Ezendam is een goede rijschool, altijd schone en goed onderhouden auto’s. Ze geven zelfs nog gratis theorielessen om zo snel mogelijk je examen te halen.
Ik heb 2 rij instructeurs gehad ivm Corona. Maar beide heel aardig en goed qua uitleg! Ik zou ezendam zeker aanbevelen.
Leuk
Goede rijschool waarbij je goed wordt geholpen en altijd kunt bellen, vragen kunt stellen en om extra uitleg kunt vragen. Je bent geen nummertje en wordt op je gemak gesteld. Ook wordt er tijdens de rijlessen besproken wat je verbeterpunten zijn en worden er tips gegeven voor het examen.
Je wordt goed geholpen en goede uitleg als je iets niet snapt. Aardige instructeur met humor!
Heb hier mijn aanhanger rijbewijs gehaald.. Duidelijk uitleg en fijn dat ze het over 2 dagen (3 uur per dag) verdelen.. Kan deze rijschool aanbevelen
Keurig en correcte samenwerking beleefd
Ze luisteren goed leert veel, leert veel makkelijke dingen om te onthouden
Goed contact, flexibele planning en het allerbelangrijkste geweldige instructeur.. Peter je bent top, dank je wel voor de lessen
Theorie en praktijk lessen zijn goed en leerzaam.
in 1 keer geslaagd echt top
The instructor was very patient and in a few lessons he gave me several tips, so that I could feel more confident on the day of my exam.
Leuke en leerzame lessen
Ik heb de rijles van de bromfiets als zeer fijn ervaren! Mijn rij instructeur was Edwin en ik vond dat hij alles goed uitlegde en goed commentaar gaf! Super aardige man met veel geduld. Ik ben in 1x geslaagd en dat komt zeker door hem!
Ervaren instructeur met mensenkennis die het beste uit een deelnemer kan halen. Vakbekwaam, rustgevend maar wel de vinger op de minder goede plek leggen en hier verschillende oefenvormen voor laten uitvoeren. Daardoor werd het examen als "minder moeilijk" ervaren en succesvol afgelegd.
Ik heb vanmiddag hier mijn scooter praktijk examen gehaald. Mijn rij instructeur was Edwin hij legde alles heel goed uit was heel vriendelijk en nam goed de tijd voor je. De lessen worden gegeven per 2 personen wat heel fijn is omdat ze zo aan allebei de leerlingen genoeg aandacht kunnen geven. Zeker aan te raden!
Super blij met mijn keuze om voor ezendam te gaan. Ze nemen echt de tijd voor je, en je voelt je geen “nummertje”. Ook goede continuïteit in instructeur, dus niet telkens een andere, maar constant dezelfde, wat ik als erg fijn ervaren heb, omdat iedereen toch een andere manier van uitleggen heeft.
Theorielessen kun je zo vaak volgen als je wilt .
Alles tot in de puntjes geregeld! Goede service
Ik heb de rijlessen als zeer fijn ervaren! Mijn rijinstructeur was Nick en iedereen die mij vraagt zou ik hem aanraden, super toffe man met veel geduld en die in is voor een geintje ondertussen ( als je daar zelf behoefte aan hebt ). Het contact liep goed en hij heeft mij goed weten te corrigeren waar nodig, ik ben in een keer geslaagd mede door zijn goede uitleg.
Ze hebben goed mee geholpen met de planning, ivm de lange wachtlijsten bij het cbr
Ik merkte bij de eerste les al meteen dat ik goed zat, Erwin heeft veel geduld en begrip! Nooit onveilig gevoeld in de auto, zelfs niet toen ik de eerste les bijna de bosjes in stuurde ;). Heel erg bedankt voor alle rijlessen!!
Goede instructeurs, fijne lesauto's en goede uitleg zowel als theorie en praktijk
super geregeld en goed voormekaar. bedankt!
Goede rijlessen en goede communicatie. Jammer is dat we aan hebben gegegeven bijna aan de uren zijn en minder ingepland wilde worden. Echter werd dit niet gedaan waardoor nu extra kosten Wel in 1 x geslaggd dus dat is top
Haaksbergerstraat 195
7554 PA Hengelo ov