geweldig bedrijf

vanaf de afspraak tot aan de uitvoering in een woord geweldig. ik wilde een leenauto en kwam eerder dan afgesproken....er werd niet moeilijk gedaan en snel gehandeld.

Geweldige service!

Heel goed! APK keuring, onderhoudsbeurt en winterbanden wissel. Ik word altijd even door Wim gebeld om door te geven wat er precies moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Zo kom ik niet voor vervelende verrassingen te staan. Een hele fijne garage met vriendelijk en kundig personeel.

Alleen drie keer bellen voor mijn mening over het bezoek en dan nog een enquête is wel iets te veel

Hartelijk ontvangen, allen de cappuccino is niet geweldig

Nooit omkijken naar, als mijn auto naar de garage moet

Auto wordt opgehaald en blinkend schoon door de wasstraat weer thuis afgeleverd. Blij mee!

Klantvriendelijkheid was echt mega goed!

Uitstekend in communicatie, vakkennis, en service.

Makkelijk bereikbaar ook per telefoon. Er wordt goed geluisterd en daarnaar gehandeld. Goede service, auto werd thuisgebracht. Prettige bejegening.

Service zoals service behoort te zijn

Vriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen. Duidelijk en goed overleg. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

De service en werkzaamheden goed uitgevoerd

Top bedrijf.

Ik wordt hier altijd fijn geholpen. Je bent geen nummer en je wordt menselijk geholpen.

Gewoon zo als het altijd gebeurd in woord super goed

Snelle en professionele service!

Last minute toch een huurauto nodig tjjdens de APK, geen probleem! Reparaties kunnen nog dezelfde dag worden uitgevoerd. Kundig en efficient aftersalesteam, heerlijk als je voelt dat je auto in goede en professionele handen is

Snelle en goede service.

Adequate service en snel de auto weer terug na de beurt en de buitenkant gewassen ... top.

geweldige service

geweldig

onderhoud was klaar binnen de afgesproken tijd

Ik onderhoud was klaar terwijl u wacht, binnen de geraamde tijd. En een paar andere vragen over mijn nieuwe auto ook gelijk beantwoord.

Super voor wat betreft de dealer

Ben zeer ontevreden over de importeur cq Stellantis voor wat betreft het leveren van onderdelen dus Stellantis krijgt niet meer dan een vier als cijfer

Fijn voor de snelle hulp en reparatie.

Mijn koelvloeistof lekte en door de snelle hulp op de zelfde dag is het gerepareerd ,'s ochtends gebracht en 's middags laat in de middag de auto weer opgehaald.

Snelle service

Geen

Top service

Foutcode diagnose vastgesteld en supersnel gerepareerd.

mijn compliment !

Ik kwam omdat mijn band snel leeg liep door een lek. bij binnekomst werd ik gelijk geholpen. en 25 minuten later was mijn band weer inorde. Super dat ze mij snel konden helpen terwijl het druk was in de werkplaats namen ze toch de tijdt om mijn bandt te repareren.

De defecte waterpomp werdt binnen 48 uur vervangen.

naar verwachting verlopen

Nakomen wat is vermeld

Bij het maken van de afspraak voor een onderhoudsbeurt werd precies verteld hoe lang het ging duren en hoeveel het ging kosten. Geen verrassingen achteraf!

De service is prima

Rolweg 45