goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erik is een goede instructeur die goed (strak) weet te zeggen wat je fout doet. En benoemt de goede dingen natuurlijk ook!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed les gehad \r\nMet veel passie van rob

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het rijden wordt zowel theoretisch al praktisch snel, duidelijk en helder uitgelegd. Er wordt niet onnodig veel aandacht besteed aan dingen die al helder zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige rijschool met fijne rijlessen. Zeker aan te raden aan vrienden! Oprechte en vriendelijke mensen, je voelt je op je gemak.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met motorrijlessen zijn zeer goed. Deskundigheid, vriendelijkheid, flexibelheid mbt omzetten van lessen van de instructeur waren top. Kortom een aanrader om hier je motorrijlessen te volgen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool, aardige instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles wordt goed geregeld voor je. Rijlessen van 1.5 uur zijn handiger.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn rijlessen met veel plezier gevolgd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze behandelen je goed en geven goed advies. Ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk aan een rijbewijs te helpen. Zowel theoretisch als praktisch

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en vriendelijke rijschool ze helpen je met alles ik zou iedereen aanraden naar deze rijschool te gaan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg goed. Afspraken werden altijd nagekomen en de communicatie was goed. Ook werd er goed rekening gehouden met mijn drukke rooster ivm mijn studie aan de UT.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede ervaring met Ezendam. Goede begeleiding naar je examen en alles wordt goed voor je geregeld. Daarnaast een zeer fijne instructeur die duidelijk zegt wat je moet verbeteren, wat ik erg fijn vond. Daarnaast leuke lessen gehad en genoeg gelachen. Al met al plezierige lessen waardoor ik autorijden echt leuk ben gaan vinden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en betrouwbare autorijschool met een vaste rijinstructeur\r\nAgenda en wijzigingen worden goed bijgehouden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn dat er theorielessen zijn. Heb het gezellig gehad met Leon.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool! Als instructeur had ik Nick. Ik vond de manier van lesgeven prettig, rustig en duidelijk! Bedankt voor de goede begeleiding Ezendam van proefles tot rijexamen! Super thanks

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goed!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede rijschool met een aardige instructeur die alles goed en duidelijk uitlegt, ik heb hiervoor bij andere rijscholen gelest maar enzendam komt er uit als de beste rijschool

Haaksbergerstraat 195

7554 PA Hengelo ov