Houdt zich niet aan afspraken. Krijg verkeerde informatie voorgeschoteld waar jij zelf achter moet komen en dan de schuld aan het hoofdkantoor geven. De auto stond in het donker terwijl wij een afspraak hadden gemaakt om de auto te bekijken. Er waren geen onderhoudsboekjes, terwijl die erbij moesten zijn. Wel lagen er Franse papieren hetgeen er op wijst dat de auto uit Frankrijk komt. Dat was niet van tevoren gezegd. Er was een prijsafspraak voor inruil maar daar hielden zij zich ook niet aan. Hij gaf de schuld aan zijn collega die dat niet had mogen doen. Wij komen hier nooit meer.
Fijn geholpen door Jamael! Dacht met me mee bij de aanschaf van een andere auto. Komt afspraken na.
Jamael is een zeer vriendelijk persoon. Heeft ons heel goed geholpen met onze nieuwe auto. Dank je wel Jamael.
Bij Fred Blakenburg een elektrische auto gekocht, fijn contact, denkt mee en snel zaken gedaan. Aanrader!
Achteraf gezien ben ik ontzettend blij met de aanschaf van mijn auto bij Vaartland in Breda. In eerste instantie had ik echter mijn twijfels. Ik kocht de auto op 12 december 2024, inclusief een extra garantiepakket van 3 maanden. Al snel merkte ik dat de auto veel koelvloeistof verbruikte. Na melding bij Autotrust werd er gezocht naar een garage voor een check-up, maar ik voelde me daar niet serieus gehoord en was teleurgesteld in de afhandeling. Omdat ik de auto in de weken daarna weinig gebruikte, leek het probleem mee te vallen. Pas na vier maanden en 3000 kilometer werd duidelijk dat het koelvloeistofverbruik echt ernstig was. Ondanks dat de garantie inmiddels verlopen was, nam Vaartland Service mijn verhaal serieus en besloten ze de motorreparatie volledig op zich te nemen. En dat was geen kleine ingreep! Mijn ervaring met Vaartland begon dus twijfelachtig, maar ik ben nu een meer dan tevreden klant. Een dikke pluim voor Vaartland Service voor hun klantgerichtheid en het nakomen van hun verantwoordelijkheid, ook buiten de garantietermijn. En een groot compliment aan ATB in Tholen voor het vakwerk aan de motor.
vaartland.nl Stolwijk is een goeie bedrijf dat heel hulpzaam is. Gerben was heel hulpzaam met heet aankoop van mijn nieuwe auto.
Geholpen door gerben. Netjes,vriendelijk. Goede deal gesloten.
Top bedrijf! Hartstikke bedankt Gerbin. (Slotwijk)
Duncan heeft ons uitstekend geholpen in Ypenburg. Alles is vlot afgehandeld, de communicatie was top en we zijn super blij met mijn nieuwe auto!
Beste Ezrah, Bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de begeleiding van Duncan in Ypenburg en dat alles vlot en duidelijk is verlopen. We geven je compliment zeker aan hem door. Veel rijplezier gewenst met je nieuwe occasion. Met vriendelijke groet, Team Vaartland
Mooie KIA ceed gekocht vorig jaar. Echter na enige tijd begon de motor koelvloeistof te lekken en verdween in de motor. Vaartland heeft ons goed geholpen en ons door verwezen naar een uitstekend revisiebedrijf in tholen. We dachten dat de koppakking lek zou zijn,maar echter bleken er scheuren in het blok te zitten op meerdere plekken. Bij de KIA hadden we geen 7 jaar garantie meer omdat de leasemaatschappij de onderhoudsinterval niet heeft aangehouden. Ruil motor geplaatst en Vaartland heeft uit coulance meegedaan in de kosten. Echt top Edward. Super bedankt.
Beste Marcel, Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring. Wat vervelend dat je na de aankoop van je KIA Ceed met motorschade te maken kreeg. Gelukkig hebben we je samen met het revisiebedrijf in Tholen goed kunnen helpen, en is er uiteindelijk een passende oplossing gevonden. Fijn om te horen dat je onze ondersteuning en de coulance in de kosten waardeert. We geven je compliment zeker door aan Edward. We wensen je nog veel zorgeloze kilometers met je occasion. Met vriendelijke groet, Team Vaartland
Ik heb even gewacht voordat de auto op deze locatie was , maar Dennis was goed bereikbaar en heeft me goed geholpen.
Beste Rienk, Bedankt voor je mooie review en je positieve woorden over onze collega Dennis. Wat fijn om te horen dat je ondanks het wachten toch zo goed bent geholpen. We vinden het belangrijk dat je je bij ons gehoord en geholpen voelt, en het is prettig dat dat in jouw geval zo is ervaren. We wensen je veel rijplezier met je nieuwe occasion. Met vriendelijke groet, Team Vaartland
In april kocht ik een Škoda bij Vaartland in Den Haag. Bij aflevering bleek de reservesleutel incompleet. Wat volgde was een lastige periode waarin ik meerdere keren contact zocht via mail en telefoon. Uiteindelijk heb ik zelf de sleutel laten maken en de kosten voorgeschoten. Hoewel het proces stroef verliep en er in eerste instantie discussie was over de vergoeding, is het probleem uiteindelijk keurig opgelost. Vaartland luisterde naar mijn verhaal, erkende de situatie en zorgde ervoor dat ik netjes werd terugbetaald. Het had wat voeten in de aarde, maar ik waardeer dat het bedrijf uiteindelijk verantwoordelijkheid nam. Dat getuigt van professionaliteit en klantgerichtheid.
Beste Nourdine, Bedankt voor je review en je toelichting op het verloop van je aankoop bij onze vestiging in Den Haag. Wat vervelend dat het traject rondom de reservesleutel stroef verliep en je hier meerdere keren zelf achteraan hebt moeten gaan. Dat is niet de service die we voor ogen hebben. Tegelijkertijd waarderen we het dat je benoemt dat het probleem uiteindelijk netjes is opgelost en dat je de manier waarop we hier verantwoordelijkheid in hebben genomen, positief hebt ervaren. Fijn dat we het op een goede manier hebben kunnen afronden. We wensen je veel rijplezier met je Škoda occasion. Met vriendelijke groet, Team Vaartland
Vriendelijke mensen. Hebben mij goed geholpen. Voornamelijk Fred !
Beste Rawi, Bedankt voor je positieve 5-sterren beoordeling. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat je onze collega’s, in het bijzonder Fred, als vriendelijk hebt ervaren. We geven je compliment graag aan hem door en wensen je veel rijplezier met je nieuwe occasion. Met vriendelijke groet, Team Vaartland
Heb mijn eerste auto bij Vaartland gehaald! Met uitstekende hulp van Ali nogmaals bedankt!!!
Beste Anouk, Bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling. Wat leuk om te horen dat je je eerste auto bij ons hebt gekocht en dat je zo goed bent geholpen door Ali. We geven je compliment uiteraard aan hem door. Geniet van je nieuwe occasion en veel veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Team Vaartland
Top geregeld
Beste Michel, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat goed om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen en dat je ons als klantvriendelijk en adviserend hebt ervaren. Fijn dat alles top geregeld was. We wensen je veel rijplezier toe met je nieuwe occasion. Met vriendelijke groet, Team Vaartland
Wij hebben een hele positieve ervaring gehad. De verkoper (Dennis Hiemstra) was heel vriendelijk, deskundig en meedenkend. Goede kwaliteit autos en komen goed overeen met vooraf getoonde foto's en informatie. Al met al zeer tevreden en zouden hier zeker terug komen!
Beste Eva, Bedankt voor je mooie review en positieve woorden over onze service. Wat fijn om te horen dat Dennis je zo goed heeft geholpen en dat de kwaliteit van de auto’s overeenkomt met wat je vooraf had gezien. Daar doen we het voor. We waarderen het vertrouwen en zien je graag terug bij Vaartland voor een volgende occasion. Met vriendelijke groet, Team Vaartland
Zeer vriendelijk en nemen de tijd om je een goede beslissing te nemen.
Beste Adil, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Fijn om te horen dat je onze vriendelijkheid en de tijd die we nemen voor een weloverwogen beslissing zo hebt gewaardeerd. Veel rijplezier gewenst met je occasion. Met vriendelijke groet, Team Vaartland
Ontzettend goed geholpen door Fred in Stolwijk. Fijne communicatie en altijd heel hulpzaam
Beste Arda, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door Fred in Stolwijk. Mooi dat je de communicatie als prettig en behulpzaam hebt ervaren, dat geven we graag aan hem door. Veel rijplezier gewenst met je occasion. Met vriendelijke groet, Team Vaartland
Auto was door een miscommunicatie (vanwege ziekte) nog niet klaargemaakt. Deze is daarna snel klaargemaakt. Aardige, vriendelijke verkoper. Auto maandag gekocht en woensdag hem al kunnen ophalen.
Beste Iskje, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Fijn om te horen dat je ondanks de miscommunicatie uiteindelijk snel geholpen bent en de auto vlot hebt kunnen ophalen. Mooi ook dat je onze verkoper als vriendelijk hebt ervaren. Veel rijplezier gewenst met je occasion. Met vriendelijke groet, Team Vaartland
Vanaf het eerste moment zeer prettig geholpen door Gerben. Goede service en direct een auto aangeschaft, die ook netjes snel is afgeleverd.
Beste Henny, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te horen dat je vanaf het eerste moment zo prettig bent geholpen door Gerben. Mooi dat de service goed beviel en dat de auto snel en netjes is afgeleverd. We wensen je veel rijplezier met je occasion. Met vriendelijke groet, Team Vaartland
Dennis super vriendelijk meedenkt
Beste Michael, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles top geregeld was en dat Dennis je zo goed heeft geholpen. We geven je compliment graag aan hem door. Veel rijplezier gewenst en je bent altijd welkom bij ons. Met vriendelijke groet, Team Vaartland
Na 6.000 km bleken de achterste remblokken van mijn pas aangeschafte auto volledig afgesleten. Wat ik hieraan zeer kwalijk vond is dat dit bij de 40 punten controle niet is vastgesteld of gemeld. Een technisch mankement kan natuurlijk altijd pas later blijken, maar versleten remmen vind ik van niet. Ik heb contact opgenomen met Vaartland.nl, om het probleem met en mijn onvrede over de slijtage aan de remmen te melden. Vaartland.nl heeft dit beoordeeld en mijn mening gedeeld. Vaartland.nl heeft hierin haar verantwoording genomen en dit laten blijken door de volledige factuur van de reparatie van de remmen te vergoeden. Naar mijn mening een zeer positieve afhandeling van de klacht.
Beste Anne, Bedankt voor je review en fijne terugkoppeling. Goed om te horen dat je tevreden bent over de manier waarop je klacht is afgehandeld en dat we dit naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We waarderen je vertrouwen in Vaartland.nl en wensen je nog veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Vaartland
Ben goed geholpen
Beste Najim, Bedankt voor je review en aanbeveling! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen bij onze vestiging in Zwolle. Veel rijplezier gewenst en je bent altijd welkom bij ons. Met vriendelijke groet, Team Vaartland
2 maanden geleden mijn auto gekocht. Heel goed geholpen door de verkoper. Goede service gehad. Helemaal blij met m'n nieuwe auto.
Beste Marijke, Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en blij bent met je nieuwe auto. Daar doen we het voor! Veel rijplezier gewenst en je bent altijd welkom bij ons. Met vriendelijke groet Team Vaartland
Very professional and highly quality services from Ali in Stolwijk.
Dear Konstantinos, Thank you for your 5-star review and your kind words about Ali in Stolwijk. We're happy to hear you experienced such professional and high-quality service! Enjoy your new car and we hope to welcome you again in the future. Kind regards Team Vaartland