uitstekend

ik kom al een geruime tijd bij mulders .ik heb er een citroen jumper gekocht en uiteraard is die daar ook in onderhoud. communicatie verloopt altijd soepel en een leenauto is altijd beschikbaar. fijne medewerkers stuk voor stuk....ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. mvg marcel

fantastisch

Perfecte behandeling Deskundig personeel

…..

…….

IVM schade moest ik 2 afspraken maken omdat er ook een onderhoudsbeurt gedaan moest worden. Ze hebben er toen voor gezorgd dat alles in 2x gedaan kon worden. Ik was mijn auto wel iets langer kwijt maar anders had dat 2x geweest. Top meegedacht.

Meedenkend en vriendelijk

Vriendelijk luisterend meedenkende mdw

Vriendelijk en vakkundig

Gewoon goed

Goed geholpen

Service was prima

Service was prima

Geen voldoende meer voor u.

Mijn reactie is al telefonisch gevraagd. Kort samem gevat: Auto is 8 jaar in ons bezit. Met laatste reparatie meegeteld circa 5.500 euro kosten. Sinds aanschaf 70.000 km gereden. De nieuwe mensen van peugeot etc doen uw bedtijf geen goed

Klantvriendelijkheid en service waren prima

Klantvriendelijkheid en service waren prima

goede service

prettig kontakt

Tevreden

Tevreden

Uitstekende service

Afspraak wordt nagekomen en wachten in de garage is geen straf. Goede Wifi en lekkere koffie.

Snelle service!

!

Goede service..

Gastvrij bedrijf, goede dienstverlening

Altijd keurige ontvangst, afspraken worden nagekomen en herstelwerkzaamheden worden deskundig uitgevoerd.

er is nagedacht over de reparatie, niet onnodig duur gemaakt.

Tevreden.

Buitengewoon goed

Spreekt voor zich zie bovenstaande ben zeer tevreden over Jan Willem en de gehele receptie

sneller service

Blij dat het nog voor de vakantie kon.

ik ben prima geholpen

Ben zeer correct geholpen

Buitengewone goede en vriendelijke betrokkenheid.

Ben zeer tevreden over kwaliteit van afleveren van de auto erg blij mee.

In tweede instantie netjes geholpen

Bij de tweede keer nadat ik eerst voor Apk ben langsgeweest, zijn de klachten die ik had netjes afgehandeld.

Alles direct goed.

Ik kom er al lang en zal er blijven komen.

Afspraak is afspraak

Denkt mee met oplossing i.r.t. Waarde auto. Komt afspraak na t.a.v. Verwachte kosten

Fijne garage met vriendelijk personeel en levert uitstekend werk betrouwbaar

Al jaren bij deze garage. Klantvriendelijk behulpzaam personeel. Uitstekende kwaliteit van service en betrouwbaar.

Rolweg 45

4104 AV Culemborg