Vriendelijk, duidelijk en prima busje om te verhuizen

Gied geholpen en vriendelijk

Vriendelijke mensen Nette aanhanger gehuurd. Goed materiaal. Goede prijs

Reserveren van verhuisbus ging gemakkelijk via website. Bij ophalen van bus duidelijke uitleg. Inlevering van bus ging ook vrij eenvoudig. Betaalde borg was dezelfde dag nog gestort op mijn rekening. Vriendelijk personeel.

vriendelijk en vlotte service

Prima ervaring

Service is prima, vriendelijk personeel. 3 sterren omdat het tarief niet per 24 uur is maar per dag (deel) dat is totaal niet flexibel en niet van deze tijd. 5 sterren als ze dat zouden oplossen.

Ook op korte termijn was het prima geregeld. Auto was netjes schoon na een laatste controle samen met iemand van het bedrijf kon ik snel op pad .Voor herhaling vatbaar.

excellent, aardig, behulpzaam

prima ervaring. goed service, zeer behulpzaam

Snel, betaalbaar

Snel, betaalbaar, de huurauto die ik reserveerde was niet beschikbaar maar ze hadden een goed alternatief

Snel en goed geregeld!

Duidelijke afspraken en alles goed en snel geregeld.

Perfect geregeld! Mooie fijne bestelbusje

Zeer prettig en goed geregeld

Een zeer goede service, vooraf is er nog contact om mijn specifieke wensen door te spreken

redelijk

Auto die ik huurde was oud, stonk naar rook en een accu die na 3x de laadklep op en neer halen leeg was. Medewerker was vriendelijk en behulpzaam.

Klantvriendelijke en goede service!

Op korte termijn een grote bus nodig. Kon geregeld worden en de juiste bus meegekregen. Super service en een aanrader voor een ieder die een bus nodig heeft.

Een échte aanrader

Niets op aan te merken. Uitstekende service gekoppeld aan heel aantrekkelijke prijzen. Hier is de klant nog koning.

Goede service en meedenken en vriendelijk personeel, alleen na controle met het aankoppelen van aanhangwagen door een medewerker (zaterdagkracht), zat de koppeling niet goed op de trekhaak, gelukkig zelf nog even gecontroleerd. Dit is een minpunt.

Uitstekend..

Prima bus, goede service en snel geregeld

Zoals je t wilt hebben: effectief

Simpel , goed, snel en betrouwbaar.

Snel geboekt , snelle communicatie , kreeg dekens extra mee. Borg snel terugbetaald.

Niets op aan te merken

Makkelijk te reserveren op de site. Auto stond netjes op te tijd klaar en zag er goed uit. Snelle en prettige afhandeling.

Gewoon goed

Gewoon goed

Goede wagen , zuinig verbruik en rijd fijn

Goede wagen , zuinig verbruik en rijd fijn.

Top service!!

Zeker voor herhaling vatbaar! Vriendelijk personeel en erg goede service.

goede service

Snel geholpen en klantvriendelijke benadering.

Klantcontact top, nette auto en alles perfect geregeld!

Tijdens telefonisch contact werd ik door de website geleid naar de juiste (verhuis) wagen. Daarna had ik met een paar klikken alles geregeld. Ophalen en terugbrengen ging net zo soepel. Kortom, een aanrader!

Goed, duidelijk en volledig

Compleet conform verwachting