Een enorm leuke ervaring gehad met Ezendam. Zelf had ik Peter Notenboom als rij instructeur. Super leuke man. Heel veel geleerd van hem en het was ook altijd gezellig. Werd nooit boos, legde altijd alles heel goed en rustig uit en vertelde ook wanneer je het goed deed. Ook mijn rijbewijs in 1x gehaald zeker door hem! Veel inzet voor de leerlingen. Super leuke, fijne rijschool.
Alles is goed geregeld en mijn instructeur was heel aardig
Instructeur was altijd stipt optijd en mooi fanatiek.
Ik heb duidelijke uitleg gekregen en duidelijk overzicht. De instructeur was gezellig en duidelijk.
Het zou niet erg zijn om een nieuwe A1 motor te kopen
Fijne rijlessen gehad in de auto met een goede instructeur
Hele fijne rij lessen gehad. Veel geduld. Goede planning met veel mogelijkheden. Kan niks anders zeggen dan dat ik een hele goede ervaring heb gehad. Zal het zeker aanraden aan iedereen die zijn of haar rijbewijs wil halen
Fijne instructeur, goede lessen, altijd netjes op tijd
Ze zijn er allemaal vriendelijk je word er goed geholpen
Erg leerzaam en leuk
Ik heb mijn A1 rijbewijs hier met succes afgerond. Hele goeie instructeurs met humor. Geven duidelijke uitleg. Echt top!
Ik had een hele fijne rij instructeur en hij hielp mij met alles super goed
Begeleiders zitten bomvol ervaring en brengen een leuke en gezellige sfeer
Hans is een ontzettend goede en fijne instructeur. Hij neemt de tijd om je alles te leren. Heel erg bedankt voor alles!
Ik heb wel in het midden van mijn pakte een andere rij instructeur gekregen maar ik werd super goed opgevangen door mijn volgende rij instructeur en heb in een korte tijd veel geleerd voor mijn gevoel. Met dank aan tessa.
Flexibel, professioneel en heel efficiënt in de omgang. Elke les leer je gegarandeerd wat. Super rijschool!
Ik ben heel blij met mijn ervaring met Ezendam, ik ging door de goede lessen met zelfvertrouwen het examen in, en ben ook in 1 keer geslaagd. Achteraf zou ik geen andere rijschool gekozen hebben dan Ezendam.
Zijn rustig en leggen goed uit
De lessen waren professioneel, leerzaam en heeft geleid tot het comfortabel halen van mijn rijbewijs
Ik ben heel erg tevreden met hoe ik behandeld ben bij rijschool Ezendam, en ik had echt het gevoel dat ik goed klaar werd gestoomd voor het praktijkexamen.
Het is een uitstekende rijschool waarbij ik het gevoel had dat ik goed klaar werd gemaakt voor het rijexamen. Het is zeker aan te bevelen, ik ben heel erg tevreden met hoe ik geholpen ben bij rijschool Ezendam.
Haaksbergerstraat 195
7554 PA Hengelo ov