• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super netjes

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met dit proffesionele bedrijf. Kan het daarom aan iedereen aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een heel goede rijschool met één doel; veilig/goed rijden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! De rijlessen waren altijd leerzaam en gezellig.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede begeleiding gehad bij mijn rijlessen. Ook wordt alles voor je geregeld, wat ideaal is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was allemaal prima geregeld. Afspraken werden goed nagekomen. Betalingen gingen correct en werden goed bijgehouden. Ben meer dan tevreden. Ook de lessen zijn als zeer goed ervaren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zojuist in 1x geslaagd, heel fijne lessen van Albert gehad!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de rijlessen als zeer plezierig ervaren . Erg duidelijk, rustig en veel aandacht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Strenge edoch rechtvaardige instructrice (Cynthia) heeft onze drie kinderen klaargestoomd voor het CBR examen. Allen in één keer geslaagd! Cynthia, Chapeau!\r\nBereikbaarheid en flexibiliteit van Ezendam is prima, net als de tussentijdse digitale informatievoorziening. Ga zo door!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn rijlessen als plezierig ervaren. De rijschool heeft samen met mij een stappenplan gemaakt wat het beste bij mij past. Dit heeft perfect uitgepakt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn instructeur was Reza. Ik kon hem niet vinden bij de instructeurs.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een geweldige rijschool en heb een fijne rijopleiding gehad. 👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke rijles periode gehad van Peter. Directe maar zeer leerzame en humorvolle rijlessen, zeker een aanrader als instructeur!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne tijd gehad bij Ezendam! Alles super goed geregeld, super fijne instructeur. Theorie was ook heel fijn dat je van te voren een cursus kreeg en ging oefenen.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 2 keer gezakt te zijn en van rijschoolhouder advies kreeg om naar een andere rijschool te gaan bij ezendam terecht gekomen. Na enkele lessen nu in 1 keer geslaagd door mede de goede rijlessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positief, leuke instructeur en goede aanwijzingen en zegt waar het op staat. eerlijk en duidelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met rijschool Ezendam. Mijn instructeur kon goed zien wat ik nodig had om mezelf te verbeteren en zekerder achter het stuur te zitten. Nick heeft me gemotiveerd en laten inzien hoe leuk autorijden is. Door de goede communicatie heb ik binnen een korte tijd mijn rijbewijs behaalt. Belangrijk voor mij was dat de lessen leuk waren en ik op een fijne en deskundige manier gecorrigeerd werd.

Haaksbergerstraat 195

7554 PA Hengelo ov