Serieus maar toch gezellig leren rijden

Je leert goed rijden, maar je kan ook gewoon grapjes maken.

Niets op aan te merken

Ontzettend goede rijles van een aardige man.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede uitleg, duidelijke communicatie, goede rij instructeur(Mark)

Fijne rijschool, ontspannen en op zijn plaats beetje humor

Duidelijk en helder

Kundige rijinstructeur met persoonlijke aandacht. Instructeur heeft snel de minder sterke punten door en besteedt aandacht hieraan.

Goede rijschool

Goede rijschool en goede instructie door de rijinstructrice . Daardoor rijexamen in 1 keer gehaald. Is aan te bevelen!

Erg leuk en leerzaam

Heel tevreden

Er was rust, aandacht en vakmanschap

Erg tevreden!

Ik ben erg tevresen over de motorrijlessen. Het rijden wordt je snel geleerd. Je moet wel zelf oprecht willen en motivatie tonen om te groeien in je eigen skills.

ilk vond het heel goet

ik ben te vreden

Top rijopleiding gehad!

Mijn rijopleiding bij Ezendam heb ik als uitstekend ervaren. Ontzettend goede (gratis) begeleiding gehad met het behalen van mijn theorie examen. Mijn instructeur heeft een goede inschatting gemaakt voor mijn pakket. Leuke en leerzame lessen gehad. Instructeur was erg motiverend en heb het beste uit mijzelf kunnen halen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Alleen les en prettige begeleiding

Gekozen voor jullie ivm singel lessen ipv duo met daarbij een voordelige prijs. Was een goede keuze, Jonny is een fijne instructeur met veel geduld en een gestructureerde werkwijze. Ontspannen gelesd bij hem en in 1x gehaald terwijl ik een vrouw ben zonder enig inzicht. Kan alleen maar zijn door de goede instructeur!

Erg fijne rijschool!

Goed geregeld, heb imv covid-19 meteen een nieuwe instructeur gekregen die me goed opweg heeft geholpen! Veel informatie en goede rijlessen. Theorie aanvragen via de rijschool was ook erg makkelijk, de aanloop naar het theorie examen was goed geregeld

Keurig

Deskundigen die communiceren

Goede communicatie

De communicatie is zeer goed tussen de rijschool en leerling/en ouders

Prima rijschool

Goede ervaring met Ezendam!

Het was erg goed

Bij praktijk goeie en aandikte instructeurs

• Deskundigheid/Vakmanschap

Altijd met veel plezier en een veilig gevoel gereden.

Een erg fijne rijschool. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij mijn rijinstructeur Erwin. De sfeer was altijd goed en heb alle lessen een veilig gevoel gehad in de auto. Door goede lessen en goede feedback ging ik mijn rijexamen in met veel zelfvertrouwen. Met dank aan Erwin heb ik het gehaald bij de eerste poging!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Hele leerzame rijlessen gehad.

Ik moest behoorlijk hard knokken om mijn rijbewijs te kunnen halen. Maar ik had een rijinstructeur die heel rustig en heel veel geduld had. Ezendam heeft mij goed geholpen. Bedankt ezendam!!

Alles goed geregeld

Oké

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede begeleiding zowel voor theorie als praktijk.

Leon als instructeur, goeie keal. Geen verbeterpunten voor de rijlessen. ook met het inplannen van rijlessen en examens enzo hielp hij mee. De cursus dag van theorie was ook erg handig, de belangrijkste dingen werden daar goed uitgelegd.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Prima!

Erg mooie, nette rijschool. Fijne rij instructeurs en ben er goed geholpen. Theorielessen waren top, ondanks dat ze soms online moesten plaatsvinden door de corona. Mijn examen kon erg snel ingepland worden en werd regelmatig gebeld voor nieuwe, eerdere plekken. Mijn herexamen kon ik dezelfde week nog doen.

Top rijschool

Het waren gezellige en fijne rijlessen. Ezendam reageert altijd snel terug. Doet er alles aan om je zo snel mogelijk in te plannen (ook in deze Corona tijd). Heel fijn!

Hele prettige rijschool!

Echt een top rijschool. Ze stellen je op je gemak en zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf haalt!

Fijne ervaring gehad!

Ik vond de lessen fijn, leuk en leerzaam! heb een leuke rijinstructeur gehad waar ik veel van kon leren. Ik ging met plezier lessen!

Haaksbergerstraat 195

7554 PA Hengelo ov