Uitstekend verhuur bedrijf

Dit bedrijf denkt nog met de klant mee. Zij doen er alles aan om de klant te helpen. De prijzen zijn zeer redelijk te noemen. Ik ben al een paar jaar een zeer tevreden klant. Top bedrijf

Beter kan gewoon niet!

Goede ontvangst, heldere uitleg, scherpe prijs en bovenal een prima auto. Kortom: een aanrader

Klantvriendelijk en deskundig.

Ik werd zelfs opgebeld om te herinneren dat ik voor 12 uur mijn aanhangwagentje moest ophalen, omdat er anders niemand meer was, Werd ook prima geholpen met het aankoppelen van de aanhanger en uitleg hoe je moest loskoppelen en hoe te handelen bij het 's avonds inleveren.

netjes en vriendelijk

Prima geregeld

Prima geregeld

Vlotte duidelijke service

Voor het eerst hier een auto gehuurd. Komen vertrouwd over.

Goede wagen voor goede prijs

Gehuurde personenbus was in prima staat, zonder problemen met 7 man + bagage op en neer naar Parijs. Wagen kon het verkeer zonder problemen bijhouden. Heb ik weer eens een dergelijke bus nodig, dan ga ik niet zoeken

Prima bedrijf

Fijn personen

Wat een top bedrijf. Alles netjes geregeld, prima vervoer. Klant vriendelijkheid is top. Een aanrader.

Prima service van de man in Gouda

Afspraak aanpassen was simpel. Vriendelijk geholpen. Redelijke prijs.

supergeweldiggeholpen

netjes en.beleefd geholpen dat vond ik heel geruststellend

Netjes, maar niet perfect

De achteruitkijkcamera in de bakwagen was kapot en de bak lekt, waardoor er helaas meubels nat zijn geworden. Ook was er steeds een melding dat het peil van de motorolie laag was. Wel heel fijn dat ik de bakwagen de middag ervoor al kon ophalen.

Topservice

Lekker dichtbij ....goed materiaal ....soepele helpdesk bij aanmelden ter plaatse ....heel duidelijk

gewoon goed zonder poespas

Snel, correct en duidelijk

Snel, correct en duidelijk

Uitstekende service en erg flexibel om op zondag een bus te kunnen huren

Zie bovenstaand

Veiligheid staat bij van de Spek hoog in het vaandel!

Goede Auto. Makkelijk te besturen. Heel veel ruimte.

Goede bakwagen gehuurd zonder problemen

3 dagen een bakwagen gehuurd voor verhuizing. Snel geregeld, zonder problemen gebruikt. En de borg na 1 dag al weer op mijn rekening. Een aanrader!

Weinig wuimte achterin

Zit ervaring achterin te klein.

Top service

Altijd vriendelijk geholpen. Top

Top !!

Altijd snel berijkbaar, Snelle service, En uiteraard de goedkoopste , denken altijd met je mee.. Huur al weken een bakwagen . Nogmaals een top bedrijf !!

Snel, prima, geen gezeur, goed geregeld

Minpuntje oude bus waarbij de schakelpook in zijn versnelling moet rammen

Vind een betere,nope

Klasse, ga zo verder, het beste voor het aankomende jaar

Ik had op het laatste moment een bedrijfsauto nodig. om 9:15 uur gebeld en ik kon de auto gelijk komen ophalen. Goede Services

Wij hadden hier een zeer goede ervaring met busje huren.

We zijn vriendelijk ontvangen; we kregen goede uitleg over de procedure en over hoe het busje werkt; het busje was schoon; we hadden snel telefonisch contact in de avond toen we het busje inleverden en we de autodeur niet op slot kregen; de borg was de dag erna weer terug gestort op onze rekening. Een minpuntje. We hadden sjorbanden gehuurd maar die waren niet meer allemaal compleet.

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel