Uitstekende rijlessen gehad en geslaagd

Fijne instructeur en snel mijn rijbewijs gehaald top!!

Super!

Fijne en rustige rij instructeur. Duidelijke communicatie.

Alles was perfect geregeld.

Ben in 1 keer geslaagd en alles werd goed en duidelijk geregeld.

Een goede eerste les

Deze les was mijn eerste. Het was zeker een goede eerste les, de instructeur legde alle basis regels goed uit. Ook zei hij het als ik een fout maakte maar dat deed hij op een rustige manier. Persoonlijk hou ik erg van rustige mensen die les geven. Het was wel spannend natuurlijk de eerste les maar na een kwartiertje ging het er al veel rustiger aan toe in mijn hoofd puur door de manier op hoe de instructeur alles deed.

Geweldig!

Vanaf dag 1 voelde ik me welkom bij deze rijschool en had ik een klik met mijn instructeur meneer soender! Hele wijze man met veel ervaring in het vak en wat ik vooral belangrijk vond recht voor z'n raap en dat heeft mij heel veel geholpen met het rijden

Gezellige instructeur en goede uitleg!

Dit was mijn allereerste proefles en dat is mij goed bevallen. De instructeur was gezellig en duidelijk. Hij probeerde je op je gemak te stellen. Daarnaast mocht je al veel doen in de auto, dus niet alleen sturen. Het was een goede ervaring.

Top ervaring!

Afgelopen zaterdag een proefles gehad waarbij de instructeur mij super goed heeft ondersteund en al met al was het een zeer prettige ervaring.

Makkelijk contact en goede communicatie

Duidelijk rijles plan en leuke instructeur. Ook was contact met RijLESS heel makkelijk.

De rijschool was duidelijk, leuk en hielpen je snel als er een vraag was.

Mijn rijlessen heb ik erg goed ervaren. Mijn rijinstructeur leerde me veel en op een rustige manier. Ik heb me nooit gestresst gevoelt door de rijinstructeur of onveilig. RijLESS zelf was erg duidelijk over het contract en kon je snel bereiken als je een vraag had of opmerking.

Prima!

Duidelijke uitleg, aardige rij-instructeur en een rustige, stressvrije rit

Heel vertrouwd en alles verliep soepel

Mijn rij instructeur Jamil heeft mij alles heel snel aangeleerd en het was fijn om hem als instructeur te hebben. Ik raad deze rijschool zeer aan

Echt autorijden vanaf dag 1

De proefrijles mocht ik gelijk achter het stuur zitten en het gewoon doen. De instructeur stelde me direct op mijn gemak, en alles verliep daardoor soepel. Ik zou de rijschool zeker aanraden.

TOP

Proefles was voortreffelijk ik raad het iedereen aan.

Proefrijles was super leerzaam en leuk

Echt het proberen waard het word duidelijk uitgelegd en ik voelde me echt op me gemak

Alles in één keer behaald

Cengiz beste instructeur! Rustige leraar die goed inziet wat sterke en minder sterke punten zijn en geeft waar de extra aandacht aan. Geeft handige tips en leert je goed examen gericht.

goede rijschool in een keer geslaagd

chille school

superleuk

ik voelde me op mijn gemak. Er werd goed uitgelegd en begeleid.

Super leuk, medewerkers zijn vriendelijk.

Het was zowel super leuk als leerzaam. De instructeurs zijn super vriendelijk en hebben een goeie balans tussen het praatzame deel en leerzame deel. Zeker aan te raden.

Klantenservice Rijless kan beter

Mijn ervaring gedeeld met Rinus, fijn gesprek. Wil niet de hele klantenservice afrekenen voor wat 1 persoon heeft gedaan, maar kan helaas alleen oordelen van wat ik heb ervaren. Hopelijk hebben jullie er wat aan.

Super!!

Ik ben bij rijless begonnen na een nare ervaring bij een andere rijschool. Ik kwam bij instructrice Jasna terecht. Super gezellige en leerzame lessen. Veel geduld en enorm op je gemak bij haar in de auto. Vandaag in 1 keer mogen slagen!! Enorm bedankt!!

SUPER!

Super aardige rij instructeur, goede en duidelijke uitleg. vlotte babbel en toont veel interesse waardoor de zenuwen ook snel weg gingen. hele fijne ervaring en zeker een aanrader ! :)

Prima!

Ik heb ontzettend veel geleerd en kreeg echt veel zelfvertrouwen door mijn instructrice, ze gaf mij het gevoel dat ik het kon. Ik ben in één keer geslaagd dankzei de goede lessen.

Helaas te ver weg

Na mijn proefles nam ik contact op met de rijschool om te vragen over de mogelijke pakketten/cursussen. Hier werd mij verteld dat alle rijlessen vanaf een 'centraal punt' starten, in mijn geval vanaf Breda centraal station. Dat is 20 km van mij vandaan en dus een afknapper. Bij navraag werd toen gezegd dat deze informatie normaal voor de proefles wordt verteld, maar bij mij ging dat helaas even fout. Het is voor sommigen misschien ook goed om te weten dat je na de proefles een andere instructeur krijgt voor je vervolglessen. Mijn proefles was heel fijn! Ik had inmiddels al 3 jaar niet meer gereden en voelde me al snel weer zelfverzekerd achter het stuur.

Zeer goeie instructrice! Goeie prijs. Ict kan beter een paar keer problemen met betalen, maar door klante service goed verholpen.

Folkert Elsingastraat 7 C

3067NW Tussentijds 1 maand

Over RijLESS.nl

Wij gaan voor 100% tevredenheid! Mocht het niet bevallen, geen probleem. Neem dan contact met ons op en we lossen het voor je op. Je tevredenheid vinden we heel belangrijk.