Prima geregeld

Altijd alles in orde

Voldoende

Auto rijdt goed 1 min puntje auto was niet echt schoon van binnen

Prima, aardige mensen en goede service

Goed geholpen, flexibel, vriendelijk en goede prijs

Alles verliep soepel. Alleen geen rekening gehouden met accu die snel leeg loopt als je uren aan het inladen bent. Maar daar kan de verhuurder weinig aan doen. (…Behalve adviseren).

Goed geholpen en kon zelfs op zondag De bus terugbrengen .

Alles prima geregeld vriendelijk personeel.

Gemakkelijk en snel geregeld

Schone en gebruiksvriendelijke bakwagen gehuurd. Top! Zeker voor herhaling vatbaar!

Een zeer net en professioneel bedrijf met een super klantenservice

Na het in orde maken van de papieren stond de bus netjes klaar, alles was tip top in orde. Een goede communicatie over de dienstverlening. Ik werd zelfs de volgende dag gebeld omdat mijn bril in de bus was blijven liggen. Hartelijk dank daar voor. De borg stond een dag later weer netjes op mijn rekening. Zeker een aanrader en absoluut voor herhaling vatbaar.

Goede service, meedenkend

Bij overleg werd de breedte van de te huren bakwage 2x opnieuw voor mij opemeten, fijn!

Helemaal top

Makkelijk te reserveren Bij aankomst snel geholpen en kreeg goede uitleg en tips Bij terug brengen ook weer netjes en snel geholpen.

Super professionele mensen.

Verhuisbus was snel voor mij geregeld. De man aan de telefoon en aan de balie was heel aardig en behulpzaam. Ik raad mensen zeker dit bedrijf aan voor elke auto gelegenheid. Top service!!! Bedankt. Groetjes saida.

Goed geholpen

We kregen op dezelfde dag dat we belden nog een busje.

Professionele meedenkend bedrijf

Professioneel meedenkend bedrijf. Klantvriendelijk.

Prima autoverhuur

Halen en brengen was gemakkelijk, auto was prima in orde, geschikt voor het transport

Op de bonnefooi een verhuisbusje nodig, snel geregeld en niet duur in vergelijking met een aanhanger.

Top service

Goede service, klantvriendelijk en makkelijk geregeld.

Handig boeken onlibe en komen afspraak na

Inchecken ging vlot. Uitchecken ook. Borg snel terug gestort.

Helemaal top

Met spoed een dag later een bus nodig. Gebeld en alles besproken en hoe ik het online kon doen. Dit gedaan en direct goed gekeurd zoals afgesproken dezelfde middag nog sleutel opgehaald werd een iets groter busje (zonder extra kosten) de bus die wij online hadden besteld kon niet die was niet bijtijds retour. 1 dag na inleveren onze borg alweer terug gestort. Dus in een woord echt top!!

Vriendelijk personeel en goede service.

makkelijk te boeken

Wat ik nog wel mis…per uur huren en borg kun je op pas weer terug geven ipv overmaken

Van a naar b in een top busje kunnen gaan. Deze zal ik onthouden.

Prima 1e ervaring

Prima 1e ervaring, zowel bij het reserveren en ophalen van de 9-persoonsbus. Ook de adminsitratieve afhandelijk liep prettig en voortvarend. Voertuig stond klaar en werkte prima, ook de uitleg bij ophalen was prettig en zinvol.

Alles top geregeld ! Goede service.

Klantvriendelijk.

Meedenkend, schijnt vertrouwen uit.

Top bedrijf met nette auto’s

Ik huur vaker bij dit bedrijf altijd tevreden geweest zowel over de auto’s als over de medewerkers.

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel