Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Na zoeken op internet kwam ik uit bij RIJLESS als de beste optie om mijn rijbewijs bij te halen. Helaas is alles niet even soepel verlopen. Het begon bij de introductieles waarbij de instructeur 40 minuten te laat was (maar wel erg vriendelijk). Ik vond het niet zo prettig dat de introductie les niet dezelfde instructeur of auto is als waar je in gaat lessen. In elk geval begon daarna het echte werk, de rijinstructeur was erg vriendelijk en deed goed zijn best, alleen verliep het helaas niet goed. Hij was standaard te laat (meestal 15 minuten), is 2 keer de les vergeten, en heeft een aantal keren de les kort van te voren afgezegd (met wel een goede rede, maar het gebeurde wel heel vaak) en hij is 2 keer meer dan 40 minuten te laat gekomen. \r\nNiet prettig allemaal, dit heb ik ook besproken met de klantenservice van RIJLESS, ze hebben met mijn instructeur besproken maar veel heeft het niet geholpen. Mijn eerste en tweede rijexamen heb ik niet gehaald, ik kwam er achter (tijdens de examens) dat er dingen niet aan mij geleerd of geoefend waren! Elke keer waren er lessen uit het pakket over omdat ze niet ingepland hadden kunnen worden, die mogen meegenomen worden naar het volgende examen, maar ik voelde me niet gerechtvaardigd. Met die rede heb ik gevraagd voor een compensatie voor alle pech die ik had gehad. Daar moesten ze echter niks van weten. Na het tweede gezakte examen is besloten dat ik een andere instructeur kreeg, wat fijn was maar wel betekende dat ik maar een aantal uren had om te wennen aan een volledig andere auto. Maar goed deze persoon kwam wel op tijd (maar hield ook elke keer iets eerder op met de les, wat op zich niet erg is, maar als al zo veel mis is gegaan wil je dit er niet bij). Ook bij deze instructeur was een incident waarbij hij me een uur in de auto heeft laten wachten, nu hebben we dit samen goed kunnen oplossen! Maar het is wel goed om na te gaan dat er bij mij, bij elke instructeur dingen niet goed gingen, misschien is het toeval, dat het alleen bij mij gebeurde?\r\nTerugkomend op de extra tegemoetkoming, deze heb ik uiteindelijk toch ontvangen! Ergens is er een miscommunicatie geweest waardoor het niet duidelijk was wat ik wilde. Hiermee is mijn zicht op RIJLESS veranderd, het is natuurlijk vervelend als iets niet goed loopt, RIJLESS heeft zijn best gedaan om mij tot service te zijn! Ik heb meerdere gesprekken gehad en ze hebben mij ook gebeld om te vragen of alles goed was.