Plezierige meedenkende partij.

Ik kon de dag voor verhuur de busjes al meenemen! Eventueel annuleren i.v.m. overlijden was geen enkel probleem.

Behulpzaam

Snel handelen, en spullen van goede kwaliteit en compleet.

Service gericht

We zijn vriendelijke behandeld.

erg goed

Zeer positief

Prima geregeld , kleine vrachtwagen gehuurd. Prima wagen, zeer net bedrijf.

Moderne bestelbussen voor een redelijke prijs

Ruimenkeuze, vriendelijke ontvangst en flexibel om de bestelbus na sluitingstijd in te leveren.

Goede relatief nieuwe auto’s. Goede service

Goede relatief nieuwe auto’s. Goede service

Aardige man en goede uitleg

Leuke ontvangst en auto stond klaar. Borg dezelfde dag teruggestort.

Aardige mensen werken hard

Altijd begrip voor mijn persoonlijke situatie, klasse heren.

Prima vehuurbedrijf die de afspraken nakomt

Fijn bedrijf die ook niet moeilijk doet om een eventuele verlenging van de huur, en geen gedoe met inleveren van de auto en de borg.

Perfect bedrijf

Prima bedrijf

Goed geregeld

Goed onderhouden auto's Goede service aan de balie

Goede auto, geen verrassingen, je krijgt waar je voor betaald!

Uitstekende klantenservice

Word altijd goed geholpen, zeer vriendelijke mensen

Zeer goef

Snel en netjes geregeld en afhandeling is ook keurig netjes optijd.

Goede ervaring

Vriendelijk personeel Goed uitziende autos Moest helaas uitwijken naar een andere verhuur bedrijf. Deze tegen gekomen via google. Geen spijt gehad van mijn keuze. Zeker wanneer het nodig is nog een auto huren bij ze

Prima bedrijf,heb al een paar keer een bus gehuurd,netjes geholpen, gewoon goed!

Zie bovenstaande.

best rent company

alles goed

Super service!!

Wordt snel geholpen, altijd wel een huurbus te krijgen. Kortom super!

Flexibel en correct

Flexibel en correct

altijd een snelle service

Komen hun afspraken na en vriendelijk.

Geen gedoe bij Van der Spek. Binnen tienminuten heb je een busje. Je brengt hem terug en binnen een paar dagen staat het bedrag van de borg weer op je rekening.

Van Begin tot het eind geen probleem

Geweldig en oersoonlijk

100%

Goede auto , Goede service

Ik huur hier 4 a 6 keer per jaar een bestelbus en de service is altijd heel prettig en flexibel.

Een paar keer per jaar huur ik hier een busje met trekhaak. Er wordt altijd perfect mee gedacht. Als er geen auto met trekhaak beschikbaar is kijkt men altijd of er misschien even geruild kan worden met een andere klant. Ik controleer de auto tegenwoordig niet eens meer bij vertrek en aankomst rijd je door een paar high resolution camera's dus nooit discussie of je een schade aan de buitenkant gemaakt hebt of dat dat al zo was. Al met al altijd een bijzonder prettige ervaring met top personeel.