Was allemaal goed geregeld

Heb een goede ervaringen en vriendelijk geholpen

Gewoon goed

Prima busje gehuurd voor een verhuizing, geen poespas, plus demogelijkheid om sleutel na sluitingstijd in te leveren, prima.

Makkelijk online reserveren en snelle service aan de balie

Het is mijn eerste keer om bij D. Spek te huren maar communicatie en alles liep vlekkeloos. Volgende keer weer voor mij.

Top geregeld

Ik had een bakwagen gereserveerd ik had de bakwagen maar voor een aantal uur nodig. Bij aankomst was er niks gereserveerd omdat ik op dezelfde dag de wagen wilde huren het was wel kortdag de medewerker, had alsnog geregeld dat ik de wagen mee kon nemen. Super service en aardige personeel zeker voor herhaling vatbaar. Mooi en nette bakwagen geen mankementen of iets dergelijks.

Simpel, snel en een goede bak

Het huren van de bus ging erg gemakkelijk en het stelt gerust dat je tussen 2 camera's door rijdt bij het terugbrengen. Verder werd de borg netjes en vlot terug betaald.

Prettig, behulpzaam en naar wens.

Altijd goede service en vriendelijk

Altijd goede service en vriendelijk

Kwam voor combo was echter al verhuurt, kwamen gelijk met alternatief (fiat). Goed duidelijk geholpen komen zeker terug als we een auto nodig hebben

Prettige partij om mee samen te werken

Betrouwbaar, flexibel

Vriendelijkheid

De bus staat altijd voor mij klaar. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en wens mij ook altijd een fijne dag toe. Chauffeur Hans Ruigrok

super

Makkelijk reserveren, nette auto, prima geholpen. Zeker een aanrader

Alles dikke prima

Prima geholpen, alles netjes en goed geregeld.

Oude bus

Ik heb het reserveren, ophalen en terugbrengen als prima ervaren. De bus zelf (oude Fiat met 311.000 km op de teller) begrijp ik niets van. Het ziet er niet uit als je verhuisd naar een net appartementencomplex. Nog belangrijker, de koppelingspedaal beleeft hangen, waardoor je niet meer kon schakelen. Als ik dan het wagenpark zie staan, staan er allemaal nette busjes en deze krijg ik mee. Zeer ontevreden over.

Vriendelijk en vakkundig

Goed en vriendelijk te woord gestaan. Gereserveerde bus was prima. Verhuizing ging daardoor goed, kon de bus op tijd weer inleveren. Borg werd ook snel weer teruggestort.

Precies zoals ik verwacht had.

Vriendelijke behandeling, prima auto en goede afwikkeling

Goede service, snelle afhandeling!

Goede ervaring met dit bedrijf. Prettige service, goede prijzen. Aanrader!

Een heel goed ervaren Ik vind het heel goed en niks om te klagen Bedank voor jullie gastvrijheid En de goede service

Levering en gebruik conform afspraak

Auto was vies van binnen, het was een verhuis bus maar hij had wat schoner gemogen.

Auto gehuurd heel fijn geholpen snelle afhandeling er voor en er na

Snel en vakkundig

Laatst een verhuisbusje gehuurd, deze nodig op de zondag, dit is geen enkel probleem. Sleutel van de bus een dag eerder opgehaald. En de borg ook direct de eerst volgende werkdag terug ontvangen per bank. Netjes op orde.

Alles klopte

Vriendelijk personeel, duidelijke afspraken, betaalbaar.

Goede service, geen gedoe

Goede service, geen gedoe

Prima bus

Prima verhuurder en prima bus. Wel jammer dat op internet bij de transporter 9persoonsbus staat “usb, bluetooth” en dat het er niet in zit.

Vriendelijk geholpen, borg volgende dag terug ontvangen

behulpzaam, goede ruime verhuisbus, alleen schakelen ging erg zwaar bij deze Iveco.

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel