Vandaag mijn aanhanger rijbewijs gehaald dankzij deze goede autorijschool. Fijne instructeur gehad die me veel geleerd heeft en heel veel aandacht gaf in mijn rijgedrag. Veel passie voor het vak!
Tijdens mijn lessen met Reza was er altijd een goede sfeer in de auto. Af en toe wat dollen, maar toch serieus.
Altijd duidelijk en goed begeleid tijdens de rijlessen
Een hele fijne paar maanden gehad met een top instructeur! Alles altijd netjes op tijd geregeld en altijd vriendelijk en behulpzaam!
Super fijne en gezellige lessen en goed voorbereid het examen in!
Geweldig geregeld alles oprijd geregeld alles is duidelijk en je staat nooit voor verwachtingen en alles is duidelijk gecommuniceerd en mooie en fijne auto goede rij instructeurs en alles is gezellig en top en fijn geregeld
Een tolerante en vriendelijke rijinstructeur die zorgt dat je slaagt. Veel manieren en hulpmiddelen om je theorie te behalen. Professioneel team. Planning goed in orde, je krijgt niet te maken met plotselinge vakanties of ziekte. Al bij al goede kwaliteit, zeker een aanrader!
super aardige en goede instructeur erg duidelijk uitleg.
Ik heb altijd het zelfvertrouwen gekregen van mijn rij instructeur. Ik heb Ezendam super goed ervaren en ik ga het meerdere mensen aanraden!
Van rijschool over gestapt ivm verhuizing , en hier zoveel meer geleerd en fijne rijlessen gehad. Echt een aanrader en ik kom zeker terug voor motorrijlessen :)
Voor mijn rijbewijs E prima lessen gehad en met fijne instructeurs.
Hoe jullie ondanks dat ik er zelf met de pet na heb gegooid in het begin hebben jullie dit super opgepakt, Mijn dank hiervoor
Goed en duidelijk alles uitgelegd. Prettig om rijles van te krijgen.
Ik heb hier goed en volgens de regels leren autorijden
Goede communicatie Service prima
Prima, geslaagd voor de scooter
Erg fijn. Goed bereikbaar en hulpvaardig met alles
In het begin vond ik het erg spannend, hier wordt ook echt rekening mee gehouden en doe je alles stapje voor stapje. Ook mijn rij instructrice was heel fijn om mee te rijden. Je kon altijd alles vragen maar ook waren er gewoon leuke gesprekken. Heel erg bedankt voor de mooie ervaringen en tot in het verkeer!
Ik heb mijn lessen als erg prettig ervaren. Ondanks dat dit mijn tweede keer was voor mijn BE-rijbewijs, ben ik fijn begeleid en heb ik toch weer nieuwe inzichten gekregen. Super gezellige mensen die je op je gemak stellen
Alles is goed geregeld van het begin tot het eind van het traject.
Brommer certificaat binnen. Nog 1 jaar wachten en dan kom ik terug voor mijn motor rijbewijs
Ik had een en goede instructeur, erg rustig en prettig in omgang. De theorie lessen die aangeboden worden door Ezendam zijn erg nuttig, ik heb hier veel aan gehad.
Goede begeleiding
Goede begeleiding en communicatie gehad tijdens de rijopleiding.
Haaksbergerstraat 195
7554 PA Hengelo ov