Leuke mensen en geven goed les!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede kalme rijlessen en in 1 keer geslaagd!

Ik ben heel tevreden met de rijlessen van Ezendam. Tijdens de lessen werd ik altijd kalm geholpen en werd mij goed uitgelegd wat ik beter kan doen en ook waarom ik het beter kan doen. De auto was fijn en ik vond het ook leuk en gezellig in de auto.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne lessen, theorie lessen meedoen zo vaak je wil. Praktijk les was leuk. Voor allebei in 1 x geslaagd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Heb een leuke een leerzame tijd gehad bij Ezendam👍🏼

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima rijinstucteur voor de motor

Duidelijke uitleg en een eerlijk verhaal als iets wel of niet goed gaat.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik vind het een uitstekende rijschool!!!. Goede lessen en ook super goed administratief geregeld.

erg goede kwalitatieve rijschool!!!

Erg goed

Goeie lessen. Duidelijkheid

Leuke rijlessen gehad

het waren leuke, leerzame en gezellige rijlessen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik vond de instructeur die ik had super fijn. Ik heb goede uitleg gehad en werd altijd super behandeld. Ik ben heel tevreden

erg goede rijschool

Ik heb rijles van Maciej gehad, hij heeft het naar mijn mening erg goed gedaan ben ook in één keer geslaagd

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede uitleg en vriendelijk in de omgang.

Geduldige uitleg

Bij ezendam leer je op een leuke manier rijden.

Ik heb rijles gehad van Hans, met heel veel grapjes onderweg geeft hij je een fijn en relaxt gevoel in de auto.

Fijne rijschool

Goed geregelde rijschool

Goede begeleiding

Ik heb gisteren een geweldige dag gehad. De instructeur was duidelijk en heeft er voor gezorgd dat ik nu in het bezit ben van mijn bromfiets rijbewijs.

Leuke en leerzame lessen

De lessen van Brenda waren leuk en gezellig maar ook erg leerzaam.

perfect

super opgevangen voor mijn bromfiets certificaat nadat ik bij een grote rijschool uit Enschede in het vergeetboekje was gekomen heeft Ezendam mij keurig geholpen met het 2e deel dus de praktijk voor de Bromfiets cq [scooter] . als 16 jarige wil je toch zo snel mogelijk gas geven op zo,n ding . het een en ander liep fout bij de grote rijschool waar ik 2 maanden moest wachten bij hun, omdat zij wat vergeten waren . wel bij Ezendam ook erg druk maar zij hebben mij toch nog ergens tussen weten te proppen , en nu toch nog een maand eerder lekker gas geven op mijn nieuwe brommer. firma Ezendam vriendelijk bedankt voor de snelle afhandeling en de goede servies . ook mijn rijbewijs voor de auto ga ik zeker bij jullie doen als het mag . Ezendam een dikke 10 van mij . sem dave merino [ oude voshaar]

Gezellige, leerzame lessen gehad bij Brenda, met veel rust. Alles in één keer gehaald dus zeker tevreden!

zeer tevreden met de rijlessen, en alles wat er omheen geregeld is.

Zelf heb ik een pakket gekozen inclusief lessen, een theorie-examen en een praktijkexamen. Alles was goed geregeld. Over de lessen ben ik ook zeer tevreden: De lessen worden flexibel ingepland, verkeerssituaties worden goed uitgelegd, en het leren autorijden gaat in stappen.

uitstekend

Fijne rijschool, prettige begeleiding er wordt tijd voor je genomen en juiste aandacht besteed aan leermomenten.

Excellente begeleiding

Fijne rijinstructeur gehad. Heel erg gericht op de leerling. Goed aanpassingsvermogen, past zijn lessen aan op de leerling. Naast serieus zijn, ook nog gezellig in de auto. Top!

Per leerling nemen ze de tijd!

Goede instructeurs

Jonny en Anton hebben verschillende stijlen, maar prima didactische vaardigheden. Prettig in de omgang.

Fijne rijschool! Alles goed geregeld. Bedankt Annette!

Alles tot in de puntjes geregeld!

Hans (en ook de stagiaire) waren erg duidelijk en wisten precies waarop te letten waardoor ik ondanks een zeer slechte examenrit toch in 1 x ben geslaagd.

Haaksbergerstraat 195

7554 PA Hengelo ov