Slechte zaak.

Houdt zich niet aan afspraken. Krijg verkeerde informatie voorgeschoteld waar jij zelf achter moet komen en dan de schuld aan het hoofdkantoor geven. De auto stond in het donker terwijl wij een afspraak hadden gemaakt om de auto te bekijken. Er waren geen onderhoudsboekjes, terwijl die erbij moesten zijn. Wel lagen er Franse papieren hetgeen er op wijst dat de auto uit Frankrijk komt. Dat was niet van tevoren gezegd. Er was een prijsafspraak voor inruil maar daar hielden zij zich ook niet aan. Hij gaf de schuld aan zijn collega die dat niet had mogen doen. Wij komen hier nooit meer.

Prima ervaring

Fijn geholpen door Jamael! Dacht met me mee bij de aanschaf van een andere auto. Komt afspraken na.

• Product

Jamael is een zeer vriendelijk persoon. Heeft ons heel goed geholpen met onze nieuwe auto. Dank je wel Jamael.

• Product

Fijne service, meedenken en zaken doen!

Bij Fred Blakenburg een elektrische auto gekocht, fijn contact, denkt mee en snel zaken gedaan. Aanrader!

• Product

Zeer tevreden over de service van Vaartland .

Achteraf gezien ben ik ontzettend blij met de aanschaf van mijn auto bij Vaartland in Breda. In eerste instantie had ik echter mijn twijfels. Ik kocht de auto op 12 december 2024, inclusief een extra garantiepakket van 3 maanden. Al snel merkte ik dat de auto veel koelvloeistof verbruikte. Na melding bij Autotrust werd er gezocht naar een garage voor een check-up, maar ik voelde me daar niet serieus gehoord en was teleurgesteld in de afhandeling. Omdat ik de auto in de weken daarna weinig gebruikte, leek het probleem mee te vallen. Pas na vier maanden en 3000 kilometer werd duidelijk dat het koelvloeistofverbruik echt ernstig was. Ondanks dat de garantie inmiddels verlopen was, nam Vaartland Service mijn verhaal serieus en besloten ze de motorreparatie volledig op zich te nemen. En dat was geen kleine ingreep! Mijn ervaring met Vaartland begon dus twijfelachtig, maar ik ben nu een meer dan tevreden klant. Een dikke pluim voor Vaartland Service voor hun klantgerichtheid en het nakomen van hun verantwoordelijkheid, ook buiten de garantietermijn. En een groot compliment aan ATB in Tholen voor het vakwerk aan de motor.

• Product N.v.t.

Snel, eenvoudig, en goed geregeld

vaartland.nl Stolwijk is een goeie bedrijf dat heel hulpzaam is. Gerben was heel hulpzaam met heet aankoop van mijn nieuwe auto.

Goed geholpen

Geholpen door gerben. Netjes,vriendelijk. Goede deal gesloten.

• Product

Top bedrijf! Hartstikke bedankt Gerbin. (Slotwijk)

• Product

Aanrader, blij met onze nieuwe auto!

Duncan heeft ons uitstekend geholpen in Ypenburg. Alles is vlot afgehandeld, de communicatie was top en we zijn super blij met mijn nieuwe auto!

Uitstekend geholpen

Mooie KIA ceed gekocht vorig jaar. Echter na enige tijd begon de motor koelvloeistof te lekken en verdween in de motor. Vaartland heeft ons goed geholpen en ons door verwezen naar een uitstekend revisiebedrijf in tholen. We dachten dat de koppakking lek zou zijn,maar echter bleken er scheuren in het blok te zitten op meerdere plekken. Bij de KIA hadden we geen 7 jaar garantie meer omdat de leasemaatschappij de onderhoudsinterval niet heeft aangehouden. Ruil motor geplaatst en Vaartland heeft uit coulance meegedaan in de kosten. Echt top Edward. Super bedankt.

Uitstekend geholpen!

Ik heb even gewacht voordat de auto op deze locatie was , maar Dennis was goed bereikbaar en heeft me goed geholpen.

• Product

Goede afloop na een lastig begin – Vaartland komt uiteindelijk netjes over de brug

In april kocht ik een Škoda bij Vaartland in Den Haag. Bij aflevering bleek de reservesleutel incompleet. Wat volgde was een lastige periode waarin ik meerdere keren contact zocht via mail en telefoon. Uiteindelijk heb ik zelf de sleutel laten maken en de kosten voorgeschoten. Hoewel het proces stroef verliep en er in eerste instantie discussie was over de vergoeding, is het probleem uiteindelijk keurig opgelost. Vaartland luisterde naar mijn verhaal, erkende de situatie en zorgde ervoor dat ik netjes werd terugbetaald. Het had wat voeten in de aarde, maar ik waardeer dat het bedrijf uiteindelijk verantwoordelijkheid nam. Dat getuigt van professionaliteit en klantgerichtheid.

• Product

Vriendelijke mensen. Hebben mij goed geholpen.

Vriendelijke mensen. Hebben mij goed geholpen. Voornamelijk Fred !

• Product

Top geregeld en goede service!

Heb mijn eerste auto bij Vaartland gehaald! Met uitstekende hulp van Ali nogmaals bedankt!!!

Goed geholpen , advies , en klant vriendelijk

Top geregeld

Goede kwaliteit en service

Wij hebben een hele positieve ervaring gehad. De verkoper (Dennis Hiemstra) was heel vriendelijk, deskundig en meedenkend. Goede kwaliteit autos en komen goed overeen met vooraf getoonde foto's en informatie. Al met al zeer tevreden en zouden hier zeker terug komen!

• Product

Zeer vriendelijk en nemen de tijd om je een goede beslissing te nemen.

Heel erg fijne communicatie

Ontzettend goed geholpen door Fred in Stolwijk. Fijne communicatie en altijd heel hulpzaam

Vriendelijk

Auto was door een miscommunicatie (vanwege ziekte) nog niet klaargemaakt. Deze is daarna snel klaargemaakt. Aardige, vriendelijke verkoper. Auto maandag gekocht en woensdag hem al kunnen ophalen.

• Product

Goed geholpen door Gerben.

Vanaf het eerste moment zeer prettig geholpen door Gerben. Goede service en direct een auto aangeschaft, die ook netjes snel is afgeleverd.

Alles top geregeld

Dennis super vriendelijk meedenkt

• Product

Heel goede ervaring met afhandeling technisch mankement.

Na 6.000 km bleken de achterste remblokken van mijn pas aangeschafte auto volledig afgesleten. Wat ik hieraan zeer kwalijk vond is dat dit bij de 40 punten controle niet is vastgesteld of gemeld. Een technisch mankement kan natuurlijk altijd pas later blijken, maar versleten remmen vind ik van niet. Ik heb contact opgenomen met Vaartland.nl, om het probleem met en mijn onvrede over de slijtage aan de remmen te melden. Vaartland.nl heeft dit beoordeeld en mijn mening gedeeld. Vaartland.nl heeft hierin haar verantwoording genomen en dit laten blijken door de volledige factuur van de reparatie van de remmen te vergoeden. Naar mijn mening een zeer positieve afhandeling van de klacht.

• Product N.v.t.

Ben goed geholpen

• Product

2 maanden geleden mijn auto gekocht. Heel goed geholpen door de verkoper. Goede service gehad. Helemaal blij met m'n nieuwe auto.

Highly recommend

Very professional and highly quality services from Ali in Stolwijk.

t Vaartland 7

2821 LH Stolwijk