Beste Robin, we vinden het heel vervelend dat je afspraak voor de proefrijles niet is door gegaan. Je teleurstelling kan ik heel goed begrijpen en mijn excuus voor het niet door gaan. We pakken dit natuurlijk op en we willen je graag laten zien dat we beter zijn en beter kunnen. Waar gewerkt wordt, worden er ook helaas fouten gemaakt, maar dan aan ons om het recht te zetten. Graag maak ik deze misgelopen afspraak voor je goed en ik zou het waarderen als je ons herkansing geeft, geheel kosteloos natuurlijk. En dan is het aan jou om wel of niet voor ons te kiezen. Zoals ik het nu kan zien, is je afspraak in ons reserveringssyteem blijven hangen en zijn je gegevens niet bij de instructeur terecht gekomen. Een bug, een computer, of een collega die de verzendknop niet heeft ingedrukt. Nogmaals ik kan het niet terugdraaien, maar ik wil het wel graag goed maken.
Dank je wel voor het delen van je ervaring! De voorwaarden van de gratis herexamens willen we zeker niet als verrassing aan je presenteren. Dus een leermoment voor ons, om nog eens goed te kijken waar we bij jou die steek hebben laten vallen. Een herexamen is gratis je betaalt alleen voor de rijlessen als je zakt. Op deze manier steek je je geld in rijlessen in plaats van een duur examen. En hoeveel lessen zijn dat dan? Dat zijn 4 dubbele lessen, oftewel 8 lessen van 50 minuten. Waarom 8 lessen? Omdat we tussen de examens door blokuren rijden en we gemiddeld binnen 4 weken weer op examen gaan. Op deze manier werk je aan je fouten, zakt je rijniveau niet weg en slaag je een volgende keer wel.
Dank je wel Tessa, ik ben ontzettend blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen, ook namens je Gino!
Dank je wel Albert voor je beoordeling ook namens je instructeur! Het hele team van RijLESS.nl wensen je veel geluk en plezier met je rijbewijs.
Dank je wel Jessica voor het delen van je ervaring met Rijless.nl ook namens Rini! Veel succes met je rijbewijs!
Dank je wel, dit wordt door al mijn collega's op kantoor en je instructeur heel erg gewaardeerd!
Dank je wel! We blozen :-)))
Gefeliciteerd in 1x geslaagd! Dank je wel voor het vertrouwen, het is des te fijner als we het toch hebben kunnen waarmaken en dat je je rijbewijs in 1x hebt gehaald. Veel plezier met je rijbewijs!
Beste Sam, dank je wel voor je beoordeling en we wensen je heel veel plezier met je rjbewijs. Nog even met een coach de weg op en extra ervaring op doen en over een paar maandjes helemaal alleen van je nieuwe vrijheid genieten. We wensen je namens het team van RijLESS en natuurlijk je instructeur heel veel veilige kilometers toe! Maar dat zal zeker goed komen!
Dank je wel voor je review en wij zijn ook heel blij met onze nieuwe dagcursus voor de auto theorie. En nu op naar je rijexamen
Dank je wel en ook voor het delen van je ervaring met RijLESS.nl Namens je instructeur en het hele team van RijLESS veel succes met je rijbewijs!
Folkert Elsingastraat 7 C
3067NW Tussentijds 1 maand
Wij gaan voor 100% tevredenheid! Mocht het niet bevallen, geen probleem. Neem dan contact met ons op en we lossen het voor je op. Je tevredenheid vinden we heel belangrijk.