Prima.

Alles was goed, vanaf website, ontvangst, auto en afhandeling, alles was prima geregeld.

Prima service en prima auto

Zeer vriendelijke staf en uitstekend onderhouden wagenpark. Een zeer goeie service. Voor huur van busjes een absolute aanrader.

Uitstekend, in de service en dienstverlening

Telefonisch goed geholpen in mijn keuze En hoe ik het op de website simpel eenvoudig heb kunnen laten reserveren

Super!

De bus stond netjes klaar, nette bus, juiste prijs/kwaliteit verhouding.

prima service

prima service, alles ging volgens afspraak!

Flexibel, meedenkend

Zeer flexibele opstelling in combinatie met goede prijsstelling!

Duidelijk, correct en klantgericht. Prima materieel.

Keurige schone bakwagen, correcte en klantgerichte benadering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Een betrouwbaar bedrijf vlakbij Rotterdam. Aanrader!

Super goed

Prima bus voor verhuizing

Mijn ervaring was goed als we weer een busje willen huren komen weer naar jullie toe

Klantvriendelijk!!!

Altijd Perfect geholpen !!!

Lekker pragmatische club!

Ik had een bus nodig om op zondag te verhuizen. Spek zat niet alleen dichtbij maar ik kon er een bus huren alleen voor de zondag. Bij andere verhuurders betaal je gelijk een compleet weekend. Even gebeld voor advies en online gereserveerd. Zaterdagochtend de sleutel opgehaald, alle papieren in orde gemaakt en betaald. Zondagochtend de auto opgehaald en zondagavond teruggebracht. Op maandag is de borg teruggestort. Prima geregeld zo!

autohuren zonder problemen

snel ophalen en eenvoudig terugbrengen. Auto met veel laadruimte en goede kwaliteit

Een goede ervaring, doen we zeker vaker.

De Ford Transit gehuurd; was een fijne wagen met voldoende laadruimte. Netjes geholpen bij het afhalen en terugbrengen kan heel flexibel. Binnenkort nog een keer zo'n bus nodig, dus dat doen we zeker weer bij Autoverhuur D. Spek.

Prima geholpen tegen een prima prijs.

Goede service.

Ik had een auto gehuurd voor 8 dagen, maar wilde deze uiteindelijk iets langer huren. Even een belletje en geen probleem ik mocht hem langer huren.

Top service door zeer vriendelijk personeel!

Al drie keer een auto gehuurd bij Autoverhuur D. Spek. Zeer goede en nette auto's, goede service en zeer vriendelijk personeel. Graag komen wij weer een auto huren bij D. Spek. Dank hiervoor. Groet Jolanda en Hans van Geluk

Gewoon goed!

Prima busje,niet duur,niks op aan te merken.

Vriendelijk en behulpzaam

De baas zelf kwam 's ochtends vroeg speciaal voor mij eerder zodat ik op tijd op mijn bestemming kon zijn.

Zeer goede en correcte service

Hele goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

D. Spek is perfect!

Klantvriendelijk, en de huurprijs is acceptabel.

Heb bij vd spek een bus gehuurd voor het eerst bij dit bedrijf Alles is goed gegaan een net bedrijf Kon de bus na sluiting tijd gewoon netjes terug brengen De volgende dag kreeg ik de borg netjes terug gestoord op de bank

Hartstikke goed!

Goed ontvangen, nette bus en snelle terugbetaling van de borg! Dikke aanrader!

Gewoon n auto huren, simpel en snel.

Personeel is vriendelijk en professioneel. Auto's schoon en onderhouden. Afhandeling borg is zeer snel. Kortom: auto huren zoals ik dat graag heb, simpel en snel.

Snel , klantvriendelijk,snelle terugstorting

Had geluk dat ze nog een personenbus hadden staan snel hebben we papierwerk afgehandeld en ik kon het busje meenemen.

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel