Prima !

Vriendelijk personeel en op kort termijn te regelen

Heel goede dienstverlening.

Heb goed contact gehad met de beheerder. Alles ging zoals afgesproken. Prima service. Duidelijke uitleg. Voor herhaling vatbaar.

Met oog voor de klant.

Altijd vriendelijk, houden rekening met je wensen, coulant. Denken in oplossingen.

Mijn ervaringen met D.Spek zijn altijd positief.

Service is top! Kwaliteit van de voertuigen zijn net zo goed als de service en er word altijd meegedacht aan oplossingen mochten mijn vragen een beetje speciaal zijn!

helemaal top

pima geholpen, duidelijke uitleg, prima afhandeling bij retour brengen

Helemaal top!

verschillende keren een auto bij D.Spek gehuurd. Altijd alles volgens afspraak,prima geregeld en heel goed en net matriaal. Dus helemaal top!

Consequent en service gericht.

Vriendelijk en netjes te woord en afgehandeld.

Goede service en ruim assortiment

Vanaf het begin dat ze auto's verhuren huur ik af en toe een busje, ze zijn snel gegroeid met de verhuur en dat zegt natuurlijk al genoeg. Goede schone auto's en zeer makkelijk om te huren.

top bedrijf

Goed en snel verholpen.

Snelle en correcte afhandelingen

Goed, betrouwbaar en klantvriendelijkheid

Word altijd uitstekend geholpen

Superservice

Super service, zoals gewoonlijk

Geweldig, snel, accuraat en vriendelijke medewerkers.

Nagenoeg alles kan online geregeld worden. Goede overdrachten van de huurauto. Aanwezige schades zijn duidelijk vastgelegd. Borgsom is een redelijk bedrag. Eigen risico is te verkleinen. Goede communicatie per mail. Inleveren is eenvoudig. Na controle staat de borgsom zeer snel weer op de rekening. Heel tevreden.

Altijd top!

Denken met je mee en zijn super flexibel!

Huren zonder gezeur

Goeie prijs altijd duidelijk en aardig personeel.

Jammer

Jammer dat jullie zeuren om 10 euro.

Fantastische service!

Alweer de 6 keer dat ik hier een busje huur. Steeds weer perfect geholpen. Vriendelijke mensen. Nette voertuigen.

Ondanks dat mijn type auto niet beschikbaar was die ik had gehuurd een goede service. Er werd netjes telefonisch contact met me opgenomen over wat wel beschikbaar was.

Alles ging naar wens!

Vriendelijk contact, duidelijk uitleg!

Ging gemakkelijk om een bus met een trekhaak te huren. Bus was netjes en schoon, ophalen en terug brengen ging goed en snel.

Goed verlopen

Autohuur goed verlopen en geen bijzonderheden ondervonden

Vriendelijk geholpen en goede service

Omdat wij als Theater veel gebruik maken van de huur van een bakwagen helemaal top

perfecte service!

Autoverhuur D. Spek: altijd klantvriendelijk en nooit problemen met de auto's.

Uitstekende dienstverlening

Snel de huur van een auto geregeld. Vriendelijke contactpersonen.

het bedrijf is dicht bij huis

maar met de laatste twee maal dat ik er een auto heb gehuurd was de ervaring minder goed. Aan beide auto`s mankeerde iets waardoor ik terug moest naar het verhuurbedrijf en waar nogal laconiek op gereageerd is. We weten wel dat er iets niet goed is maar hebben geen gelegenheid gehad om het probleem te verhelpen. Dus goede reis. Het geeft geen prettig gevoel.

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel