Vriendelijke behulpzame goeie service

Vanaf het eerste telefonische contact tot aan de afwikkeling hele goeie service. Vriendelijke medewerkers die meedenken en goed adviseren. De verhuizing werd door de fijne samenwerking een stuk lichter! De borg werd zoals beloofd snel weer terug gestort. Zeker aan te bevelen.

Kreeg auto mee waarvan verlichting niet in orde was

De auto die ik meekreeg bleek niet echt goed gecontroleerd te zijn van tevoren. Eén koplamp werkte niet en de remlichten werkten niet naar behoren. Om te voorkomen dat ik mogelijk een boete op zou lopen en om de discussie daarover te vermijden ben ik terug gereden naar Spek om de auto te laten maken. Beetje zonde van de tijd vind ik. Verder was er veer schade aan de auto maar daar merk je tijdens het rijden natuurlijk niets van. Auto reed verder prima, erg schoon was de auto echter niet, de voorruit was erg aangeslagen, bij laagstaande zon was dit erg hinderlijk. Met een betere controle vooraf en een fatsoenlijke schoonmaakbeurt zou het meer sterren hebben opgeleverd in de recensie. Misschien dat deze recensie helpt de kwaliteit te verbeteren.

Ze denken altijd in oplossingen

Al meerdere keren busje of aanhanger gehuurd. Altijd prima geregeld. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en denken met je mee.

nog steeds perfect.

Altijd klantvriendelijk. nooit problemen gehad met de auto's . Dus, Autoverhuur Spek krijgt van mij wederom een 10!

Alles goed en met de nodige flexibiliteit geregeld.

Klein puntje wat misschien wat aandacht vergt. De kilometerstand op het dashboard blijft knipperen en de afstandsbediening werkte niet.

Perfect geregeld

Keurig en snel geregeld

keurige afhandeling

zeer bereidwillig en correcte afhandeling

Toppie

Alles prima geregeld !!!!!!

In één woord top!

Deze verhuurder raad ik iedereen aan.

Gemakkelijk en duidelijk

Busje gehuurd voor een zondag. Op zaterdag sleutel ophalen. Zondag busje halen en terugbrengen. Allemaal goed geregeld. Vriendelijke medewerkers. Busje uitstekend.

Probleemloos een auto gehuurd bij SPEK!

Zeer prettig geholpen! Prima huurauto. Alles werd duidelijk uitgelegd. Na afloop financiële afhandeling snel geregeld .

Alles goed voorbereid en op papier. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Netjes geholpen en goed compleet materiaal

Oprijauto gehuurd vlot en netjes geholpen. Prima mee onderweg te zijn

Goede, behulpzame en aardige mensen

Snel een auto kunnen huren, ik had een auto nodig voor woon-werk verkeer. Het was een Peugeot 208. Mensen die er werken denken goed mee, zijn behulpzaam en klantvriendelijk. Auto reed prima en zag er netjes uit.

Top service!

Super fijn en zo lekker dichtbij. Veel keuze en goede prijs! Houden zo!

Was makkelijk te regelen, vriendelijke en flexibel!

Aangenaam.

Snel geholpen en service bij vertrek.

Gebruikte huur aanhangwagen in keurige staat geleverd.

goede service, vriendelijke mensen.

alles goed gegaan, komen afspraken na.

Vriendelijke en efficïente service

Ik werd snel en goed geholpen. De bus was vrij nieuw en schoon. De website ziet er goed uit en is gemakkelijk te gebruiken

Top service

Goed geregeld allemaal

Gewoon goed

Prettige ervaring .

Was mijn 1e keer dat ik bij dit bedrijf een busje huurde. Men heeft ruime keuze, Productinformatie op de site is zeer goed, huurprijs normale prijs, eigen risico per pin heel snel terug op de rekening wanneer de auto is ingeleverd. Kortom heel fijn bedrijf.

Leuke mensn en zeer flexibel

Ik was zelf erg laat met mijn reservering maar alles werd prima geregeld. Auto was schoon en netjes en vanwege korte gebruikstijd was er een speciaal prijsje gemaakt zonder dat ik daar om gevraagd had. Kortom, prima ervaring

Fijne service

Vriendelijk, netjes geholpen. Denken ook mee voor op lossingen. Nette service.

Altijd goede ervaring

Harmanshoeve 7