Mijn proefles ging zeer goed, rustige rijinstructeur die de tijd voor mij nam. Ik heb hierom besloten door te gaan bij rijless!
Rijless als een geheel was in mijn ervaring erg professioneel en goed georganiseerd. Het personeel was snel met reageren op vraagstukken en coördineert goed met de instructeur.
Niet alles ging altijd soepel met het inplannen van mijn lessen. Maar ik heb goed les gekregen waardoor ik het in een keer heb gehaald.
Goede rijschool. Goede en geduldige instructeurs, die de tijd voor je nemen, en je helpen waar je hulp nodig hebt. Vanaf je eerste les weet je waar je aan toe bent. Geen kleine lettertjes, en niet onnodig extra lessen. Je past je niet aan aan de rijschool, maar de rijschool aan jou. Super! Ik zeg doen!
fijne rij-instructeur, duidelijke lessen. In 1x geslaagd na gewoon mijn pakket op te maken, had niks extra's nodig ! Erg tevreden
Beste Tim, Goed dat we elkaar telefonisch hebben gesproken en dat de lucht is geklaard. Het advies dat je van mijn collega in de auto hebt gekregen is niet wat je er van verwacht had. We bieden een rijles van 50 minuten aan voor 34,75 en adviseren je in blokuren te rijden. Een blokuur is 2 lessen achter elkaar. Je haalt op deze manier sneller je rijbewijs met minder lessen. Dit is wat we je adviseerde, maar jij bepaalt zelf of je dit ook wilt. En dit maakt de prijs per rijles niet anders dan zoals die op de website staat. In de proefrijles heb je laten zien dat je het als beginner beter doet dan de gemiddelde leerling en dan vergeleken met de cijfers van het CBR. Ook ons advies is dat je minder lesuren nodig hebt. Je verwachting was echter dat je véél minder rijlessen nodig zou hebben. Hoewel nu alles duidelijk voor je is, hanteren we een simpele regel, niet goed, geld terug. Daarom krijg jij je 40 euro van je proefrijles gewoon van ons terug. Tot slot vinden we het natuurlijk jammer dat we niet aan je verwachting voldeden, maar mocht je alsnog bedenken, helpen we je natuurlijk alsnog graag met je rijbewijs. Met vriendelijke groet, Rinus PS. We hebben je niet geblokkeerd op Whatsapp, je kan ons nog steeds ook daar bereiken.
Beste Rafael, Allereerst mijn excuus dat de start van je opleiding is misgegaan, dat is niet de bedoeling en ik wil dit natuurlijk graag voor je oplossen. Ook jij kan gelijk starten en nu nog steeds snel je rijbewijs halen. Je hebt gisteren, 15 augustus, de eerste aanbetaling van je pakket gedaan en bent gelijk ingedeeld bij je instructeur om afspraken te maken voor je rijlessen. Je proefrijles was in juli, maar je hebt gekozen om te starten met betalen en dus ook met lessen per 15 augustus. Het is misgegaan, want je hebt na je proefrijles niet voor een spoedcursus gekozen. Mijn collega had tijdens je proefrijles, als de afspraken gemaakt worden, beter moeten doorvragen. We hadden zeker moeten weten dat jij begreep waar je wel en niet voor gekozen hebt. Voor jou is het géén dagelijkse kost om dit soort afspraken te maken, maar wij doen niet anders en hadden dit veel beter moeten doen. Daarom ook mijn excuses, want ik snap je teleurstelling. Graag zet ik alles op alles om na een valse start, de spoedcursus die je wilt alsnog voor je te regelen. Met vriendelijke groet, Rinus
Folkert Elsingastraat 7 C
3067NW Tussentijds 1 maand
Wij gaan voor 100% tevredenheid! Mocht het niet bevallen, geen probleem. Neem dan contact met ons op en we lossen het voor je op. Je tevredenheid vinden we heel belangrijk.