Goedkoper dan andere bedrijven

We hebben een Vrachtwagen hier gehuurd.eagen was niet terug gebracht, we kregen een andere. Prima geregeld. Auto terug gebracht, dezelfde dag stond de borg weer op mijn rekening.

Een aanrader

Een aanrader

HEEL goed TOP !!!

Nemen de tijd om een nieuwe klant uitleg te geven (hoe en wat regels en voorwaarde ) Zeer vriendelijk personeel Goeie schone auto's Ik ga zeker meer bij SPEK huren

Goede auto en service

Alles ging zoals verwacht. Auto stond klaar en was goed. Service snel en vriendelijk

Goeie service, beste meubelbak.

Goeie service, beste meubelbak.

Nette aanhangwagens. Schappelijke prijs

Correct bedrijf en vriendelijk geholpen..

Zeer net bedrijf, zeer vriendelijk geholpen. Absoluut niet duur, de borg die betaald is de volgende netjes terug gestort. Een ieder die tijdelijk een auto nodig heeft, zal ik zeer zeker dit bedrijf aanraden.

Top bussie die z’n werk goed doet

Een top bus die probleemloos mee ging naar het VK, en dat voor een prima prijsje :) Als ik weer een bus nodig heb, zou ik hem zeker daar weer huren

Vriendelijke service

Vriendelijke service en de zaken netjes afgehandel bij inlevering van de bestelbus

Prima geregeld

Alles volgens afspraak

uitstekend,goed service

prima service,nette bus netjes geholpen

Snelle en nette service

goede verhuurder

heb niks te klagen

Klant vriendelijk , duidelijke uitleg en schone en keurige bussen. Kortom gewoon perfect.

geweldige verhuisbus/vrachtwagen

ver van te voren een verhuisbus besteld het grootste busje zonder laadklep. Ik kwam de bus huilen en zag toen de verhuiswagen met laadklep. Zoveel groter; hij was ook nog beschikbaar en hij koste slechts 20 euro meer. Dit scheelde een hoop ritten. Binnen een dag klaar met verhuizen van Gouda naar Emmen. Ik had twee dagen gepland. Dus bedankt voor het meehelpen en meedenken.

Er fijn dat ze ook een rolstoel auto hebben, dat merk je pas als je er een nodig hebt…

Betrouwbaar

Was even wennen aan de Fiat, en de vorige huurders hadden de laadruimte niet schoon achtergelaten. Maar alles werkte goed. Was erg fijn en snel verhuizen met de wagen met laadklep. Ophalen en terug brengen snel en makkelijk geregeld. Fijn bedrijf, beveel ze zeker aan.

Prima! Meedenkers

Snel geregeld; prima communicatie

prima auto en goede afhandeling en betaalbaar

auto stond klaar, samen een rondje geinspecteerd ivm beschadigingen.

Prima wagen. Simpel te huren. Geen gezeur

Duidelijker voorwaarden. Geen probleem met tanken, dat kan op het terrein. Borg snel teruggestort.

Snel geregeld & goede service

Snelle en heldere communicatie, top service!

Perfect service

Fijne verhuurservice, vriendelijke heren achter de counter en een goede uitleg over de gang van zaken.

Alles ging goed

Prima ervaring.

Ik een echt te vreden klant. Dank u wel voor de hulp

Prima, buitenland en veel km

Moesten naar buitenland. Gelukkig kon je een behoorlijke aantal kilometers erbij nemen. Wat jammer was is dat er geen sensoren inzaten om te parkeren, maar voor een goede chauffeur (zoals ik) is dat geen probleem. De waarschuwing voor parkeergarages was ook erg fijn. Zal zeker hier nogmaals huren.

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel