Alles goed geregeld.

Prima verhuisbus, service is top en flexibel

Bus minder dagen nodig dan van te voren gedacht. Bus werd weer verhuurd en wij kregen ons geld de zelfde dag weer teruggestort.

Helemaal goed!

Reservering ging prima, ondanks mijn vroege start op de bewuste dag. Alle geduld en duidelijk uitleg, M.a.w., eigenlijk geen opmerking.

Snelle service, prima bus.

Een dag van tevoren gereserveerd. Auto stond klaar. Sympathieke service zonder ingewikkeld gedoe.

Prima geregeld: goede auto, eenvoudige afhandeling

Prima geregeld: goede auto, eenvoudige afhandeling

Snel en goed

Goede service en klantvriendelijk

Even een busje nodig

'S avonds bedacht dat er de volgende dag een busje nodig was. Via de website gereserveerd. Volgende morgen busje opgehaald. Duidelijke en vriendelijke uitleg. Prima bus. Faire prijs. Klus geklaard.

Erg fijne verhuurbedrijf !

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen en er is ruimte voor flexibiliteit. Professioneel maar ook menselijk. Daarom kom ik er graag. De beste in Gouda en beveel dit bedrijf van harte aan!

Prima ervaring met huren van bestelbus op locatie Gouda

Ik werd netjes geholpen, zowel bij afhalen als terugbrengen van de bestelbus (Ford Transit, verlengd en verhoogd). De bus (ca 45.000 km op de teller) was fijn om in te rijden en was van alle gemakken voorzien. Al met al een prima ervaring met autoverhuur Spek, locatie Gouda.

Top geregeld. Nette auto.

Priema

Fantastische service!

Online reserveren ging super en makkelijk. Website is duidelijk en goed in gebruik. Telefonisch contact was zeer netjes. Kantoor ziet er keurig en goed uit. Borg had ik snel terug na retourneren auto. Door de camera’s in de poort geen gedoe met wel of geen schade. Alles wordt geregistreerd. Top!!

Doet wat het belooft

Prima bedrijf, waar je kan huren voor billijke prijs.

super aardige mensen

ouderwetse service

Goede geregeld bij Spek!

Fijne bus goede afspraken en snelle reactie per mail.

Goede en duidelijke afspraken. Snelle reactie op mail. Erg goed bevallen. Wanneer het nog eens nodig is hoop ik weer van jullie diensten gebruik te maken.

Huren zoals het hoort te zijn.

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker!

snel geregeld, prijs autohuur prima. alleen in deze coronatijd wel van te voren schoonmaken dat was niet gebeurd.

Uitstekend materiaal en service.

De gehuurde aanhanger voldeed aan de verwachtingen en was voorzien van de juiste hulpmiddelen. De service bij het ophalen was bijzonder vriendelijk, goed en efficiënt. Zeker een adres ter aanbeveling!

prima service

prima prijs voor een prima wagen

De gehuurde bestelbus was bijzonder goed.

De gehuurde bestelbus was bijzonder goed. Ook de ontvangst bij het ophalen en terugbrengen van de bus was heel goed.

Uitstekende service!

De service was super! Hele aardige mensen zeker een aanrader

Voor herhaling vatbaar

We werden vriendelijk te woord gestaan. De uitleg bij de auto was duidelijk. De auto voldeed goed. De borg werd razendsnel terug gestort. Kortom, we komen nog wel eens terug.

prima en snel geholpen aan een keurig huurbus

Ophalen en afleveren ging vlot en praktisch

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel