Dank je wel Tessa, ik ben ontzettend blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen, ook namens je Gino!
Dank je wel Albert voor je beoordeling ook namens je instructeur! Het hele team van RijLESS.nl wensen je veel geluk en plezier met je rijbewijs.
Dank je wel Jessica voor het delen van je ervaring met Rijless.nl ook namens Rini! Veel succes met je rijbewijs!
Dank je wel, dit wordt door al mijn collega's op kantoor en je instructeur heel erg gewaardeerd!
Dank je wel! We blozen :-)))
Gefeliciteerd in 1x geslaagd! Dank je wel voor het vertrouwen, het is des te fijner als we het toch hebben kunnen waarmaken en dat je je rijbewijs in 1x hebt gehaald. Veel plezier met je rijbewijs!
Beste Sam, dank je wel voor je beoordeling en we wensen je heel veel plezier met je rjbewijs. Nog even met een coach de weg op en extra ervaring op doen en over een paar maandjes helemaal alleen van je nieuwe vrijheid genieten. We wensen je namens het team van RijLESS en natuurlijk je instructeur heel veel veilige kilometers toe! Maar dat zal zeker goed komen!
Dank je wel voor je review en wij zijn ook heel blij met onze nieuwe dagcursus voor de auto theorie. En nu op naar je rijexamen
Dank je wel en ook voor het delen van je ervaring met RijLESS.nl Namens je instructeur en het hele team van RijLESS veel succes met je rijbewijs!
Top dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier met je rijbewijs!
Mooi dat alles naar behoren gaat! Heel veel succes met je praktijkexamen. Gaat lukken!
Hoi Joost, mooi dat alles zo goed verlopen is. In een keer slagen is een prestatie om trots op te zijn!
Folkert Elsingastraat 7 C
3067NW Tussentijds 1 maand
Wij gaan voor 100% tevredenheid! Mocht het niet bevallen, geen probleem. Neem dan contact met ons op en we lossen het voor je op. Je tevredenheid vinden we heel belangrijk.