GOED

gewoon perfect.

Zeer flexibel en klantvriendelijk.

Met een tussentijd van 1 week, 2 keer dezelfde auto gehuurd waarbij als enige minpunt opgemerkt kan worden dat een paar kleine gebreken (knipperend display en defecte koplamp) in deze tussenliggende periode niet verholpen waren.

Aanrader

Prima auto, vriendelijke service, no nonsense. Daarom eigenlijk vijf sterren, maar uiteindelijk vier gegeven omdat huren zo kostbaar is.

Was heel erg goed geregeld alles

Prima geregeld alles

Makkelijk bereikbaar en goede service naast de prima onderhouden auto's

Makkelijk bereikbaar en goede service naast de prima onderhouden auto's

Prima ervaring

Een goede auto en verder qua prijs prima te doen.

geweldige service erg flexibel

Uiterst klantgericht en meedenkend by zoeken naar oplossingen. Volgende autohuur zeker weer by Spek

alles naar wens gegaan.

alles vlot verlopen, geld van de borg snel terug gestort. auto in orde.

Snel geregeld

Had op korte termijn een bestelbus nodig. Snel geregeld, heldere communicatie, vriendelijke ontvangst en schappelijk tarief. Zeer klantvriendelijk, fijn zo'n adres in de buurt!

Goede service, eerlijke prijs

Vriendelijk geholpen, communicatie goed. Borg heel snel terug en prima prijs voor de huur betaald.

Super service en altijd behulpzaam

Ook mijn tweede keer huren verliep uitermate soepel. Heel veel dank

Flexibel

Net als vorige keer ben ik erg tevreden. Heel flexibel en nette afhandeling.

Alles goed!

Alles goed!

Super service

Vriendelijk personeel en goede service.

Heel netjes en vlot alles geregeld. Dank.

Online de huur van een bus, in 5 min, later, alles geregeld en kon ik wegrijden. De dag erna het bedrag van de borg weer terug op mijn rekening. Top. Jan.

Kwaliteit, vriendelijk en snel!

Voor het eerst een bus gehuurd was zo gepiept, medewerker was vriendelijk, bus zag er prima uit en van alle gemakken voorzien (alleen geen navigatie). Je huurt een auto tot 23:59, na openingstijden kunnen ze, middels camera grote schades registreren. Mocht er dus tijdens gesloten uren iets gebeuren kunnen ze dat terug zien op camera.

Hele goede ervaringen

Vriendelijk personeel en goede service

Goede ervaring met het huren van een auto. Vriendelijk personeel.

Goede auto's en goed personeel

Meerdere keren bus gehuurd goed bevallen goede afspraken en goede prijs kwaliteit verhouding groetjes george

Top service

Top service

Vriendelijk personeel dat meedenkt.

Fijne onderneming met hele goede service.

Nette bus, uitstekende service

Het reserveren en ophalen ging heel soepel. We kregen een nette bus mee. Bij terugkomst bleek dat we minder hadden gereden dan ingeschat. Ze hebben op eigen initiatief de factuur aangepast naar een lager bedrag hierdoor. Dat is nog eens klantenservice!

Uitstekende service en betrouwbaar

Huur hier al jaren achtereen geregeld een bestelbus of verhuiswagen. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Bussen zien er verzorgd uit en alles functioneert altijd naar behoren. De waarborg wordt altijd zeer snel teruggestort. Wij blijven hier zeker terugkomen.

Betrouwbaar en komt afspraken na

Prima auto verhuur bedrijf

Harmanshoeve 7