Prima service, prijs en voertuigkwaliteit! Top!

Zie boven.

Super geregeld

Zoals altijd stond de wagen schoon en afgetankt klaar.

erg goed

uitstekende service, snel en zeer comfortabel

Bestelbus een dag van te voren gereserveerd en dat was geen enkel probleem. Voertuig stond klaar en service qua afhandeling is zeer goed.

Prima service en kwaliteit.

We zijn al jaren klant bij Autobedrijf Spek. Prima bedrijf met goede service. Ze denken goed met je mee. Erg vriendelijk en behulpzaam. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding en voor ons lekker dichtbij.

Goede service. Klantvriendelijk bedrijf.

Maar d'r bakwagen de cabine was niet schoon

Maar d'r bakwagen de cabine was niet schoon

Alles goed geregeld en snel geholpen bij afhalen en terugbrengen, wel duurde het wat langer met terugbetalen van de borg.

Zeer schoon en uitstekend, en de borg was zeer snel teruggestort op de rekening

Goede service en gebruiksvriendelijk

Eenvoudig te reserveren, snel duidelijkheid of de bestelbus wel/niet beschikbaar is. Vriendelijk personeel en goede bestelauto's

top geregeld

alles prima geregeld. voor een mooie prijs

Prima busje voor goede prjjs

Heb een busje gehuurd met laadklep, was een prima bus. Personeel bij ophalen en inleveren was heel vriendelijk en behulpzaam.

uitstekend

correct en vlg afspraak

Soepele afhandeling, een fijn busje

Voor mijn moeder een rolstoelbusje kunnen huren om naar het strand te rijden. Het was een heerlijke dag

Helemaal goed

Makkelijk en snel

Prima service voor een zeer redelijke prijs

Klantvriendelijk

Ik werd goed geholpen klantvriendelijk

Super service super materiaal!

Fijne hulp bij het huren van een autoambulance dankjuliewel!

Perfect onderhouden materieel

Zeer goed onderhouden auto's en vriendelijk personeel. Waarborg zoals altijd zeer snel teruggestort. Kortom klasse!

Netjes te woord gestaan, verhuurder denkt mee

Prima bedrijf, werd goed geholpen.

Goede bus en service

Alles top enige nadeel is dat het een beetje omslachtig is om op een zondag een wagen te huren. Maar niet onmogelijk!

Prima verlopen

Auto, service en advies. Alles volgens afspraak!!!

Goede maat auto, hulp bij wat er nodig was, (spanbanden) en snel de borg weer op de rekening. Bedankt.

Amicaal en Uitstekend

Vriendelijke medewerker vlotte uitleg,en zakelijk.

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel