Flexibel en een snelle service!

Nu bellen en direct je auto ophalen. Klasse!

Prijs kwaliteit dik inorde

Vriendelijk en correct geholpen

Heel vriendelijk.goede service

doelmatig en efficiënt

Na aanvraag voor een voertuig, correcte en snelle afwerking, duidelijk verhaal goede informatie over voertuig.

Toppie

Toppie

Fijn bedrijf. Klantvriendelijk Goede service. Aanbevolen.

top service

Snel geregeld, vriendelijk en een schone auto voor een schappelijke prijs

Klant vriendelijk, Prima auto's. Ook handig als je op zondag de auto wilt ophalen, open parkeerplaats met camera.

Goede service en vlotte afhandeling

Ik had met spoed een verhuur bus nodig en dit heb ik in de ochtend binnen 30 minuten kunnen realiseren. Goed en professionele aanpak.

Eenvoudig geregeld, goede kwaliteit en tegen een mooie prijs

Ik huur regelmatig bij van D.Spek. Altijd vriendelijk ontvangen en een goede auto onder mijn k.... Maar misschien wel belangrijker, tegen een eerlijke prijs. Omdat ik vaak pas laat thuis ben, vind ik het fijn dat ik de auto flexibel terug kan brengen.

Snel en betrouwbaar.

Alles goed geregeld. Ik zou zeker opnieuw gebruik maken van dit bedrijf als het nodig is. Één minpuntje, daarom ook geen 5 sterren: de bus was niet schoon van binnen.

Top!

Top!

Niks op aan te merken

Dit was voor mij de eerste keer dat ik een bus bij Autoverhuur D. Spek heb gehuurd. Het eerste contact was prima en dat gold ook voor de bus die ik meekreeg. Nadat ik de bus had ingeleverd (dat kan voor 12 uur 's nachts), werd de borg ook direct teruggestort. Kortom, niks op aan te merken!

Goede snelle en professionele telefonische afhandeling, vlotte intake en hulp. Zal zeker weer gebruik maken van deze service.

Voortreffelijk

Vriendelijk, niet moeilijk goed geholpen

een goede ervaring

Dit is wat je wil als klant goede afspraak, nette behandeling, goede auto, en niet duur,.

Goed geholpen

Afspraken worden nagekomen. Flexibel en prettig qua omgang. Materiaal is niet 100% nieuw en zonder schade. Maar daar is de prijs ook naar.

Volgende keer ga ik weer hier een auto huren

Mooi wagenpark, nieuwe goede auto. En heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Niet duur.

Goed geregeld

Prima bus, maar ruimte is beperkt.

Hij rijdt prima , maar de bagage ruimte is wel erg beperkt voor bagage met van 9 personen. Achterin is het wel krap met 3 niet slanke mensen

Krijgt niet wat je besteld/betaald

- Bakwagen gehuurd met navigatie. Nog extra gevraagd of er navigatie in zou zitten, het antwoord was JA Andere wagen gekregen dan besteld en GEEN navigatie aanwezig. + Verder was verhuurder wel vriendelijk.

Toppie!!

Warm ontvangst, gezellige gesprekken met Wouter en lekkere cappuccino. Al met al gewoon zo doorgaan.... Vriendelijke groeten Aart Verweij

Zeer goed en correct snelle afhandeling, snel en eenvoudig te regelen via website.

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel