Super rijschool!

Super communicatie, wordt eerlijk gezegd als je nog niet klaar bent voor bijv. een examen en nemen dan ook de tijd voor een extra les en de uitleg is ook heel goed! AVB in 1 keer gehaald, foutloos en nu op naar de laatste ;)

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede rijschool, altijd fijne lessen gehad! Niets op aan te merken.

Top rijschool! Les gehad van Edwin. Hele aardige en goede instructeur. Van Louis een top theoriecursus gehad en het hielp echt om m'n autotheorie in 1 keer te halen. Heb mijn autotheorie en praktijkexamen beide de eerste keer gehaald. Niks negatiefs te melden :)

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede les en tips voor het examen gehad

Rob Diepenbroek is een zeer ervaren docent. Hij heeft veel praktijkervaring en legt tijdens de les ook heel goed uit wat de belangrijkste dingen zijn waarop je moet letten tijdens het rijden met een aanhanger. Dit is zeer waardevol als voorbereiding op het examen, die hierdoor uiteindelijk vloeiend verliep!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Het was duidelijk en goed geregeld.

De online lessen waren duidelijk en heel hulpzaam. Als je vragen had kon je die altijd vragen en daar werd ook tijd voor vrij gemaakt.

Goed geregeld!

Ik vind dat ik goed ben begeleid. Ook vind ik het fijn dat Ezendam de plekken voor je theorie/praktijkexamen inpland. Top geregeld allemaal!

Top rijlessen

Heb les gehad van Millan Super goede uitleg en blijft vooral erg rustig. Ben zeer tevreden hier over! Een echter aanrader!! Milan bedankt!!!!

Uitstekend!

Erg goed en duidelijk geregeld, zelfs in deze gekke coronatijd bleef alles strak geregeld zodra het kon werden de toetsen en lessen direct weer goed ingepland. Korte lijnen, fijne afspraken. Leuke en goede rij- instructeur. Gewoon super rijschool!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zowel theorie- als praktijk-lessen zaten bij mijn pakket inbegrepen. Door een paar goede theorielessen te volgen heb ik het theorie-examen in een keer gehaald! Ook de rijles is mij goed bevallen. Ik had een top instructeur die het beste in mij naar boven heeft gehaald. Mijn praktijk examen heb ik ook in een keer gehaald. Ezendam bedankt!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Heel erg prettig

Hele fijne ervaring gehad bij Ezendam. Leuke en gezellig rij instructeur (Hugo) die veel goede tips geeft en je goed aanspreekt op je fouten. Ik heb met plezier mijn rijbewijs gehaald!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Eerste paar lessen spannend, daarna goed op m'n gemak en werd goed begeleid.

Eerste paar lessen waren spannend en zat ik niet met vertrouwen in de auto. Daarna vanwege omstandigheden een andere instructeur, vanaf dat moment zat ik wel met vertrouwen in de auto en had ik weer zin in de rijlessen. Wiebe was altijd rustig en bleef vertrouwen houden, ook al ging het niet elke rijles even goed, dat was heel erg prettig. Over het algemeen een hele goede ervaring dus, vooral de wissel van instructeur was een schot in de roos.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettig, er wordt rekening gehouden met wat de bestuurder fijn vindt

Ik vond het prettig, er werd rekening gehouden met mijn tempo en er is niks gedaan waar ik het zelf niet mee eens was. Ook de theorielessen waren erg goed en helpvol.

Zeer fijne ervaring

Alles werd goed geregeld en de communicatie met mij was zeer duidelijk. Daarnaast had ik een gezellige instructeur die me goed hielp bij het halen van mijn rijexamen. Ronduit het was leuk om hier te lessen en zeker een aanrader.

Geruststellend en leerzaam

Ik werd tijdens mijn rijlessen goed opgeleid dmv goede lessen waarbij ik leuke gesprekken had en een goede band had met mijn rij instructeurs!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitmuntende kwaliteit lesgeving en communicatie n.a.v. coronamaatregelen

Uitmuntende kwaliteit lesgeving door een hele leuke instructeur. Tijdens het constant verzetten van de examens door de corona was de eigenaar altijd te bereiken en zorgde ervoor dat ik altijd op de hoogte was met de laatste ontwikkelingen en dat ik zo snel mogelijk mocht afrijden. Ik raad het iedereen aan om bij Ezendam te lessen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super! Gezellige instructeur en goede kwaliteit lessen!

Prima geregeld

Heb mijn aanhang rijbewijs E behaald via Ezendam. Was goed geregeld Duidelijk uitleg. Aanrader voor iedereen

Super goede match

Onze zoon, enigszins onzeker en gespannen kwam na elke les opgewekt thuis. Uit zijn verhalen bleek dat instructeur Hans altijd positief en complimenteus met hem omging. Hem goed aanvoelde, goede match dus! Zelfvertrouwen groeide en hij slaagde in één keer. Top. dank

Professioneel, zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden of ezendam. Ik heb les gehad van edwin westendorp en ik ben zeer tevreden over de lessen die ik van hem heb gehad. Duidelijk uitleg en professionele lessen. In één keer geslaagd!

Fantastisch

reza heeft het fantastisch uitgelegd tot een goeie sfeer tijdens het rijden, hij geeft duidelijk uitleg en instructies! Als ik nieuwe leerlingen een rij instructeur moet aanbevelen dan is dat reza. Bedankt reza!

Meedenkend en prettig

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Zeer goede rijlessen

Instructeur rustig in de auto, legt duidelijk uit, geeft goeie aanwijzingen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super opgeleid voor mijn rijexamen!

Ik heb een leuke en erg leerzame tijd gehad! Ik ga met heel veel plezier nu vele kilometers maken! Bedankt!

Heel erg prettig

Ik heb mijn rijlessen altijd als leuk ervaren en heb veel geleerd. De zweer in de auto was altijd goed en er werd altijd duidelijk uitgelegd hoe ik dingen kan verbeteren. Ik ben dan ook in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk. Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij Ezendam!

Goeie rijschool

Haaksbergerstraat 195