Beste Mernissa, Mijn naam is Rinus en ik wil allereerst mijn oprechte excuses maken voor het uitvallen van je proefrijles. Je bent heel boos en ik begrijp je teleurstelling. Zo’n eerste rijles is iets waar je naar uitkijkt en wij hadden graag gelijk een goede eerste indruk willen maken. De instructeur had eerder op de dag schade gereden en heeft geprobeerd contact te krijgen, dit is helaas niet gelukt. Je mag van ons verwachten dat we er alles aan doen om je te bereiken, ook als we in het weekend op kantoor gesloten zijn, toch is dit wel de vervelende samenloop van omstandigheden die er voor heeft gezorgd dat het verkeerd is gegaan. Mijn collega Hans heeft vandaag je voicemail ingesproken en ik hoop dat je ons wilt terugbellen. Het is niet onze bedoeling geweest om dit fout te laten gaan, dit vind ik heel vervelend, maar ik hoop dat we de kans krijgen om te laten zien dat we je serieus nemen en het graag rechtzetten. Met meer dan tienduizend proefrijlessen per jaar willen we het liefst dat het altijd goed gaat, helaas blijft het mensenwerk, maar je mag wel verwachten dat als het fout gaat we alles op alles zetten om het goed te maken en dit geldt zeker voor jou! Met vriendelijke groet, Rinus
Allereerst van harte gefeliciteerd met het behalen van het rijbewijs. Top gedaan! We kiezen er bewust voor om niet de instructeur het examen te laten plannen. De instructeur kan zich zodoende optimaal inzetten om les te geven. Verder hebben wij altijd de beschikking over de meest actuele data omdat wij doorlopend aan het plannen zijn bij het CBR. Instructeur kan namelijk vaak in de avond pas nadat hij les heeft gegeven examens plannen. Heel veel plezier met je rijbewijs!
Jij hebt inderdaad optimaal gebruik gemaakt van onze landelijke dekking. Van Arnhem naar Groningen verhuist en in 1 keer geslaagd! Top gedaan
Folkert Elsingastraat 7 C
3067NW Tussentijds 1 maand
Wij gaan voor 100% tevredenheid! Mocht het niet bevallen, geen probleem. Neem dan contact met ons op en we lossen het voor je op. Je tevredenheid vinden we heel belangrijk.