Ik wordt goed geholpen door vriendelijke medewerker.

Goede service goed bereikbaar

Goede ervaring mee . Goed bereikbaar en bereik.

Snelle service, goede kwaliteit van het busje

Snelle service, goede kwaliteit van het busje

Fijne service & prijs

Ik heb twee maal een bus gehuurd en beide keren genoten van een goede service. Als je de bus tijdens werktijd inlevert word er samen even gekeken en de borg nog direct terug over gemaakt indien de bus in orde is. De communicatie liep goed, ongetwijfeld zal ik vaker gebruik maken van Spek’s services

Uitstekend verhuurbedrijf; goede kwaliteit, goede service; zeer snel je borg terug, vriendelijk personeel. Huur hier al jaren en kom hier graag terug.

Een betrouwbare partij om bij te huren

Een goede ervaring met hun gehad. Mijn vaste partij om verhuisbussen bij te huren

uitstekend

uitstekende service, keurig vervoer

Uitstekende service!

Heel prettig, fijne bus, super service en afhandeling!

prima en vriendelijke service

Eerste keer gehuurd bij D Spek Bij een volgende gelegenheid gaan we zeker weer hier heen

Prima prijs kwaliteit verhouding

Fijn dat we tot 23.59 in konden leveren. Veel laadruimte voor de prijs.

Klantvriendelijk

Fijn bedrijf

Alles volgens afspraak.

Prima auto voor redelijke prijs.

Prima verhuurbedrijf, aardige en meedenkende medewerkers.

Per ongeluk verkeerde dag geboekt. Maar de medewerkers hadden meteen een prima oplossing. Heel fijn!

Precies wat je mag verwachten

Misschien niet de nieuwste bestelbus, maar voor 69 euro voor een dag prima geprijsd. Afhandeling altijd netjes en medewerkers zijn vriendelijk

Jammer dat ze niet 24 uur verhuren

Alles was goed geregeld, alleen jammer dat je niet voor een hele dag verhuurt. Op het moment dat wij het busje terug moesten brengen was er nog geen 24 uur voorbij, maar je moet toch extra betalen. Dat is bij een autoverhuurbedrijf niet zo. Heel jammer dit. We waren pas in de vroege uurtjes klaar met verhuizen en uitgeput, wat ook on verantwoordelijk is om op dat moment te gaan rijden. Maar goed, daar betaal je dan een extra dsg voor zonder dat je het busje die dsg hebt gebruikt, en terwijl het binnen 24 uur was. Verder niks om aan te merken. Goede service.

Hele fijne autoverhuur.

Goed geregeld, makkelijk gelegen, prima service, en op een handige manier aftanken en inleverservice!

Gewoon goede service, alles op tijd. Auto kon iets schoner aan binnenkant

Gewoon goede service, alles op tijd. Auto kon iets schoner aan binnenkant

Snel een betrouwbare auto onder mn kont

Afspraak gemaakt, auto opgehaald, naar bestemming gereden en weer trug, tanken en inleveren, borg trug. SImpel toch?

prima auto's en prima service

prima auto's en prima service

Snel schakelen

Prima verhuurberdijf.

Prima verhuurbedrijf. Prettige ervaring. Alleen jammer dat je de borg niet met creditcard kan voldoen.

Goede service en vriendelijke behandeling.

Eigenlijk niets mis mee, nette wagen ook.

Mooie aanhanger, flexibel en volgens afspraak.

Autoambulance gehuurd. Op een zaterdag waar iedereen vrij was. Alles toch tip top geregeld. Volgende keer weer dus!

Simpel, klantvriendelijk en no-nonsense.

Reserveren was simpel. Er zat een foutje in de offerte, maar dat werd direct opgemerkt en opgelost. Bus was simpel, maar voor deze prijs mag je dat verwachten. Kortom, top service, vriendelijk personeel en goed prijs/kwaliteit. Een tip voor het voltanken: toen ik de bus inleverde was de pomp om de hoek (Tinq) goedkoper dan die op het terrein.

Geweldig flexibel service

Prima geholpen, kreeg een flexibel oplossing voor de lange termijn. Het enige minpuntje was dat de koppelpedaal van de auto voelde een beetje los, dat gaf een raar gevoel, maar het deed het verder prima.

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel