Heel erg fijn, duidelijk per les wat ik gedaan heb en goede begeleiding.
Hele lieve aardige mensen. Ik vind dat ik goed begeleid ben tijdens mijn leerproces. Alles is strak geregeld.
Top ervaring! Top met meedenken en gewoon heel erg prettig.
Hele fijne lessen, goed afgestemd per les wat je doet.
Prima ervaring, goede rijlessen
Top rijschool! Geven leuk les, en had me rijbewijs in 1x gehaald! Helemaal top dus.
Hele goede ervaring! Divers en zelfstandig leren rijden.
Ik heb een erg goede ervaring gehad met rijschool Van Herpt. De lessen waren altijd leuk, gezellig en vooral erg leerzaam. We hebben op veel afwisselende routes gereden waardoor ik op het einde echt klaar was voor het praktijkexamen. Al met al vind ik Van Herpt dus een uitstekende rijschool met een fijne persoonlijke benadering.
Ik heb er heel fijn kunnen lessen met zeer goede begeleiding. Precies wat je van een rijschool verwacht maar toch net wat extra\'s.
Ik heb een hele positieve ervaring gehad met dit bedrijf. Zowel Joop als Fennie zijn erg vriendelijke, rustige en positieve mensen om bij te lessen. Ze hebben veel geduld en geven je een comfortabel gevoel wanneer je met hen in de auto zit.
Ik ben tevreden over de rijschool. Een goed gemotiveerd en ervaren team.
Hele fijne lessen. Vertrouwde sfeer, waarin op ludieke doch verantwoorde wijze de vaardigheden van de leerling verbeterd worden. Ook erg flexibel met data.
Communicatie staat bij dit bedrijf nummer 1. Indien er iets is is dit snel en makkelijk bespreekbaar
Zeer aardige instructeurs! Heb veel met Joop gereden, kon erg met hem lachen en hij is heel redelijk en is eigenlijk nooit negatief over je. Hij probeert altijd een positieve benadering te zoeken. Heb ook erg met hem kunnen lachen. Ga zo door!
Flexibiliteit staat hier hoog in het vaandel. Met de juiste moderne middelen zoals een on board cam krijg je een uitstekend beeld van gemaakte fouten. Vriendelijke instructeur die zijn vak kent en het met plezier doet!
Super rijschool
Sympathieke en altijd goed gemutste rij instructeur. Geeft op een prettige coachende manier les en geeft je op die manier zelfvertrouwen.
Lindeboomlaan 56
Wolfhez 6874 bs