- Goede prijs voor de auto betaald. Moet nog worden afgeleverd dus kan hier nog niets over zeggen + laten controleren door mijn garage (evt ster erbij mits dit in orde is). - Prima service en transparante communicatie van Finn (Vaartland Zwolle) - Inruilprijs was niet top, dus heb mijn huidige auto zelf verkocht - Wel goed om exact na te trekken of datgene wat in de geadverteerde optielijst staat daadwerkelijk op de auto zit. Dit was namelijk niet het geval en week erg af! Toen ik daarop wees, werd dit uiteraard erkend. Daarnaast zou een ontbrekende optie van die lijst worden gemonteerd via een partner van Vaartland, voor een nette meerprijs. Dit bleek na tekenen achteraf niet mogelijk (bleek toch duurder dan gedacht) en daar baal ik als koper enorm van. Wel elke keer netjes te woord gestaan en bovenstaand netjes opgelost.
Na een bezoek aan de dealer met een prettig gevoel onze nieuwe auto gekocht. Gerben gaf ons een goed beeld met open verhaal.
Eind mei mijn auto hier gekocht. Stond aanvankelijk op transport naar een andere vestiging, maar werd toch nog even op locatie Stolwijk gehouden. Scherp geprijsd, en oude diesel ingeleverd, dus helaas weinig onderhandelingsruimte. Maar mooie nieuwe auto met zelfs wat meer opties dan op de site waren vermeld.
Ali Mohamed heeft mij goed geholpen met de aankoop van mijn eerste auto, ik ben erg tevreden met de service.
Beste Nina, Bedankt voor je mooie 5-sterren review. Wat bijzonder dat je jouw eerste auto bij Vaartland.nl hebt gekocht. Fijn om te horen dat Ali Mohamed je goed heeft geholpen en dat je tevreden bent over de service. We geven je compliment uiteraard aan hem door. Wij wensen je heel veel rijplezier en veilige kilometers toe met je eerste auto. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Wij zijn heel prettig geholpen door Gerben in Stolwijk. Hij was heel open en benaderbaar en hielp ons goed met het maken van een keuze. We voelden daarbij dat hij goed met ons meedacht en niet alleen wilde verkopen. Uiteindelijk zijn we met een fijne auto uit de deur gegaan.
Beste Rigobert, Bedankt voor je prachtige 5-sterren review. Wat fijn om te lezen dat jullie zo prettig zijn geholpen door Gerben in Stolwijk. Mooi dat jullie de persoonlijke en open benadering hebben gewaardeerd en dat jullie het gevoel hadden dat er echt met jullie werd meegedacht. Dat vinden we bij Vaartland.nl erg belangrijk. Geweldig om te horen dat jullie uiteindelijk met een fijne auto naar huis zijn gegaan. We geven jullie compliment uiteraard door aan Gerben. Veel rijplezier en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
vorigeweek een renault megan e-tech online gekocht zeer goed geholpen door Martijn Pijnenborg. en zeer goede uitleg de service vindt ik ook goed 14 bedenktijd niet goed geld terug top bedrijf zeker een aanrader voor iedereen
Beste Marco, Bedankt voor je mooie 5-sterren review en aanbeveling. Wat leuk om te lezen dat je jouw Renault Megane E-Tech online hebt gekocht en dat alles naar wens is verlopen. Fijn dat Mark Pijnenborg je goed heeft geholpen en dat je duidelijke uitleg hebt gekregen tijdens het aankoopproces. Ook mooi om te horen dat onze service en de 14 dagen bedenktijd je een vertrouwd gevoel hebben gegeven. Wij wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe met je Renault Megane E-Tech. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Op maandag een auto gezien in Stolwijk. Ik kon gelijk een afspraak maken om de auto te bezichtigen. Goed gesprek gehad over de auto en ik kon kritische vragen stellen en die werden ook beantwoord. Na het gesprek een proefrit gemaakt en was gelijk verkocht. Goed geholpen door Gerben.
Beste Sam, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je in Stolwijk goed bent geholpen en dat je alle ruimte kreeg om kritische vragen te stellen. Mooi dat de proefrit zo goed beviel en dat Gerben je prettig heeft kunnen begeleiden tijdens de aankoop van je auto. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Kwamen voor een bezichtiging en een proefrit. Wilden ook nog elders kijken die dag, maar het liep anders. De heren waren vriendelijk en erg eerlijk. De auto was perfect. Daardoor voelde het voor ons goed en hebben we dezelfde dag de beslissing kunnen maken. We zijn dolblij met onze auto!
Beste Manon, Bedankt voor je 5-sterren review. Fijn om te horen dat jullie je prettig geholpen voelden en dat de eerlijkheid en vriendelijkheid van onze collega’s hebben bijgedragen aan een goed gevoel bij de aankoop. Mooi dat de auto zo goed beviel dat jullie dezelfde dag nog de beslissing hebben genomen. We wensen jullie heel veel rijplezier met jullie nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Fijn geholpen door Gerben. Auto was snel rijklaar gemaakt en goed afgeleverd. Dank!
Beste Christian, Bedankt voor je 5-sterren review. Fijn om te horen dat je prettig bent geholpen door Gerben en dat de auto snel rijklaar gemaakt kon worden. Mooi dat de aflevering naar wens is verlopen. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe met je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Beste Damian, Bedankt voor je 5-sterren review en het vertrouwen in Vaartland.nl. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe met je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Tweede auto hier gekocht! Prima geholpen door Gerben bij Vaartland in Stolwijk.
Beste Hetty, Bedankt voor je 5-sterren review. Wat leuk om te horen dat je inmiddels al je tweede auto bij Vaartland hebt gekocht. Fijn dat Gerben je opnieuw goed heeft kunnen helpen in Stolwijk. We waarderen het vertrouwen en wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe met je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Raad deze garage zeker aan!
Beste Rosanne, Bedankt voor je 5-sterren review. Fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe auto en dat je Vaartland aanbeveelt. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Vriendelijke ontvangst en er kon ook een aanvullende dienst worden gedaan (trekhaak), zodat ik niet nog eens apart naar een garage hoefde te gaan. De auto bevalt goed, en is geheel conform de verwachting.
Beste P.V., Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je prettig bent ontvangen en dat we direct hebben kunnen helpen met het monteren van de trekhaak. Mooi dat de auto goed bevalt en volledig aan de verwachtingen voldoet. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Ik vond het lastig om zelf tot een keuze te komen, omdat ik weinig verstand van auto's heb. Gelukkig werd er door Fred goed met mij meegedacht en kon ik een aantal modellen uitproberen. Uiteindelijk heb ik een mooie tweedehands Peugeot 2008 aangeschaft.
Beste Carla, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat Fred je goed heeft kunnen begeleiden bij het maken van je keuze. We begrijpen dat het kiezen van een auto best lastig kan zijn wanneer je er minder ervaring mee hebt. Mooi dat jullie samen verschillende modellen hebben kunnen bekijken en dat je uiteindelijk een mooie Peugeot 2008 hebt gevonden die bij je past. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe met je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Super snel gehandeld. Vriendelijke geholpen door Fred in stolwijk. Dacht mee en kwam zijn woord na. Erg fijne indruk gekregen van het bedrijf.
Beste Dexter, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo snel en prettig bent geholpen door Fred in Stolwijk. Mooi dat het meedenken en het nakomen van afspraken hebben bijgedragen aan een fijne indruk van ons bedrijf. We wensen je veel rijplezier met je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Goed ervaren Gerben Lekkerkerker - Stolwijk
Beste Rick, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door Gerben Lekkerkerker in Stolwijk en dat je een goede ervaring hebt gehad bij Vaartland.nl. We wensen je veel rijplezier met je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Wij zijn super goed geholpen door Gerben. Alles werd duidelijk uitgelegd en we voelden ons direct welkom. Dankzij de fijne service en het goede advies hebben wij met vertrouwen een auto gekocht. Echt een prettige ervaring van begin tot eind. Bedankt Gerben
Beste Asmae, Bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Gerben en dat jullie je direct welkom voelden. Goed om te horen dat de duidelijke uitleg, fijne service en het advies hebben bijgedragen aan een prettige ervaring van begin tot eind. We geven je complimenten graag aan Gerben door. Veel rijplezier gewenst met jullie nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Mijn ervaring is geweldig! Goede autos netjes 2 hele mooie autos gekocht zonder twijfel! Klantvriendelijk helpen heel graag! En zijn eerlijk en ook nog eens hartstikke mooie prijzen! Geweldige service!
Beste Adem, Bedankt voor je geweldige 5-sterren beoordeling. Wat mooi om te lezen dat je in korte tijd zelfs twee auto’s bij ons hebt gekocht en zo tevreden bent over onze service. Fijn dat je onze klantvriendelijkheid, eerlijkheid en scherpe prijzen waardeert. Daar doen we het voor. We wensen je veel rijplezier met allebei je nieuwe auto’s. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Supper geholpen top aflevering
Beste Duco, Bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent en dat je zo goed bent geholpen. Ook goed om te horen dat de aflevering helemaal naar wens was. We wensen je veel rijplezier met je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Prettig en duidelijk contact bij Vaartland Stolwijk
Beste Dennis, Bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat je het contact met Fred bij Vaartland Stolwijk als prettig en duidelijk hebt ervaren. We wensen je veel rijplezier met je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Hele aardige verkoopadviseur. Heeft de auto eerder rijklaar gemaakt. Verkoopadviseur: Ali Mohamed
Beste Soebhas, Bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service van Ali Mohamed en dat de auto zelfs eerder rijklaar gemaakt kon worden. We geven je compliment graag aan hem door en wensen je veel rijplezier met je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Dank voor het meedenken en helpen. Vriendelijk en meedenkend geholpen door Jamael.
Beste Maarten, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je vriendelijk en goed bent geholpen door Jamael en dat het meedenken werd gewaardeerd. We wensen je veel rijplezier met je nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Grandioos geholpen door Sem op de vestiging in Ypenburg. Heel blij met mijn nieuwe auto. Absoluut een aanrader voor iedereen!
Beste klant, Bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je grandioos bent geholpen door Sem op onze vestiging in Ypenburg en dat je zo blij bent met je nieuwe auto. Bedankt voor je aanbeveling en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Goed door Sem en zijn collega's aan een andere auto geholpen, met een nette inruilprijs. Erg fijn ook dat voor levering al proactief de draagarmen van de auto vervangen zijn (een veelvoorkomend probleem bij Tesla's). Dus ik zou Vaartland zeker aanraden.
Beste Neal, Bedankt voor je mooie 5-sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat Sem en zijn collega’s je goed hebben geholpen bij het vinden van een andere auto en dat je tevreden bent over de inruilprijs. Ook mooi dat je de proactieve vervanging van de draagarmen waardeert. We vinden het belangrijk om onze occasions zo zorgvuldig mogelijk af te leveren, zodat je met een goed gevoel de weg op kunt. Veel rijplezier gewenst met je nieuwe Tesla en bedankt voor je aanbeveling. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl
Onlangs een prachtige, full options MINI Cooper Marylebone gekocht bij Vaartland Den Haag en erg tevreden over de hele ervaring. Sem Bult heeft ons vanaf het eerste contact tot aan de aflevering uitstekend geholpen. De communicatie verliep snel, duidelijk en professioneel, terwijl het contact tegelijkertijd erg prettig en persoonlijk aanvoelde. De proefrit was goed geregeld en er werd echt de tijd genomen om alles rustig door te nemen. Ook bij de aflevering stond alles perfect klaar en werd de auto netjes en compleet overgedragen. Dankzij de fijne service en professionele begeleiding kijken wij met een heel goed gevoel terug op de aankoop. Zeker een aanrader om bij Vaartland Den Haag langs te gaan — en speciaal dank aan Sem Bult voor de topservice!
Beste Gerhard, Bedankt voor je prachtige 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de aankoop van jullie MINI Cooper Marylebone bij Vaartland Den Haag. Mooi om te horen dat Sem Bult jullie tijdens het hele proces uitstekend heeft begeleid en dat de communicatie, proefrit en aflevering allemaal naar wens zijn verlopen. We geven je complimenten uiteraard graag aan hem door. Wij wensen jullie veel rijplezier met jullie prachtige MINI Cooper. Met vriendelijke groet, Team Vaartland.nl