x

x

Prima geholpen, goede auto, aardige mensen en snelle terugstorting van de borg

uniek, service en vertrouwen

Voor zover mij bekend, de enige verhuurder in Gouda. Medewerkers denken mee en nemen rustig de tijd voor instructies en toelichting. Locatie naast de Baanderij maakt schoonmaken en tanken makkelijk.

kleine "hick-up" maar fijn opgelost !

Familiebedrijf met ouderwets gevoel voor klanttevredenheid. Snel en efficient, correcte afhandeling van een "hick up". Ik ga volgende keer weer hier naartoe.

Prima verhuurservice

Personeel vriendelijk en professioneel.

top

top

Geweldige service

Heel vriendelijk medewerkers, en een geweldige service. Je voelt je welkom als klant. Indien nodig ga ik zeer zeker terug, zeker voor verhuur.

Helemaal OK

Aanhanger gehuurd, helemaal goed.

Goede aanhanger in goede conditie. Verder aangenaam en behulpzaam geholpen bij afhalen en weer terugbrengen.

Goede service, en niet de duurste.

Helaas was van het vrachtwagentje wat ik meekreeg de koppeling zodanig versleten waardoor je een olifantspoot moest hebben om hem naar beneden te krijgen, nog steeds last van mijn knie 5 dagen later. De borg de volgende dag al terug gestort.

Prima adres voor het huren van een (bestel)auto

Duidelijke website, vlotte afhandeling, prima auto (zoals beloofd) en vlot teruggestort borg.

Makkelijk, netjes

Uitstekend!

Alles naar wens, gewoon uitstekend!

Snel, duidelijk, geen gedoe.

goed omgang met personeel en zijn makkelijk om mee te werken. goedkope prijzen en degelijke autos , wel heel moeilijk voor ons om te betalen met credit kaart "wij zijn van New Zealand en dan viel dat niet mee.

We kregen de auto die we gereseveerd hadden

Je kunt snel en makkelijk reserveren Geen gedoe met creditscards Persoonlijk contact

Flexibel, scherp geprijsd en goede service

Zeer naar tevredenheid een auto gehuurd voor onze zomervakantie. Scherp geprijsde huuropties en ruime keuze. Ook erg flexibel en servicegericht m.b.t. het ophalen en retourneren waardoor wij onze vakantie optimaal konden plannen. Voor herhaling vatbaar en een aanrader!

Prima geregeld.

Goed geholpen en snel geregeld.

Fantastisch!

Autoverhuurbedrijf D. Spek is een echt familiebedrijf! Na het eerste contact met Spek voelde dit bedrijf erg vertrouwd. Aardig en flexibel personeel waarmee gemakkelijk samen oplossingen te vinden zijn. Zo hebben wij een leeftijd die niet voldoet aan de algemene voorwaarden. Dit hebben wij besproken en er is een uitzondering gemaakt. De bus konden wij een dag eerder ophalen om zo vroeg de deur uit te kunnen. De bus zelf werd schoon aangeleverd, duidelijke uitleg gekregen over hoe de bus werkt. Ook tijdens het ophalen erg vriendelijk personeel die ons met alle vragen hebben geholpen. Al met al, een zeer fijn bedrijf!

Prima geregeld alles

De service is goed. Een aanbeveling is om mensen er op te wijzen dat je soms wel moet zoeken om cng te tanken. Via de telefoon wel te vinden

Goede service en prima aanhangwagen gehuurd voor een redelijke prijs

Aanhangwagen gehuurd met alle daarbij verplichte afdeknet. Vriendelijk een meedenkend personeel, goede service.

Heel tevreden

Goeie aanhanger, vriendelijk personeel. Goeie prijs.

Goede service en goed geholpen

Prima bus gehuurd. Had war schade maar goed dat heb je soms. Verder bij terug brengen alles goed afgehandeld en snel borg weer terug einde van de dag

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel