perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, altijd alles goed geregeld en veel mogelijkheden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met heel veel plezier rijles gehad bij Albert. De theoriecursus is ook zeer aan te bevelen. In de praktijk heb ik goede en duidelijke uitleg gekregen en ik voelde mij ook altijd op mijn gemak in de auto, erg fijn!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op en top klantvriendelijkheid en service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede rijschool. De Hulp die je krijgt is super goed. En komen goed hun afspraken na.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijlessen en een vriendelijke instructeur, verder ook geen onduidelijkheden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een super goed bedrijf en ze helpen je heel goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door goede begeleiding van mijn instructeur zo snel mogelijk mijn rijbewijs gehaald. En daarom vind ik dit een prima rijschool. Ook de theoriecursussen beveel ik iedereen aan.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed bedrijf alles is heel goed geregeld. Goede communicatie met zowel rijinstructeur en Louis met de theorie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed professioneel bedrijf, snelle en heldere communicatie. Vooral Rob is een zeer goede instructeur. Heel flexibel en geeft zeer goed les. Hij was (op aanraden van een vriend) de hoofdreden dat ik voor Ezendam heb gekozen. En ik ben het nogsteeds roerend met deze aanbeveling eens

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne en deskundige rijschool, met goede communicatie met de jeugd via de social media. Hoor allen maar positieve erichten.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een ervaren rijschool en instructeur die alles duidelijk uitlegt en je door het hele proces bijstaat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring! Proberen altijd alles voor je op te lossen en goede begeleiding ! En erg vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben goed begeleid door mijn rij instructeur, fouten worden goed behandeld en besproken. Ook als je dingen goed hebt gedaan! \r\nSuper!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een top rijschool ontzettend veel van geleerd en zeer goede service !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn theorie en praktijk examen in één keer gehaald door de goede lessen en begeleiding van ezendam en mijn rijinstructeur Leon.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed niet veel anders over te zeggen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel doch veilig door de opleiding geloodst! Zeer tevreden over Ezendam!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, alles werd duidelijk uitgelegd en doorgegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele goede ervaringen met Ezendam. Alles wordt rustig en goed uitgelegd. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen.

Haaksbergerstraat 195

7554 PA Hengelo ov