Beste Melvin, We hebben elkaar zojuist gesproken en zoals ik al aangaf kan ik je teleurstelling en boosheid heel goed begrijpen en bied ik mijn excuses aan voor de miskleun die wij hebben gemaakt. Waar de techniek in de regel voor je werkt, heeft het in dit geval jou en ons compleet in de steek gelaten. En omdat je afspraak vervolgens helemaal verkeerd weggezet is, komt er ook helemaal geen waarschuwing dat we contact met je moeten opnemen. We vertrouwen steeds meer op allerlei automatisering en met tientallen afspraken per dag en honderden per week, ben jij letterlijk tussen de wal en het schip terecht gekomen. Natuurlijk is dit het laatste wat wij wilde en ik ben ook heel blij dat we toch nog na je eerste boosheid dit wel hebben uitgepraat en dat we zelfs positief ons gesprek afsloten. Ik zal de laatste zijn om te zeggen dat we nooit fouten maken, maar gelukkig heb je ook gemerkt dat we beter kunnen en beter zijn. We zijn onder een slecht gesternte gestart, maar ik wens je alsnog heel veel succes met het halen van je rijbewijs en je kan nu zeker rekenen op een ultieme inspanning van onze kant, tenslotte heb je dat dubbel en dwars verdiend! Met vriendelijke groet, Rinus
Beste Sarah, In 1x geslaagd en met maar 15 lessen, petje af, dat heb je heel goed gedaan. Jij en je instructeur hebben een topprestatie geleverd. Je instructeur is streng geweest en dat heeft wel gewerkt, tenslotte was dit je eerste rijexamen en je bent gelijk geslaagd. Maar ik zal je commentaar wel met hem doornemen, want ook wij blijven leren en we zijn je sowieso dankbaar voor de genomen moeite om je ervaring met ons te delen. Wat betreft de vier voor de prijs/kwaliteit (dat deed even pijn), gaf je al aan dat je wél vond dat je bij Rijless.nl een goede aanbieding had, maar dat je het halen van je rijbewijs in Nederland gewoon veel geld vindt. Je hebt nu 750 euro betaald en dan in 1x je rijbewijs, het blijft serieus geld, maar wees niet te streng voor jezelf, je hebt het echt heel goed gedaan! Met vriendelijke groet, Rinus Rijless.nl
Folkert Elsingastraat 7 C
3067NW Tussentijds 1 maand
Wij gaan voor 100% tevredenheid! Mocht het niet bevallen, geen probleem. Neem dan contact met ons op en we lossen het voor je op. Je tevredenheid vinden we heel belangrijk.