Verschrikkelijk ik haatte elke rijles.
Begon ergens vorig jaar met rijlessen. Me 1e instructeur was niet te bereiken op App. Was op vakantie naar Marokko voor een week en toen die terug kwam had hij amper bereik. Gekraak via de telefoon. Vroeg om een andere rij instructeur. Kreeg rij instructeur Roel. Nog nooit zo een nare man ontmoet. Als je een fout 10 minuten geleden maakt zeurt hij daar over 10 minuten nog door. Zo erg dat je niet eens meer nerveus word als je een fout maakt maar eerder nerveus om wat je instructeur gaat zeggen. Ik had het gevoel dat hij me belachelijk maakten. Als Roel 3x iets aan mij verteld had of als het in hhet theorie boek stond wou hij me de informatie niet verstrekken. "Dan moet je maar in je autotheorie boek kijken." "Dit hoor je te weten." Ik ben zelf niet op me mond gevallen maar toch slikte dit ik.
Heb 28*100min rijlessen gevolgd, 3 examens gezakt onder instructie van Roel. Tussen elk examen betaal je voor je herexamen en 3*100 minuten rijles zo ong 350euro. Het examengebied was voor mij totaal nieuw, ik kenden het hele examengebied NIET. Hij liet me rondrijden in allemaal dorpjes die niks met het examen gebied te maken hadden.
Bij aankomst van het CBR tijdens mijn 1e examen had Roel de stoel van mijn auto verplaatst, me niet uitgelegd hoe de autosleutel werkte. Want ja dat moet "ik toch zelf vragen"? Waar betaal ik je voor.
Bij mijn 2e herexamen had ik wat problemen met het achteruit inparkeren (hier heb ik echter nooit problemen mee) van de auto. Achja, examenstress noemde ik het zelf. Roel dacht er echter niet zo over. Ik vroeg nogmaals aan Roel hoe het precies moet. Hij wou hier geen antwoord opgeven en maakte verbale ruzie met mij "Ik hoor dit al te weten" zei die. Waar betaal ik je voor? Goed begin van me examen die ik over 15minuten heb. Niet gehaald
De dag voor mijn 3e rij examen had ik weer verbale ruzie met Roel hij wou mij niet meer als leerling. Waarom niet? Omdat ik iets dat ik van hem heb geleerd deed op mijn rijexamen en hier de aandacht op vestigde. Dat