Zoals eerder, probleemloos

Bij het ophalen wordt de aanhanger aangekoppeld. Ik het terugbrengen word je getipt vooral het nummerbord niet te vergeten. Kortom klantvriendelijk en behulpzaam bedrijf

Goede kwaliteit aanhangers voor hele scherpe tarieven !!

Een aanhanger met huif voor een halve dag gehuurd. Tegen een scherpe prijs !!

Goede service!

Hier een busje gehuurd! En zeker voor herhaling vatbaar! Goede service en betaalbaar!

Beleefd en klantvriendelijk.

Werken volgens afspraak en zijn zeer klantvriendelijk.

Mooie ruime auto netjes onderhouden

Goede service!

Fijne, directe service

Ik heb via internet een bestelbus gehuurd. Die bleek niet beschikbaar, maar ik kreeg een alternatief. Het terugbrengen kan tot middernacht en camera’s checken hoe de bus eruit zag bij vertrek en bij terugkomst. De borg was binnen een dag retour. Prima service en niet duur.

Gewoon top bus

Bus met hydraulische klep ! Geweldig om grote spullen te vervoeren.

Netjes geregeld alleen telefonisch slecht bereibaar

Ik heb een bestelwagen gehuurd en kon online niet zien of de reservering definitief was. Ik kreeg ook geen email. Ik heb een aantal keer gebeld en er werd niet opgenomen. Vervolgens een ander filiaal gebeld en die hebben de reservering definitief gemaakt. Het huren en de afhandeling gingen heel netjes. Duidelijke uitleg en vriendelijke ontvangst.

Top service

Makkelijk kunnen reserveren via de site en fijn contact. Fijne auto's om in te rijden.

Niks op aan te merken

Klant belang centraal

N.v.t

Goed geregeld

Ik had de bus lastminute een extra dag nodig. Op locatie werd direct eea omgezet in de planning om dit georganiseerd te krijgen. Heel erg fijn!

Waanzinnig goede service

Ik ben enorm tevreden. Het team staat altijd klaar voor je en reageert onmiddellijk op vragen en wensen. Zelfs als je halverwege de dag van busje wil wisselen omdat je de lengte van je lading verkeerd hebt ingeschat.... Een enorme aanwinst voor Gouda.

prima bus, prima dienstverlening

Prima!

Goed en snel

Auto was goed en netjes. Goede service !!!

Onderhoud

Geen auto meer meegeven die toe is aan een beurt.

Warm contact en goed geregeld!

Warm contact en goed geregeld!

Prima!

Vooral de camera controle is tijdbesparend.

prettig

Plezierig contact, nette auto, goede instructie.

goed en snel geholpen.

Soepel verloop van alles

Alles liep lekker, Misschien als tip, stuur paar dgn vóór de huur een reminder! Het vloog ons een dag tevoren ineens aan, of het wel goed zou komen!!!

Fijn bedrijf om mee samen te werken, flexibel en goede service

Medewerkers zijn erg klantgericht, top. fijn zaken doen. Dirk van der Kooij Quick Service Capelle BV.

Alles is vrij eenvoudig te regelen

Alles is op internet via hun website eenvoudig en duidelijk te regelen. Je wordt netjes behandeld en alles nog eens keurig uitgelegd als je de auto/bus komt ophalen.

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel