Prettig en duidelijk, personeel is vriendelijk maar wel duidelijk

Het is een uitstekende rijschool waarbij ik het gevoel had dat ik goed klaar werd gemaakt voor het rijexamen. Het is zeker aan te bevelen, ik ben heel erg tevreden met hoe ik geholpen ben bij rijschool Ezendam.

Prettig en duidelijk, personeel is vriendelijk maar wel duidelijk

Positief

Ik heb een fijne ervaring gehad bij ezendam. In zowel de praktijk lessen als de theorie lessen. Fijne instructeur die alles goed uitlegt.

Fijne en goeie ervaring

Je werd goed geholpen met vragen en heb met veel plezier bij jullie gereden

Gericht op 1 doel

Bij ezendam krijg je het gevoel dat de leerling echt op nummer 1 staat. De instructeurs hebben er alles voor over om de leerling te zien slagen. Ezendam is zeer flexibel gezien het plannen van lessen en examens. Alles is bespreekbaar en telefonisch heel toegankelijk. 10/10 service.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne rijlessen met een rijinstructeur die duidelijke instructies gaf en een fijne sfeer in de auto

De rijlessen waren uitstekend. De rijinstructeur, Maciej, gaf duidelijk uitleg over hoe de auto werkt en hoe je met de auto omgaat. Tijdens het rijden was de sfeer fijn waardoor het rijden makkelijker ging en ik niet snel gestrest raakte. Ik zou zeker deze rijschool aan andere mensen aanbevelen.

Leuke leerzame lessen

Afgelopen dinsdag in één keer mijn rijbewijs gehaald. Altijd leuke, leerzame en fanatieke lessen gehad van Wiebe!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Wiebe Rooze was een goede rijinstructeur

niets te klagen!

top ervaring. de pakketen zijn super inclusief en ze denken echt met je mee hier. ze zijn dan misschien niet de goedkoopste maar dat is het dubbel en dwars waard voor de goede begeleiding, en dan weet je tenminste zeker dat je je rijbewijs haalt. ik ben zo super blij dat ik hier mijn rijbewijs heb gehaald! ik zou iedereen aanraden bij Ezendam je rijbewijs te halen.

fijne rijschool

veel geleerd en goede uitleg gekregen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik heb een positieve ervaring.

Leerzaam, prettig, begripvol, toegankelijk

Super ervaring!

Ik heb bij Albert in de les gezeten. En heb een hele fijne en prettige tijd gehad hier bij ezendam! Alles werd proffesioneel aangepakt en uitstekende begeleiding waarnaar ik nu in 1x ben geslaagd!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een fijne ervaring, waarbij er veel persoonlijke aandacht is.

Ik heb met enorm veel plezier bij jullie les gehad. Jullie zijn telefonisch goed bereikbaar en helpen graag. Daarnaast had ik een fijne instructeur die mij aan een rijbewijs heeft geholpen. Ezendam en Peter, bedankt!

juist

Bij Ezendam stomen ze je op de juiste manier klaar voor het rijexamen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Informeel, maar wel professioneel.

Fijne lessen met Peter Tiekink. Veel gelachen en veel geleerd. Geen 5 sterren, omdat ik niet op zaterdag mocht lessen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne rijopleider met aandacht voor de klant

Prima ervaring, instructeur heeft alles rustig en uitgebreid uitgelegd met als gevolg een mooie voldoende voor mijn rijexamen BE. Dik tevreden en ook nog eens een goede prijs-kwaliteit verhouding.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik kreeg goeie tips en fijn dat we een rondje hebben gereden op de moeilijke plekken

heel fijn behandeld

vond het harstikke fijn om er rijles te hebben ze helpen goed ook op de dingen wat jezelf bijvoorbeeld nog moeilijk vind. daarnaast heb je goed contact met je rijinstructeur en kan je makkelijk afspraken maken.

Haaksbergerstraat 195

7554 PA Hengelo ov