Top lessen gehad en in 1 keer geslaagd. Hartstikke bedankt!

Goede, heldere duidelijke begeleiding. Communicatie via de mail goed.

Door het pakket bij Ezendam, theorie en praktijk in een, is Bram geslaagd. Veel internetoefeningen gedaan. Tussendoor contact ook prettig. Via de mail werden we goed op de hoogte gehouden Dank voor jullie hulp en het mede mogelijk maken van het slagen van Bram.

Leuke en leerzame tijd

Leuke instructeur en goed leerproces

Goede organisatie met een top instructeur.

Vanaf het begin al plezier en vertrouwen gehad in Ezendam en in Albert. Goede communicatie en goede aanwijzingen tijdens de lessen.

Ik heb goed leren rijden bij Ezendam!

Ik ben blij dat ik voor Ezendam heb gekozen.

Leerzaam

De rijlessen waren leerzaam en de instructeur was uitstekend en gezellig. Over het algemeen gewoon een vriendelijke, leerzame rijschool

Professioneel

Mijn rijinstructeur is erg professioneel en vriendelijk. Ik voelde mij prettig tijdens te lessen. Ik had een goeie ervaring.

Perfecte rijlessen gekregen

Goede rijlessen gekregen van een uitstekende instructeur! Geeft goede uitleg en wijst je op punten waar je goed moet opletten. Hij wil dat je elke onderdeel goed kan uitvoeren en niet alleen de belangrijke dingen! Mark bedankt voor de goede lessen! Met vriendelijke groet, Fabian Zwijnenberg

Goede en gezellige rijlessen gehad.

Ik werd op mijn gemak gesteld door mijn rij instructeur. Hij zag wat voor aanpak ik nodig had en anticipeerde daarop. Ik kreeg complimenten en feedback op een fijne en duidelijke manier. Super blij dat ik bij Ezendam ben gaan lessen.

• Communicatie
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wordt goed geholpen en je krijgt de tijd

• Communicatie
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top leerbedrijf, ontzettende goeie begeleiding dat je helpt tot het behalen van je rijbewijs. Ontzettende leuke en ontzettende leerzame tijd gehad.

• Communicatie
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super Rijinstructeur, snelle service! Altijd bereid om te kijken naar snellere mogelijkheden.

• Communicatie
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijlessen met duidelijke uitleg en prettig contact.\r\n\r\nFijne ervaring om de aanhanger rijlessen in 2 keer te doen, dan heb je ruimte om het even te laten zakken en met frisse moed met de volgende lessen te beginnen en daarna je examen te doen.\r\n\r\nRijlessen van instructeurs Johny & Louis Ezendam gehad.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

• Communicatie
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima!!

• Communicatie
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Louis Ezendam, is een geweldige kerel die je stapsgewijs door de rijopleiding begeleid, en altijd eerlijk feedback geeft vooral als het anders moet krijg je het ook van hem te horen. Wil je dus je rijbewijs halen dan moet je echt bij hem zijn.\r\nLouis bedankt voor alles en het ga je goed.

• Communicatie
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ezendam is een goeie rijschool. Ik les bij Brenda driezes en ze stelt me op m\'n gemak in de auto. Doordat ze interesse toont en echt luistert naar de leerling zit ik veel prettiger en ontspannen in de auto. Ik zou haar aanbevelen aan de mensen die bij ezendam gaan lessen. De lessen gaan beter nu ik bij haar les.

• Communicatie
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Edwin was mijn rijcordinator.\r\nKende Edwin al wat langer maar wist niet dat hij dit werk deed vondt het wel grappig dat ik te horen kreeg dat hij mij les ging geven!\r\nHij heeft veel geduld, legt goed dingen uit. \r\nEn houd wel van een grapje! 😀\r\nHeel te vrede over hoe het gegaan is heb in totaal 27 lessen gehad en ben met alles in 1 keer geslaagd! 🙏🏼\r\nDe klassen voor de theorie lessen door Louis Ezendam waren ook heel erg leerzaam. Is sowieso een aanrader!!\r\nMvg Bjorn Ezendam

• Communicatie
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool alles wordt netjes uitgelegd!\r\nPrijs is ook zeer goed

• Communicatie
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed.

voldoende, een redelijke ervaring

slechter dan verwacht