In één x me motorrijbewijs gehaald door de top instructie van Peter (en Edwin), echt een topper. Duidelijk in zijn instructie en streeft er naar om het beste uit jezelf te halen. Heel motiverend op een plezierige manier. Tussendoor ook heel veel lol. Kijk terug op een super leerzame en gezellige tijd. Goede locatie en fijne motoren. Kortom een dikke aanrader!
Heel goed geholpen met alles en mijn onzekerheid goed weggenomen. Ik ben heel tevreden !!
Heb altijd met plezier gelest en kan nu beginnen aan het rijden in me eentje!
Ondanks drie keer wijzigen van de twee lesdagen, twee keer vlak na bespreken van de lesdata, en één keer vijf minuten voor aanvang les( dubbele planning), wel een hele positieve ervaring. Super aardige instructeur, Rob, die heel veel geduld had, en een verbrand gezicht van het zonnetje , tijdens het lange lange buitenstaan op de hoeken, bij de vele bochtjes achteruit , aardige examinator, ook een Rob. Beiden zeer redelijke, positieve mensen. Dankjewel
Zeer specifiek op de punten waar ik hulp nodig had
Gzeer behulpzaam / attent / altijd bereikbaar telefonisch.
Verwachting was dat het perfect was en dat was zo, communicatie goed en de rij instructeur ook.
Prima rijschool, goede communicatie
Duidelijke en rustige rij instructeur die je vertrouwen geeft. Voor elke vraag is er een oplossing of er wordt meegedacht.
Top instructeur alles goed geregeld goede prijs vriendelijk en natuurlijk hans in het bijzonder zal iedereen aan raden om hier je rijbewijs te halen
Hele fijne rijschool
Niet op aan te merken
ondanks de pech dat de scooter ermee ophield tijdens het examen en het helaas over moest een hele fijne rijschool
Alles ging in goed overleg, de lessen waren duidelijk en er werd goed aandacht gelegd op mijn manier van rijden.
Goede instructies onderweg, gezellige rij instructeur
Ezendam heeft mij door het gehele proces geleid en goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs.
In corona tijd snel mijn rijbewijs gehaald. Tussentijdse toets moest verplaatst worden en is super geregeld door mijn instructeur. Erg prettig en professioneel.
Veel geleerd in weinig tijd
Altijd goed in overleg, snel en duidelijk antwoord, goede en gezellige instructeurs die de tijd nemen om dingen uit te leggen. Ook al moet dat dan soms 3 keer haha!
Blij dat ik bij deze rijschool heb leren rijden! Mijn instructeur Peter heeft me erg geholpen vertrouwen in mezelf te hebben. Ik verheugde me er steeds weer op om in de auto te mogen stappen. Andere instructeurs ook altijd aardig en aanmoedigend. Erg fijne rijschool!
goede uitleg van situaties.
Ze kijken naar jou ervaring en passen zich vanuit daar aan naar jouw tempo. Goede uitleg. Vertellen je als je iets fout doet en leggen je uit hoe je dat volgende keer kan verbeteren. Top!
lessen waren goed, leuke ervaring gehad
Haaksbergerstraat 195
7554 PA Hengelo ov