Goed en snel geregeld

Zaterdag de sleutel gehaald, omdat ze op zondag gesloten zijn. De auto stond netjes klaar. Duidelijke informatie. Bus voldeed aan verwachting.

Uitstekende service!

Huur regelmatig een wagen met laadklep bij Dirk Spek. Ben blij met hun uitstekende service. Kan het even niet linksom, regelen ze dat het linksom kan. Top bedrijf!

Positief

Op zich alles prima, behalve de ruitenwissers.

Prima!

Zeer tevreden!

Altijd prima service

Meerdere keren een bakwagen met laadklep gehuurd, prima bevallen. Wagens zijn altijd schoon en netjes en terugbrengen kan letterlijk tot 12 uur 's avonds.

Simpel goed

Eenvoudig zonder gedoe

Uitstekende service, snelle afhandeling.

Prima service, prima auto's, borg snel terug. Gewoon perfect.

Al meerdere keren een auto gehuurd. Altijd goede service. Heel prettig

Goede service, rechttoe, rechtaan!

Bus gehuurd voor een verhuizing. Deze stond netjes met een volle tank klaar op de afgesproken dag. Uitstekende service van de medewerker ter plaatsen. Dag van te voren hadden wij nog gebeld of het mogelijk was om een steekwagen en extra dekens te huren. Dit was allemaal geen probleem. Vast tarief voor een hele dag is ook wel zo fijn. Daarnaast is het afleveren met een volle tank makkelijk omdat het zich naast een benzinestation bevindt. Enige nadeel was dat de richtingaanwijzers een zenuwachtig geluid maken, waarschijnlijk omdat er 1 kapot is, maar dat hebben wij niet verder gecheckt.

Prima !

Bus voldeed aan waarvoor we hem gehuurd hadden

snel, efficiënt, geen verrassingen

snel, efficiënt, geen verrassingen

Snel geregeld. Goede prijs.

Vriendelijk personeel. Snelle makkelijke service. Goede verhuisbus.

Goede, snelle afhandeling bij het huren van een auto ambulance

Fantastisch bedrijf met vriendelijke mensen

Ik huur hier regelmatig een aanhangwagen, waarvan ze diverse uitvoeringen hebben. Altijd op voorraad en online te reserveren. Prettig bedrijf.

Uitstekend ,goed geregeld

prima bedrijf

super bedrijf

zeer makkelijk om een verhuis bus te huren via website. bij aankomst netjes en snel geholpen met voldoende uitleg. na terug brengen ook weer netjes en snel geholpen en kreeg borg snel weer op mijn rekening. bij een volgende keer dat ik iets nodig hebt, zal ik weer naar auto verhuur Spek gaan.

Prima service, niks op aan te merken.

Zie hierboven.

kijk zo kan het ook!

Auto's huren, en dan vooral persoonsbusjes, doe ik ongeveer 4x per maand. Ik kom overal en het is dan weer een tegenvaller omdat de bus vies is, dan weer moet je midden in de nacht je bed uit omdat je de sleutel moet halen, dan weer is het inleveren een gedoe... er is altijd wel wat... totdat je gaat huren bij D. Spek, locatie Gouda. Je kan gewoon de sleutel halen ook al is de bus nog in de verhuur. Afgetankt en schoon kan je m ophalen, je rijdt langs de camera's en alles wordt vastgelegd. De huurprijs is prima, alles wordt snel geregeld en er is geen gedoe achteraf, of vooraf. Kijk ... zo kan het ook!

Heel snel geregelt

Ze zijn vrindelijk en woordt gelijk geholpen

Alles ging soepel, bij het inleveren stonden voertuigen op de plek waar ik afgesproken had het voertuig te plaatsen. Maar al met al prima.

Gewoon zo doorgaan

zeer snel en goed en geregeld

na een telefoontje of er een auto beschikbaar was alles snel en makkelijk kunnen regelen. Personeel was zeer kundig en behulpzaam.

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel