Gewoon goed
Ik heb veel geleerd en het was leuk om te doen zeker een aanrader
De rijlessen bij Ezendam waren erg leerzaam en leuk. Ook denken ze goed met jou mee over wat voor jou het beste is, en wat ook werkt. De communicatie was erg prettig en duidelijk. Zou deze rijschool zeker aanraden aan anderen !
Mijn rij-instructeur was Leon Bossewinkel. Hij was echt super goed en kon heel goed rijles geven. Ik raad Ezendam aan iedereen aan.
Goede lessen, prettige instructeur en een fijne en duidelijke communicatie.
Bedankt voor alle gezellige maar vooral leerzame rijlessen! Ik raad het iedereen aan!!
Goeie en gezellige instructeurs, mooi oefen terrein voor de bijzondere verrichtingen. Alles wordt van start 1ste les tot eind zeer netjes begeleid. Handige App waar alles in bijgehouden wordt. Heel overzichtelijk en duidelijk. Mooie lesmotoren, rijden ook heel gemakkelijk. Zeker een aanrader!
Zeer prettig, goede begeleiding. Bij vragen of problemen direct antwoord. Dank voor jullie begeleiding in deze coronatijd.
Goede service, vakbekwame hulp en goed geregeld omtrent hulp qua toetsen en examens!
Ik heb erg veel geleerd en ook bij de praktijk examen vond ik het erg leuk en leerzaam
Zeer goede instructeur en alles prima geregeld.
Persoonlijk contact en inzicht in hoe jij leert en groeit in het autorijden. Lessen zijn goed afgestemd op wat jij nodig hebt.
Soms was ik gespannen maar mijn instructeur zorgde voor een leuke sfeer in de auto. Door alle goede tips ben ik in 1 keer geslaagd, dankjulliewel!
Ik heb door de goede uitleg van de rij instructeur mijn examen in 1 keer behaald.
Hele fijne rijlessen gehad en in 1 x geslaagd!
zonder de praktijktraining was ik niet geslaagd..
Wel prima goede klick met de instructeur, optijd ondersteuning tijdens alle processen (theorie, rijles, examens), mooie nieuwe auto's
Mijn rijinstructeur kon goed,aardig en duidelijk instrueren. Naar mijn inziens vond ik het les geven ėėn op ėėn onrustig,dit omdat alle cursisten in een en dezelfde ruimte binnen komen en gaan.
Ik raad Ezendam iedereen aan! Ik raad Ezendam aan omdat het een eerlijk en mooi bedrijf heeft dat alles goed voor elkaar heeft. Ze zijn er echt op uit om je te laten slagen en dus niet op de hoeveelheid lessen je neemt. Als je lessen overhebt, krijg je de zelfde dag van slagen nog een net mailtje over dat de lessen teruggestort gaan worden. Voor iedereen die snel en efficiënt zijn rijbewijs wil halen, ik zeg Ezendam!
We hebben altijd duidelijke afspraken gehad, en als er iets tussen kwam werd dat altijd goed gecommuniceerd. Tijdens de rijlessen vertellen ze altijd eerlijk en op een fijne manier hoe het gaat. Vriendelijk personeel en super gezellig in de auto!
Van theorie tot praktijk is alles perfect geregeld bij Ezendam. De klantenservice is erg snel met beantwoorden en de opleiding is van erg hoog niveau. De theorie wordt makkelijk gemaakt door de theorielessen die je krijgt van Ezendam. De praktijklessen zijn erg goed, alles wordt duidelijk uitgelegd en voorgedaan indien nodig. De praktijk wordt op je eigen tempo gegeven zonder enige druk als iets niet wil lukken de eerste paar keer.
ik vond alles heel goed
Fijne theorie uitleg gekregen op de dinsdagavond. Goede praktijk les van Edwin gehad, met als resultaat in 1 keer geslaagd. Goede service
Goede rijschool waar ik erg goed geholpen ben!
Fijne rijlessen, wordt goed met je meegedacht aangezien ik nu niet meer in Haaksbergen woon.
Haaksbergerstraat 195
7554 PA Hengelo ov