Alles prima geregeld

Vriendelijk personeel, auto voldeed aan verwachting. Volgende keer huur ik hier weer.

Top, vriendelijk, behulpzaam en corrrect

Na 1e telefonisch contact, behulpzaam verwezen naar website om rustig te kiezen uit de verschillende merken, modellen en laadruimte groottes en aldaar te reserveren. Uitleg was duidelijk. Reserveren een eitje. Alles volgens afspraak. Borgsom super snel terugbetaald (1e werkdag)

Snelle en fijne reactie op n klacht. Prima bus en service!

prima afhandeling / borg zelfde dag al terug!

super !!!!!

Wordt heel netjes te woord gestaan. Heel aardige mensen. Kan niet anders zeggen. Goed materiaal. echt super.

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam

Uitmuntend

Een zeer goede en prettige ervaring, spontane verhuurder,

Gewoon goed

Vriendelijk geholpen, goede service. Voor een mooie prijs.

Prima geregeld weer

Relaxed rond ophalen en terugbrengen. Erg plezierig.

Prima en vriendelijke service

Het is met de nieuwe eigenaar er alleen maar op vooruit gegaan. ;)

Prima bedrijf

Hoed service

Gewoon goed zonder gezeur.

Aanhanger gehuurd , geweldig ding voor niet teveel geld. Aardige mensen . Gewoon goed zonder onzin!

Top service

Goede service en top personeel

Perfecte service!

Voor het eerst in Gouda geweest. Net bedrijf met zeer vriendelijk personeel met super goede service. Denken met je mee. Zeker niet te duur! Voor herhaling vatbaar.

Prima geregeld alles.

Vlot, prima, keurige auto en mooie prijs. Ik kom zeker terug bij jullie voor verhuur.

Goede service, prima materiaal en scherpe prijs.

Gewoon ouderwets een bestelbus huren op basis van vertrouwen!

Vriendelijk. Makkelijk .snelle service en zeer betaalbaar. En zonder borg of verborgen kosten. Kortom perfect. Mvg kevin

Argwanende verhuurder

Meneer sprak uit dat ik niet had getankt, had ik wel gedaan. Zo de waard is...

Klantvriendelijk

Wordt altijd goed geholpen.

Top!!!!

Huur al 3 jaar bij dspek

Goede snelle service

Lief personeel, snel geholpen en ik beveel de mensen aan om hier een auto te huren.

Goed geregeld, zeer nette bus

Alles snel geregeld, ook het ophalen en brengen. Mooie nette bus! Volgende keer zeker weer bij Spek!

goed en klant vriendelijk

oke v

Goed geregeld

Prettig kon de bus iets eerder ophalen en bij terugbrengen kloptetanken niet met kilometers en ook dat werd netjes opgelost super!!

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel