Goed geregeld

Korte lijntjes vriendelijk personeel

prettige samenwerking

Altijd makkelijk en netjes behandeld

Ik ga er graag heen en kom er al jaren. Omdat het er altijd menselijk aan toe gaat. Goede service en als er iets is dan wordt het meteen verholpen of je krijg gratis een upgrade. Dus top bedrijf blijf zo doorgaan

Altijd alles goed

Inmiddels al aardig wat keren een bus gehuurd. Alles klopt altijd, nooit vervelende verrassingen. Dit is echt de beste in de wijde omtrek van Gouda.

Altijd behulpzaam

Volledige service en altijd vriendelijk.

Voordat je de auto in stap ,met de medewerker rond de auto lopen ,kijken naar dergelijke schade die is verzaakt

Snel en goed geregeld

Busje dag van te voren aangevraagd. Kon hem gelijk meenemen. Borg werd ook snel terug gestort

Fijne autoverhuurder

Fijne ontvangst, duidelijke afspraken/uitleg en vertrouwen in de huurder. Altijd vriendelijk. Prettig om hier een auto of busje te huren!

Prima service en afhandeling!

Prima service en afhandeling!

Top geregeld altijd

Top bedrijf zeer menselijk

Was 5 sterren geweest als er in de bakwagen wat lag om de spullen mee vast te binden tijdens de rit.

Alles is top

Alles was top

Uitstekende service

Vriendelijk geholpen

Topservice

Zeer prettige samenwerking. Flexibel, ongedwongen en nooit een probleem.

Komen afspraken niet na

Alles goed geregeld maar de vorige huurder had niet af getankt ik wel en het verschil zou verrekend worden dus niet beetje jammer

uitstekend

Inmiddels twee maal een aanhanger met huif gehuurd. Goed en vriendelijk geholpen, ook met het aankoppelen met behulp van een adapter. Binnenkort gaan we voor een bakwagen..........

Heel goed. Flexibel en alles goed geregeld

Ik heb de grote auto ambulance aanhanger gehuurd. Omdat nog niet direct duidelijk was hoe lang ik hem nodig had een reservering voor 2 dagen gedaan. Uiteindelijk is het 3 dagen geworden. Was geen enkel probleem. Ook terug brengen na openingstijden was geen enkel probleem.

Goede verhuisbus, duidelijk verhaal

Fijne mensen. Goede wagens. Je kunt ze ook gewoon bellen.

Klantvriendelijk en gewoon een bus die rijdt en spullen kan vervoeren

Prima service, klantvriendelijk en een prima verhuisbus

Altijd vriendelijk en soepel

Bij aankomst vriendelijk gegroet en altijd een geweldige service. Geeft ook tips mee en is altijd eerlijk.

Perfecte service!

Voor mijn verhuizing onlangs een bakwagen gehuurd en ik ben supertevreden! Alles was keurig geregeld, de auto reed top en het ophalen en terugbrengen ging heel vlot. Dat scheelt een hoop stress op zo’n toch al drukke dag. Echt fijn als alles gewoon goed loopt. Bedankt!

Harmanshoeve 7

2935AT Ouderkerk aan den ijssel