Hoi Renee, Dank je wel voor je mooie woorden, Mo heeft een glimlach van oor tot oor. Veel veilige kilometers toegewenst en plezier met je rijbewijs. Met vriendelijke groet, Rinus
Beste Melissa, We hadden het ook heel graag voor jou naar volle tevredenheid willen regelen, dit lukte niet. We hebben een ultieme poging gedaan, maar dat mocht niet baten. We zijn heel blij dat je een school hebt gevonden die wel bij je past. Je bent boos en dan worden zaken in het heetst van de strijd opgeschreven en aangedikt, je hebt geen 40 lessen gereden en helemaal geen 1900 euro betaald. Hoewel niet iedereen even veel talent voor het rijden heeft, zou ik je niet te snel laten teleurstellen door je nieuwe rijschool. Kop op en in ieder geval veel succes met je lessen. Met vriendelijke groet, Rinus
Folkert Elsingastraat 7 C
3067NW Tussentijds 1 maand
Wij gaan voor 100% tevredenheid! Mocht het niet bevallen, geen probleem. Neem dan contact met ons op en we lossen het voor je op. Je tevredenheid vinden we heel belangrijk.