandacht terwijl wij écht geen dure auto zochten. Maakte dus niets uit, zijn behandeld met veel respect. Mocht het weer nodig zijn komen wij hier zéker terug! Casper, hártelijk bedankt.

• Product

Goede ervaring bij verkoper Jacco in Zwolle!

Bij Het filiaal Zwolle een Volvo XC40 hybride uit 2020 gekocht en het bevalt prima, een goed uitziende en lekker frisse auto! Ik ben fijn geholpen door verkoper Jacco, hij kwam met een goed inruilvoorstel (bij anderen kreeg ik veel minder) voor mijn auto en wij kwamen snel tot zaken. Bij aflevering stond de auto netjes in de showroom met een strik op de motorkap en mijn naam op een bordje erbij, dat vond ik ook een leuke ervaring. Nog even een korte uitlag van Jacco gehad en tevreden weggereden. Als ik weer een auto koop ga ik zeker eerst bij Vaartland Zwolle kijken, dat is zeker!

• Product

Snelle en vooral goede oplossing!

Naar aanleiding van een onduidelijkheid over (de verhoging van) de prijs van verlenging van garantie heb ik contact gezocht met Vaartland. Mijn vraag ('klacht') werd zeer snel en naar volle tevredenheid opgelost. Hulde! Al met al zeer tevreden over de aankoop van de auto, de auto zelf natuurlijk, maar ook met de nazorg en klantvriendelijkheid.

• Product

Auto fijn ingeruild en goed geholpen

We zijn super geholpen door Ali Mohamed. Onze auto mooi kunnen inruilen voor een nieuwe en een prettige ervaring gehad.

• Product

Prima geholpen door Fred.

Geen klachten tot nu toe.

Super geholpen

verkoper Ali Mohamed

Heel fijn

Het was fijn ervaring vriendelijke verkopers die hebben mijn geholpen Ali van vaartland. Stolwijk en Niko van vaartland Zwolle

• Product

Net een auto gekocht, en ben netjes geholpen door Ali Mohamed

Goed geholpen. Goede ervaring

Gerben heeft ons heel goed geholpen.

• Product

Toonaangevend in prijs, kwaliteit en klantenbinding

L.S., Ben als autoconsument een man met zéér veel ervaring qua merken en garages van allerlei kaliber. Inmiddels op leeftijd gekomen heb ik uitgerekend dat ik zowel privé als zakelijk 32 verschillende voertuigen heb gehad. Gestart met een kevertje tot enkele Aziaten van anderhalve ton toe. Nooit merkentrouw geweest. Wel met een enige voorliefde relatief veel Japanse en Franse merken gekozen. Eerst enkele gebruikte, toen een lange periode uitsluitend nieuw, daarna weer occasions. Mede omdat de jaarkilometrage stilaan terugliep naar zo’n jaarlijkse 5000 km.. Fietsen werd mijn nieuwe hobby. Allerhande services meegemaakt. Van schuurverkoop tot red carpet. Nu voor het eerst bij Vaartland medio januari ‘26 een in schitterende in nieuwstaat verkerende cabriolet gekocht. Weer een Duits merk. De negende. Rijdt als de brandweer met behoud van topcomfort. Ook het stuurgedrag is bovengemiddeld goed. En de afwerking na een serie Franse equivalenten verbazend zorgvuldig. Dat laatste trof ik ook bij een medewerker aan die gemotiveerd met veel diepgang gepassioneerd met mij meedacht. Mij als belangstellende aspirant koper perfect hielp. Onderhoudend en transparant zonder gevoelsmatig commerciële intentie aan een representatieve droomauto hielp. Welke qua prijs-kwaliteitsverhouding mijns inziens als zeer aantrekkelijk bestempeld mocht worden. Wat mij bovendien frappeerde was de transparantie in zowel het mondelinge onderhoud als de schriftelijke en digitale informatie. Dat was volledig geschreven vanuit de klant. Die toch volledig qua oordeel&keuze op de knowhow van de leverancier steunt. Kortom ik ben -tot nu toe- een zeer tevreden klant. Als ze er na verloop van tijd er met de pet naar gooien dan laat ik dat hier ook even weten. Lijkt me een eerlijke zaak. Vooralsnog ben ik een fan geworden van Vaartland. Nota bene in mijn eigen dorp. Altijd vanaf de oprichting ontelbare keren langs gereden. Tot vorige week na een lange nationale zoektocht het een straat verder meteen ráák was…

• Product

Als de koop eenmaal staat, valt de service om

Recent auto aangekocht, 2 dingen ontbraken. Melding gemaakt bij verkoper direct nadat auto afgeleverd was. Zou allemaal netjes opgelost worden. Na meerdere malen bellen en appen met verkoper werd er niets geregeld. Toen maar vaartland service gebeld en die hebben een terug bel verzoek achter gelaten. Enkele dagen later contact via app. Zou allemaal Opgelost worden. Nou het is inmiddels 4 maanden verder en nog niet opgelost. Flut bedrijf koop staat / service valt om. Nou bedankt vaartland!

Geweldig geholpen

Top service gehad We zijn geholpen door gerben. Nu mogen we gaan rijden met ons nieuwe auto.

• Product

Erg tevreden over uitgebreide informatie van de auto!

15 Januari 2026. Via mondreclame terecht gekomen bij Vaartland Stolwijk bij heer Ali Mohamed. Hij heeft tijdens een kop koffie veel informatie gedeeld over BMW X1 Autotrust. Uitleg daglimiet ING op een duidelijke relaxte manier. Top! Afgelopen dinsdag 13 Januari onze BMW X1 opgehaald, de verkoper Ali heeft de tijd genomen voor uitleg over dashboard & instellingen. Tevens heeft hij onze beide GSM gekoppeld. Mochten wij nog vragen hebben over instellingen auto, even bellen. Ali, bedankt voor de service!

• Product N.v.t.

Een review geef ik niet graag te vroeg

Een review plaatsen doe ik bij voorkeur als de aanschaf geweest is, dit betreft de derde keer deze vraag terwijl dit pas de eerste keer is nadat ik de auto ontvangen heb. De verkoop ging netjes, de overdracht zonder veel poespas dat ik wel aantrekkelijk vond. Jammer dat ik nog niet aangemeld ben met mijn kenteken bij Autotrust voor de eventuele garantie uitvoering.

Super snelle service

Snelle reactie en duidelijke uitleg etc Dank ali

Netjes, snel en eerlijk

Goed helpen. Alles netjes in orde. Meedenken in het proces. Kortom, gewoon dikke prima.

• Product

Super fijn, behulpzaam en makkelijk

Voor de kerst een mooie Polo gekocht in de vestiging in Den Haag. Het auto kwam vanuit de vestiging in Zwolle en is voor mijn proefrit naar Den Haag vervoert. Het was het eerste auto dat ik op het oog had...en ook het laatste - want ik heb hem direct gekocht. Kleine mankementen, die ik achteraf vaststelde, via chat gemeld en heel netjes teruggebeld. Deze worden gewoon voor mij opgelost. Ik voel me er dus zeker geen nummertje maar echt een waardeerde klant. BEDANKT

• Product

Erg goede, relaxte en ongedwongen service!

Wij zijn erg goed geholpen door Ali Mohamed van Vaartland Stolwijk. Op een hele ongedwongen, relaxte en fijne manier, totaal geen druk ervaren wat ik erg waardeer. Ik heb een mooie Skoda Superb gekocht waar ik al langer naar op zoek was en nu eindelijk gevonden!

t Vaartland 7

2821 LH Stolwijk