Altijd prettig

Relaxed snel en vriendelijk

snel auto kunnen huren

via de website, maar ook ter plaatse kon ik een verhuisbusje huren. ivm lengte van kasten kon er een grotere bus gehuurd worden. Deze was gelukkig nog beschikbaar. omruilen was geen enkel probleem.

Perfect en zeer vriendelijke mensen

Goede service mooie grote verhuiswagens

Makkelijk zelf te reserveren. Vriendelijke en goede service. Je krijgt snel je borg weer terug gestort.

makkelijk reserveren

Duidelijke website en super makkelijk om een reservering te doen. Heel efficiënt met die camera opstelling waar je doorheen rijd en alles registreert. Plus altijd snel je borg terug.

Zoals het hoort te zijn

Alles was netjes geregeld. Prettig ontvangst. Fijne wagen. Borg netjes terug ontvangen op maandag (gehuurd op zaterdag) wat ook van te voren verteld was. Als ik nogmaals een wagen nodig heb, huur ik hem zeker weer bij jullie!

Altijd correct

Fijne mensen goede service

Alles goed volgens afspraak

Top service

Alkes van A tot Z goed geregeld. Uitstekend wagenpark en Johan is een topper!! Bedankt tot de volgende keer!

eenvoudig gereserveerd en geleverd wat beloofd is

Simpel reserveren via de site, prettige ontvangst en goede info bij afhalen (en retourneren), acceptabele prijs

Vriendelijk en service gericht

Geen klagen .. denken met je mee , en zijn zeer vriendelijk en klant gericht

Het was een goeie ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Alles stond gereed om de bakwagen op te halen en weer terug te brengen. De bakwagen was in goeie staat en schoon en rijd heel soepel en goed.

Fijne service

Ze dachten goed met me mee en waren flexibel in veranderingen. Daarnaast waren ze erg vriendelijk en ben ik echt goed geholpen.

Goede bakwagen, lekker ruim, zowel van binnen als de kilometers en de huurtijden.

Snel, makkelijk en zeer tevreden over de service.

Betrouwbaar en vriendelijk

Auto stond netjes klaar, papieren geregeld en we konden op weg. Is ook zeker niet de duurste.

Gewoon goed

Klantvriendelijk en betaalbaar

Vriendelijke mensen, veilige auto en prima prijs

Top bedrijf

Alles top geregeld

Klantvriendelijk, goede service, misschien in het vervolg huurauto wel goed stofzuigen, nu lijkt het net alsof ik de huurauto vuil had achter gelaten terwijl dat al bij ontvangst was

Gewoon Prima.

Medewerkers zijn vriendelijk, denken met je mee als dat nodig is. Een auto huren zoals dat voor ons t fijnste werkt, simpel en eenvoudig. Borg is altijd snel terugbetaald. Dus goed bedrijf!

Netjes goed, snel en schoon!

Netjes goed georganiseerd, snel geregeld en schone auto zonder mankeren.

Zeer klantvriendelijk.

Klantvriendelijk. Vlotte afwikkeling na gebruik huurauto.

Auto doet wat het moet doen. Goede ervaring met dit bedrijf.

Goed. Goed

Harmanshoeve 7