Perfecte service en de wagens zijn in perfecte staat!

Je wordt snel geholpen bij aanvang. De wagens en auto’s staan altijd voor u klaar in perfecte staat met volle tank. Er wordt duidelijke instructies gegeven over de betalingen en het gebruik van de wagen en de tijden dat u het terug moet brengen. De prijzen van de auto’s zijn heel goedkoop vergeleken met andere bedrijven. En heel gastvrij natuurlijk!

Prima geregeld

Zoals altijd prima geregeld.

De afgelopen jaren al meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van D. spek. Het materieel is in goed staat en het personeel denkt met je mee om het zo voordelig mogelijk op te lossen. Ik ben Spek koper.

Top service

Ik heb er al meermaals bij autoverhuur bedrijf spek gehuurd, van aanhanger,bakwagen en bus. De service is super,vriendelijke medewerkers en de huurprijs is top. Makkelijk te reserveren via de site.

Geweldige service! Een welkom gevoel.

Zeker aan te bevelen. Top!!

Erg tevreden

Autoverhuur D. Spek heeft mij uitstekend geholpen met het huren van een bus voor mijn verhuizing. De aanvraag werd snel behandeld en het ophalen en terugbrengen is simpel en snel verlopen. De bus zelf was ook ideaal in gebruik tijdens de verhuizing. Helemaal tevreden!

prima geregeld

duidelijk zonder poespas

Prima !

Snel geregeld en prima dienst !

Gewoon goed

Flexibel en servicegericht We gaan zeker hier vaker een busje huren. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Vriendelijk, meedenkend.

Kon eigen auto daar veilig parkeren. Duidelijke uitleg over het gebruik en inleveren. Samen met medewerker rond de auto gelopen om aan te wijzen waar beschadigingen zitten. Onderweg zag ik een klein sterretje in voorruit die haast niet te zien was en waarvoor ik direct heb gebeld. Zij deden niet moeilijk en bedankten mij voor het doorgeven. Fijn modern busje! Volgende x huur ik wederom bij hun!

Top advies van Vakgarage de Wit uit Schoonhoven.

Op mijn vraag of ik een verlengde bestelbus bij Vakgarage De Wit kon huren lieten Kees-Jan en Klaas de Wit mij weten dat ik hiervoor bij D. Spek in Ouderkerk aan de IJssel moest zijn. Ik heb de bus daar gehuurd en alle afspraken en verwachtingen klopten voor 100%. Volgende keer weer!

flexibel en niet duur

We hadden niet helemaal door hoe groot onze bus was. Dit kon makkelijk worden omgezet. de bus iets later inleveren was ook geen probleem. bij de volgende verhuizing meteen naar dit bedrijf!

Een hele goeie en snelle service . Volgende keer maak ik er weer gebruik van

Geweldige service

Kreeg een grotere bus dan besteld. Nog ven gewezen op het fijt dat die hoger tevens de hoogte stond op het dashboard geplakt.. ERG HANDIG. Erg vriendelijk personeel.

Klantvriendelijk, behulpzaam en flexibel.

Goede service en aardige mensen.

Klantvriendelijk

Snel en vriendelijke, komen afspreken na.

Betrouwbaar en uitstekende service!

Dit was de 3e keer dat ik een bus gehuurd heb bij Autoverhuur D. Spek en zoals al meteen vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd. Uitstekende service en geen gedoe! Gewoon een fijn bedrijf die zijn beloftes op het internet netjes na komt. Ik kan voor mijzelf alleen maar zeggen dat de volgende keer dat ik een bus nodig heb gewoon weer naar Autoverhuur D. Spek ga, voor mij geen ander!

Goed.

Niet teveel poespas of administratieve rompslomp, gewoon alles vlot geregeld. Ik zeg prima!

Goed!

Ik had gebeld met wat vragen en het personeel was heel aardig en behulpzaam. We hadden een bus op zaterdag en wilden hem wel graag voor sluitingstijd weer terugbrengen, omdat daarna schade niet meer vergoed wordt. Het personeel is heel flexibel en denkt graag mee!

Goeie ervaring en service

Goeie service en alles naar wens

Ik ben super goed behandelt

er is goed geluisterd na de klant. Ik gaat het zeker vertellen tegen mijn vrienden.

heel klantvriendelijk maar toch professioneel personeel weten waar ze het over hebben, echt een aanrader en zal ze bij iedereen aanbevelen.

Klantgericht verhuurbedrijf

Duidelijke website en prima service!

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel