vriendelijke mensen, goede auto.

prima bedrijf, geen problemen gehad.

Prima en heel erg vriendelijk

Mijn ervaring van uw bedrijf is werkelijk: Ik ervaar elke keer de vriendelijkheid, goede en zeer snelle professionele service, Ik ben als klant echt prima tevreden over de manier waarop D.Spek heeft met mijn zaken heeft gedaan. HEEL ERG VRIENDELIJKE.

Prima geholpen bij het ophalen van de auto en ook de auto was wat ik ervan verwachtte, top.

Ruime keus welke bus je nodig hebt.

Goede bus, redelijke prijs, aardig personeel

Alles naar wens. Alleen navigatie was stuk. Ik kreeg wel een Tom Tom mee maar die was 56 maanden niet geupdated. Dus dan zie je hoeveel er veranderd is, zeker in een stad. Was wat ongemakkelijk maar we zijn eruit gekomen.

Uitstekende service

Top service

Goede service, zeer vriendelijke en proberen je met alles te helpen.

Fantastisch bedrijf

Alles geweldig geregeld en ongelofelijk klant vriendelijk, dit kom je zelden nog tegen! Een dikke pluim voor deze toppers!

Goede service en goede betrouwbare bus

Aardige mensen, goeie auto en borg netjes op tijd teruggestort. Goed bedrijf om een auto te huren voor een redelijke prijs.

Ik ben blij bij servzce en de auto s

Dfe auto S Economical , zo u kunt Je loopt een lange afstand en betaalt minder diesel

Weekend met tegenslag eindigde in een week vol plezier

De auto die wij gehuurd hadden besloot wat kuren te krijgen, zodanig dat wij wij de verhuurder hadden ingelicht per telefoon over onze zorgen om verder te rijden die week. De verhuurder vertelde ons dat hij zou kijken voor de periode dat wij de auto nodig hadden een andere auto had. Na een half uur werden wij gebeld dat er een andere auto beschikbaar was en deze naar de locatie waar wij toen waren, onze vakantie bungalow, zou worden gebracht. Met dank aan D.Spek voor de geleverde service. Voor een volgende keer zeker een auto van D.Spek weer!

Goed geregeld

Wederom bus gehuurd, top geholpen, goede prijs. Netjes. Top bedrijf

Goede afspraken en heldere communicatie!

Prima bedrijf.

Top service. No nonsens bedrijf

Alles klopt, afspraak, prijs en borg binnen 2 dagen terug.

Ik werd goed en vriendelijk geholpen

Ik werd goed en vriendelijk geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd

Uitstekende service!!

Bij de balie goede ontvangst,daarna uileg hoe het voertuig en laadklep werkt.Echt helemaal top!!!

Perfect!

Wij hebben, naar volle tevredenheid, een bus gehuurd bij Autoverhuur D. Spek. Prima service. Goede auto. Betaalbaar en fijn (persoonlijk) contact. We gaan hier zeker vaker een bus huren! Bedankt!

Uiterst tevreden

Makkelijk te reserveren, snelle reactie, goede service, goed onderhouden auto. Heerlijk gereden. Dus goede aanrader.

Top verhuurbedrijf!

Blijft het beste verhuurbedrijf van Zuid-Holland. Absolute service!

Snel geregeld en altijd perfekt

Je krijgt vooraf altijd een goede service en achteraf een snelle afhandeling. Ik doe graag zaken met v.d.Spek autoverhuur.

Goede service.

Heel beleeft en netjes geholpen. Flexibelteam!

perfecte service vriendelijke mensen

we werden vriendelijk ontvangen door de heren van het verhuurbedrijf ze waren vriendelijk dachten mee dit zien we niet vaak als je een voertuig moet huren dit geldt voor de vestiging gouda

Ben zeer tevreden, pas effe naar Emmerich gereden en geen klachten. Vriendelijk personeel, die ook nog mee naar de auto loopt om dingen uit te leggen.