Het bedrijf was goed te bereiken voor als je vragen had. De rijinstructeur gaf goed uitleg over hoe je dingen moest doen.
De lessen waren heel duidelijk en rustig met een fijne uitleg waarbij ze je de tijd geven om het onder de knie te krijgen.
Ze blijven rusten en worden niet boos! Ze leggen je dingen uit op een rustige manier! Super fijn!
Heb in 10 lessen 3 verschillende leraren gehad. Uiteindelijk wel een erg goede en leuke leraar gekregen.
Een instructeur die kan aanvoelen welke hulp je nodig hebt. Je kan ondersteunen als je het even niet ziet zitten en me even heeft aangepakt toen ik er met de pet naar gooide. Een instructeur met kennis en kunde ondanks dat hij pas een kortere tijd motor instructeur is. In een woord … super!
Ik heb alle hulp gekregen die ik nodig had. Alles wat geregeld moest worden, was zo snel mogelijk geregeld. Ik ben goed begeleid tijdens mijn leerproces en heb daardoor met succes mijn rijbewijs behaald!
Leuke dag gehad voor mijn brommerrijbewijs. Goede en ook leuke begeleiding met een mooi eindresultaat.
Ik heb hele fijne rijlessen gehad en ben goed begeleid. Had mij geen betere instructeur kunnen voorstellen
Gewoon goed
Ik heb veel geleerd en het was leuk om te doen zeker een aanrader
De rijlessen bij Ezendam waren erg leerzaam en leuk. Ook denken ze goed met jou mee over wat voor jou het beste is, en wat ook werkt. De communicatie was erg prettig en duidelijk. Zou deze rijschool zeker aanraden aan anderen !
Mijn rij-instructeur was Leon Bossewinkel. Hij was echt super goed en kon heel goed rijles geven. Ik raad Ezendam aan iedereen aan.
Goede lessen, prettige instructeur en een fijne en duidelijke communicatie.
Bedankt voor alle gezellige maar vooral leerzame rijlessen! Ik raad het iedereen aan!!
Goeie en gezellige instructeurs, mooi oefen terrein voor de bijzondere verrichtingen. Alles wordt van start 1ste les tot eind zeer netjes begeleid. Handige App waar alles in bijgehouden wordt. Heel overzichtelijk en duidelijk. Mooie lesmotoren, rijden ook heel gemakkelijk. Zeker een aanrader!
Zeer prettig, goede begeleiding. Bij vragen of problemen direct antwoord. Dank voor jullie begeleiding in deze coronatijd.
Goede service, vakbekwame hulp en goed geregeld omtrent hulp qua toetsen en examens!
Ik heb erg veel geleerd en ook bij de praktijk examen vond ik het erg leuk en leerzaam
Zeer goede instructeur en alles prima geregeld.
Persoonlijk contact en inzicht in hoe jij leert en groeit in het autorijden. Lessen zijn goed afgestemd op wat jij nodig hebt.
Soms was ik gespannen maar mijn instructeur zorgde voor een leuke sfeer in de auto. Door alle goede tips ben ik in 1 keer geslaagd, dankjulliewel!
Ik heb door de goede uitleg van de rij instructeur mijn examen in 1 keer behaald.
Hele fijne rijlessen gehad en in 1 x geslaagd!
zonder de praktijktraining was ik niet geslaagd..
Wel prima goede klick met de instructeur, optijd ondersteuning tijdens alle processen (theorie, rijles, examens), mooie nieuwe auto's
Haaksbergerstraat 195
7554 PA Hengelo ov