Prettig

Fijne rijlessen, wordt goed met je meegedacht aangezien ik nu niet meer in Haaksbergen woon.

Top les

Top les

alles super verlopen!

Theorie en praktijk beide in 1 keer geslaagd. De online theorielessen waren goed te volgen. Tijdens de praktijkles alles duidelijk uitgelegd door Edwin!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitstekende kwaliteit lessen gehad!

De lessen van Albert Szabo heb ik altijd met veel vreugde gevolgd en heb goed gebruik kunnen maken van theorie lessen ter voorbereiding van mijn theorie examen.

Goede rijschool

Theorie en praktijk beide in 1 keer behaald. Bij de theorie een dag les gehad, duidelijke les waar alle belangrijke dingen aan bod komen. Daarnaast online toegang gekregen voor theorie en oefenexamens. Praktijkles was duidelijk. Deze les van Edwin gehad. Hij behandelde alle belangrijke dingen en gaf fijn les.

Fijne en betrokken rijschool

Met mijn eerste instructeur had ik geen klik en nadat ik dit gemeld had werd direct een andere gezocht. Louis gaf gelijk aan dat rijles feestje moet zijn. Les gehad van Maciej, wat inderdaad telkens een feestje was! Dank je wel voor de leuke en leerzame tijd!

Leuk en goede rijles

Ik vond de rijlessen bij Ezendam leuk en leerzaam. Ik ben gewoon in 1 keer geslaagd. Ik ben hier heel blij mee. Heel erg bedankt

Prima rijschool, goede begeleiding

Peter is aardig

Professionele rijschool

Bij de intake bij Ezendam voelde ik me gelijk op m'n gemak. Mijn instructeur Hugo zei dat ik 15 lessen nodig zou hebben. Achteraf gezien klopte dat. Ik had wat specifieke wensen qua planning en dat was allemaal geen enkel probleem. Hugo is een rustige en professionele instructeur die af en toe ook ruimte heeft voor een grapje. Hij coacht je op een kalme manier het verkeer door en geeft je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt tijdens het rijden. Ik ben, na die 15 lessen, in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Als je een betrouwbare en professionele rijschool zoekt, met lessen van een goede en gezellige instructeur, raad ik Ezendam absoluut aan.

Heel goed

Ik heb een pakket genomen voor een bromfiets rijbewijs. Daarmee kon ik online lessen mee volgen waar alles goed uitgelegd werd en we elke keer een oefenexamen gingen maken voor voorbereiding op mijn theorie examen, ik had een app waar ik alles kon leren over het verkeer en regels. Nadat ik mijn theorie heb gehaald kreeg ik de dag van mijn praktijk examen rijles van Edwin die heeft alles doorgenomen over de scooter en hij legt je alles goed en duidelijk uit ook tijdens het rijden. Ik heb een goeie ervaring bij Ezendam gehad.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Leuke goede lessen gehad met m’n rij instructeur, prijs was prima. Voor de rest alles goed, zeker om aan te raden.

Top!

Mijn ervaring met jullie is top. Alles goed geregeld en een fijne instructeur. Heb een onwijs leuke tijd gehad. Nu lekker het rijbewijs in de pocket en op naar veel veilige kilometers.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik heb met veel plezier mijn rijbewijs behaald. Erg fijne rijschool. In 1 keer geslaagd. Bedankt Leon voor de leerzame en gezellige rijlessen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitstekende rijschool en geweldige instructeur

Goed georganiseerde rijschool met veel aandacht voor de leerling. De instructeur was kundig en en gaf veel zelfvertrouwen.

goede ervaring

Hele fijne rijschool, altijd goed geregeld en denken met je mee. Zorgen ervoor dat je snel je examen hebt. Hele fijne rij instructeur gehad en altijd gezellige lessen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Veel geleerd! Leuke rijlessen!

super

superr in 1x geslaagd

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik heb met veel plezier mijn rijbewijs gehaald. Ik had Nick als Rijinstructeur en hij voldeed aan al mijn verwachtingen. Het was altijd gezellig in de auto. Alles is perfect geregeld bij Ezendam.

In èèn keer geslaagd

Je wordt goed begeleid en leuke rij instructeurs

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Zeer goede rijschool met TOP rij-instructeurs

Ik ben heel erg blij dat ik voor Ezendam Rijopleidingen heb gekozen. Ik had les van twee zeer ervaren rijinstructeurs. Ook met het plannen van de lessen verliepen de contacten prettig en soepel. Peter Ikink en Wiebe Rooze ontzettend bedankt voor de autorijlessen en de duidelijke uitleg die ik van jullie heb gehad om in één keer voor mijn praktijk examen te slagen. 5 sterren TOP INSTRUCTEURS EN RIJSCHOOL

Fijne en goede begeleiding

Afgelopen periode heb ik mijn motorrijles gehad bij Edwin. Edwin heeft een fijne en vlotte manier van begeleiden. Goede tips en instructies waardoor je merkt dat je zekerder op de motor zit zodat het ook daadwerkelijk lukt.

Fijne rijschool!

Erg fijne rijschool, alles werd voor je snel geregeld en de manier van lessen vond ik ook fijn.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer goede rijschool met een goede rijinstructeur

Goede communicatie en planning, waardoor je goed kan plannen met je rijles!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer snel aan de beurt Goede uitleg.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede uitleg gekregen en vriendelijke service

Haaksbergerstraat 195

7554 PA Hengelo ov