Zoals altijd weer keurig geholpen

Afspraak makkelijk gemaakt en netjes gebeld over extra werkzaamheden

Staan altijd gelijk klaar

Geweldig, allen jammer dat de auto niet gewassen kan worden!

Topbedrijf!

In september 2025 heb ik bij Autobedrijf Mulders in Culemborg een Peugeot 3008 Hybrid 300 gekocht. Tijdens de verkoop ben ik uitstekend geholpen door vestigingsmanager Peter van Schaik. Hij nam alle tijd, gaf duidelijke uitleg en zorgde voor een prettig en vertrouwd gevoel bij de aankoop. Helaas, na 5 dagen bezit van de auto, kreeg ik onderweg naar Portugal, ter hoogte van Tours (Frankrijk), te maken met een storing in de elektronische aandrijfas waardoor ik niet verder kon rijden. Na meerdere telefonische gesprekken met Rick van de Kop, werkplaatsmanager, werd er snel en kundig meegedacht. Rick kwam met een oplossing die werkelijk boven verwachting was: vanuit Mulders Culemborg werd een vervangende auto naar Tours gebracht, terwijl mijn auto voor reparatie naar Nederland werd vervoerd. Dankzij deze inzet kon ik mijn reis naar Portugal gewoon vervolgen. Toen ik later mijn auto weer ophaalde, bleek het probleem volledig verholpen. De auto stond er bovendien perfect bij: van binnen en van buiten schoon, werkelijk als nieuw. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding door Peter van Schaik tijdens de verkoop en meer dan super tevreden over de manier waarop Rick van de Kop het hele traject professioneel, snel en betrokken heeft opgelost. De service van Rick en zijn collega’s is top en zodra je de werkplaats binnenkomt, voel je direct een positieve vibe. Ik kan iedereen die een nieuwe of andere auto wil aanschaffen van harte adviseren om eerst bij Mulders Culemborg te gaan kijken en zich daar te laten adviseren. Hartelijke dank voor deze geweldige service!

TOP

Wij zijn heel content met de C3 Aircross die we hebben gekocht in Culemborg Een geweldige fijne zaak Heel vriendelijk personeel Vanaf 1e tot laatste contact kundig geholpen door Dennis Mailcontact was subliem Dankjewel

Netjes volgens afspraak lekkere kofie

Snel en vakkundig geholpen.

Top geholpen weer..

Super vriendelijk personeel

kan niet beter

Toppers

Zeer vriendelijk. Heb daar gewacht tot mijn auto klaar was onder het genot van een lekker bakkie koffie.

perfect

top

Alles is volgens afspraak goed verlopen, het personeel is vriendelijk en behulpzaam,

Alles is volgens afspraak verlopen en op een zeer vriendelijke manier behandeld. Ben blij met deze garage.

Weer keurig geholpen

Super!

Altijd klant vriendelijk!

Prima service en vakkundige medewerkers aan de receptie.

De ontvangst bij de receptie is sympathiek en vakkundig. Voordat er reparaties gingen plaats vinden werd ik keurig gebeld met een kosten opgave en een analyse van de staat van de auto. Zo kon ik een goede afweging maken of de kosten aan mijn youngtimer zouden lonen.

Niets te klagen

Zeer goed en vriendelijk personeel

Rapport uitgevoerd onderhoud ontbreekt

Wat ik jammer vind, ik heb geen idee welke onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd aan mijn auto. 195 euro betaald, op de factuur staat niets. Bij ophalen van de auto was de "uw auto heeft onderhoud nodig in xx dagen" melding ook niet verwijderd. (Deze is na aangeven nog snel even gereset)

Zeer goed geholpen

Vriendelijk geholpen en goede koffie gekregen

Zoals altijd heel goed

Team Mulders in Culemborg is 'gewoon' altijd vriendelijk en de service top.

Behulpzaam, correct en vlot afgehandeld.

Een verlenging van de fabrieksgarantie werd vlot en correct afgehandeld. Prima dus.

Weer snel en correct geholpen

Juist uitgevoerd

Vriendelijk personeel. Goede service

Super service en heerlijke koffie tijdens het wachten

Perfect verlopen, vriendelijk ontvangen.

Rolweg 45

4104 AV Culemborg